Board index Košarka Američka košarka

NCAA

Re: NCAA

Postby kami » 09 Apr 2013, 03:22

Stigli ih :laugh: Super mec inace.
kami

Postby Nikola » 09 Apr 2013, 03:22

Ludnica od tekme :tambura:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Baron » 09 Apr 2013, 10:40

Sta je frizideri svi zaspali pre kraja meca ?

Au, Kami, Vredjaj,Bole ovo vam ne prastam, sad moram da citam kojekakve portale koji ce samo da ispisu statse..cast izuzecima.

Lujvil je osvajac f4, Pitino nakon ulaska u kucu slavnih postao i prvi trener koji je titule osvajao sa 2 razlicita univerziteta. Luk Henkok MVP, opet prvi put da igras sa glupe osvoji to priznanje.

Ako budete imali vremena bacite neku analizu zavrsene sweet 16 faze ili jos bolje nekih igraca koji imaju buducnost u Evropi, a ne u NBA :)
Baron

Postby AirBall » 09 Apr 2013, 12:05

Pretpostavljam da je Louisville najvise zeleo ovaj trofej, a kada bi Michigan ostao u istom sastavu nemam nikakvu dilemu da bi oni sledece sezone osvojili trofej, ali Burke gotovo sigurno odlazi u NBA...

Meni je drago zbog Pitina sto je osvojio, definitivno je u pitanju jedan od kultnih trenera kada je NCAA kosarka u pitanju...

Dodatnu vrednost ovom trofeju daje podatak da su se i protiv Wichita State i protiv Michigana povratili nakon velikog zaostatka, a kec iz rukava je bio belac Hancock koji verovatno nece napraviti neku ozbiljnu karijeru, ali ce ostati NCAA legenda, zato koledz kosarka i ima svoju draz...

Image

Image

Image
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 09 Apr 2013, 14:13

Odgledah snimak, sjajan mec u kom se igralo na kos vise. Uzbudljivo do samog kraja, niz atraktivnih poteza i na kraju slavlje Pitinovih momaka. Zasluzeno, bili su najbolji tokom cele sezone... :copa1:

@ Air

Hancock je rodjen za Evropu. Inteligentan igrac, odlican suter, hladne glave kada je potrebno, a pritom i veliki borac. Ne bih imao nista protiv da mu KKP bude polazna tacka...
irriducibili

Postby AirBall » 09 Apr 2013, 14:25

irriducibili wrote:@ Air

Hancock je rodjen za Evropu. Inteligentan igrac, odlican suter, hladne glave kada je potrebno, a pritom i veliki borac. Ne bih imao nista protiv da mu KKP bude polazna tacka...

Slazem se, ali poenta prica je bila da on nece napraviti neku veliku NBA karijeru, ako uopste dodje do iste, ali ce zato biti upisan zlatnim slovima u istoriji Louisville-a...

Igraci poput Hancocka pisu istoriju koledza, a cesto se desava da neki od njih nakon sto zavrse studije se bave kancelarijskim poslom i batale ovaj sport...
AirBall

Postby irriducibili » 09 Apr 2013, 14:28

Da, tesko je zamisliti da ga uzme neki NBA tim. Mada je realno isuvise dobar kosarkas da bi se bavio kancelarijskim poslom. Ako se odluci za Evropu, imace lepu karijeru...
irriducibili

Postby Nebojsa » 09 Apr 2013, 14:34

irriducibili wrote:Hancock je rodjen za Evropu. Inteligentan igrac, odlican suter, hladne glave kada je potrebno, a pritom i veliki borac. Ne bih imao nista protiv da mu KKP bude polazna tacka...

Ne gledam NCAA kosarku, jedino sam gledao polufinale Louisville - Tequilla state university. :biggrin: Hancock ima cak 23 godine i ne verujem da ce izaci na draft uopste (ni ne nalazi se na Mock Draft). Ako se ne varam, ovo mu je zadnja godina na koledzu. Njegov jedini put je Evropa.

Partizan? Uf, bilo bi sjajno, ali ne verujem. Sezona mu nije bila sjajna, samo 9 poena po utakmici, ali mu F4 sigurno digao cenu i interesovanje. Mislim da on moze da predje u solidnu EL ekipu. Ali kako bi nam legao. Bertans-Hancock na trojci :drugged:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby AirBall » 09 Apr 2013, 14:40

Mislim da je Hanckock dvojka u Evropi...

Uz to po Yahoo-u je junior sto znaci da ima jos jednu godinu koledza...

http://rivals.yahoo.com/ncaa/basketball/players/89140
AirBall

Postby вређај » 09 Apr 2013, 15:32

Gledao ja do kraja,samo sam isključio bio komp. A čekao sam i neki bejzbol za 10 soma i usralo me :biggrin:

Zasluženo dobio Luivil,bili su najbolja ekipa ceo ovaj turnir i uspeli su da stignu 12 razlike za par minuta i onda iskusno da održavaju malu prednost celo drugo poluvreme. Da Mičigen nije onako šutirao u prvom poluvremenu,bilo bi nekih 15ak razlike. Dobro,Luivil je i starija i iskusnija ekipa od Mičigena,Henkok i pre svih Siva su ovo dobili,Benahan je bio sjajan u skoku pa je i loša utakmica Smita mogla da se istrpi..
вређај

Postby BoleBarca » 09 Apr 2013, 15:42

Da cujem sad one sto kazu da je NCAA sranje :funbat: :D

Au, kakav mec, kakvo finale, skidam kapu :hathello:

I pored jako dobrih odbrana ekipe su pokazale kakav napadacki potencijal poseduju!

Uzivanje je bilo gledati ove momke u prethodnih mesec dana.

Najbolja petorka(e) po meni na F4:

1. Burke (Siva)

2. Smith (Albrecht)

3. Hancock (Fair)

4. Early (Behanan)

5. McGary (Dieng)

Jedva cekam mart sl.god. :hatman:
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Napredpartizan » 09 Apr 2013, 21:20

Oladipo izlazi na draft...Nece igrati seniorsku godinu na koledzu...
Napredpartizan

Postby AirBall » 09 Apr 2013, 23:47

Izgleda da je Mitch McGary poslusao Vucka i da ce izaci na NBA draft... :D

Trenutno mu se predvidja 17. pozicija...
AirBall

Postby Napredpartizan » 09 Apr 2013, 23:49

Po meni losa odluka... Trebao je na Michiganu jos jednu godinu da ostane, da dobije vecu ulogu u napadu i da na draftu 2014 bude medju top 10 pikova..
Napredpartizan

Postby AirBall » 09 Apr 2013, 23:52

Givony je danas napravio update kada je draft u pitanju i u mock je ubacio uz McGary-ja i Robinsona sto vrlo verovatno znaci da ima informaciju da ce svi nosioci igre Michigana izaci na draft i da ce opet krenuti selekciju od nule...

Zbilja steta za ovaj koledz koji je zbilja puno obecavao...
AirBall

PreviousNext

Return to Američka košarka