Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Starsica » 07 Apr 2013, 21:49

Nema sanse da su pocepani ligamenti, niti da je istegnuce jako ozbiljno. Meni je, posle nezgodnog doskoka na levu nogu dok sam igrala folklor, nekoliko ligamenata bilo samo nategnuto i nisam mogla da stojim nedelju dana, da ne spominjem da mi je clanak odmah bio otecen kao dve pesnice sa nesnosnim bolovima.
Bravo. Polufinale.

Stvarno se nadam da nije nista ozbiljno.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Starsica » 07 Apr 2013, 21:57

Jao Mijaljevicu, kao Smrda Mudic imas frizuru :facepalm:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby lockdown » 07 Apr 2013, 21:58

Starsica wrote:Jao Mijaljevicu, kao Smrda Mudic imas frizuru :facepalm:

:lollol:
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Delester » 07 Apr 2013, 21:58

srce jedno veliko je on, kako lepo prica sada na kraju meca
koliko njemu znaci to zajednistvo i za solo karijeru, neverovatno
protiv svih, stoji iza svojih stavova
nas biser stvarno i treba ga cuvati
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby alcesta » 07 Apr 2013, 22:01

Kakav intervju na kraju :inlove: a Gimelstob ga pita o prirodi povrede kao da on sam sebi postavlja dijagnozu :tap:
Ali Mijaljević :lol: "Kveri je potpuno potonuo u obližnju reku Bojsi" :laugh:

Nemam reči, samo :blue: :blue: :blue:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Sony » 07 Apr 2013, 22:02

Retka ljudina i sportista. Da se sutiramo u straznjicu, sto je nas covjek...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Hezonja » 07 Apr 2013, 22:03

Nole me je jos jednom ucinio strasno ponosnim.Svaka mu cast za sve, stvarno, najveci nas sportista svih vremena bez ikakve konkurencije.
Hezonja

Postby lockdown » 07 Apr 2013, 22:04

Nemamo pojma koliko srecu imamo sto zivimo u eri Novaka Djokovica... Takvog igraca nece vise biti na ovim prostorima ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Hezonja » 07 Apr 2013, 22:06

lockdown wrote:Nemamo pojma koliko srecu imamo sto zivimo u eri Novaka Djokovica... Takvog igraca nece vise biti na ovim prostorima ...

Nismo svesni uopste, ja i dalje ne mogu da verujem kako neko moze iz Srbije da kenja po njemu ili da navija za Nadala i Federera protiv njega...
Hezonja

Postby Liv » 07 Apr 2013, 22:10

Bacite neki YT ako bude, internet mi je krs nista nisam uspela da gledam. Bravo za momke.
Liv

Postby alcesta » 07 Apr 2013, 22:13

I ja bih volela ako ima neki klip sa TB-ova u dublu, to nije bilo ni u jednoj reprizi :(
@Aleksa: za navijanje mogu da razumem, za kenjanje ne mogu, ali to je stara priča i neće se promeniti pa sve da Novak sutra dobije Nobela za mir. Ne treba obraćati pažnju prosto.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby harper lee » 07 Apr 2013, 22:14

Pa se ti posle ljuti na Novaka kad neki turnir odigra preko one stvari. :biggrin:

Kad je neko skovan u onom malom prostoru between a rock and a hard place on je onda skovan od plemenitih materijala. Do pojave Novaka nijedan od nasih tenisera, osim u retkim, retkim trenucima, nije imao obicaj da prevazilazi ono sto moze i ono sto mu je zadato kao paradigma. Od njegove pojave za nase tenisere je samo pitanje trenutka kada ce to uciniti. Ovaj mec nije dobio autoritet u Novaku vec Novakov autoritet u Zimonji i Bozoljcu, koji ostaju pravi heroji ovog dvomeca. Posle Tipse i Viktora dosao je i njihov red.

Svaka cast, momci. O potrebi da prvi igrac sveta igra DC, o mogucim posledicama povrede, o tome mozemo i sutra. Danas je samo dan za slavlje. Jos jedan u dugackom, dugackom nizu. Tenis je lutka. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Opojni zumbul » 07 Apr 2013, 22:16

Aleksa9 wrote:
lockdown wrote:Nemamo pojma koliko srecu imamo sto zivimo u eri Novaka Djokovica... Takvog igraca nece vise biti na ovim prostorima ...

Nismo svesni uopste, ja i dalje ne mogu da verujem kako neko moze iz Srbije da kenja po njemu ili da navija za Nadala i Federera protiv njega...

Nikome ne možeš narediti za koga će navijtati,to je stvar individualnosti kako je ko orijentisan, mnogi navijaju iz čisto nacio-patriotskih čak i šovonističkoh razloga i nije ostalo briga a ne znaju ni t od tenisa, takve nepodnosim.
Evo ja nikad ne bih navijao za Janka pa kakav god da je jer dijamentralno suprotan od svega šta ja zastupam kao ličnost i u pogledu sporta,
Opojni zumbul

Postby harper lee » 07 Apr 2013, 22:32

Opojni zumbul wrote:Nikome ne možeš narediti za koga će navijtati,to je stvar individualnosti...

I teski poremecaj licnosti je stvar individualnosti, pa se ipak leci. :biggrin:

Nije tu toliko stvar u navijanju koliko u elementarnom postovanju coveka koji je napravio odredjeni standard u poslu kojim se bavi, standard do kojeg u citavoj istoriji njegovog posla jedva da je dobacilo desetak ljudi. Ljudi koji to ne postuju ne samo da veze sa sportom nemaju vec nikada nista korisno i priznato nisu uradili ni u jednoj oblasti ljudskog delanja.

Uzgred, sta to u tenisu zastupa Tipsarevic sto je "dijametralno suprotno" od onoga sto ti zastupas. Igras jednorucni backhand? Igras servis/volej?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Delester » 07 Apr 2013, 22:33

najjaci mi je ovaj zastoj u postovima odmah nakon nekoh uspeha, a svi izlistani dole kao prisutni
ili nesto pisu ili bulje u neverici, ali pisanog dokaza nema
i onda krene navala :lol:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

PreviousNext

Return to Turniri