by House » 26 Feb 2013, 15:06
Moje misljenje imam skoro 19 godina ...i iskreno od svega najvise volim leto...ko je iz NS(prevashodno zbog Stranda) ,ali ovaj period do pocetka leta i posle od kraja leta do pocetka zime..stvarno provodim vreme napolju igrajuci i fudbal,basket,tenis(tenis glavom-sport grada Novog Sada) i stvarno kad vam kazem da za jedan fudbal kad nesto organizujemo moramo da zovemo matorce da bi se skupilo.....veci deo mojih drugara nema fizickih aktivnosti...a tek ova danasnja deca ...oni su jebote toliko zaludjeno fejsbukom da bukvalno u dvoriste koje je veliko nema dva klinca koji znaju da igraju fudbal(ne mora nista narocite ,al makar ono osnovno) ili kosarku.....pre svega mislim da su ti krivi roditelji ,jer sad skoro neka dva klinca su se potukla i roditelji su dosli dole da se biju a tuca je bila fer ,samo ruke jednostavno ja kad sa bio klinac kad sam se potukao sa dve godine starijim ,dobio sam batine nisam sigurno isao kuci da placem,kao jedan klinac u ovo slucaju,e sad ono sto se tice sporta jednostavno sva deca pored treninga pogotovo kad je lepo vreme moraju da igraju napolje bilo sta, da se celice,zasto nasi sportisti uglavno kad treba pokleklnu u zadnje vreme(cast izuzecima)tj to jednostavno odsustvo karaktera,na ulici kad si,pogotovos kad igras sa starijim ,uvek ces dobiti batina i moras da budes bar za 30 posto bolji da bi pobedio......i pre svega naucis dosta fora koje ne moraju da te sluze u sportu ,uopste nauci se mnogo za zivot
P.S.Ako sam nesto slucajno pogresno otkucao ,mrzi me sad da proveravam
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ