Vidi ovog kojota, umesto da se popne jedan stepenik vise ili sidje jedan nize i napise nesto pametno (a znam da zna) sad i on pali vUtru
Ne razumem sta ste toliko zapeli oko tog "izvinjenja" i sta bi se uopste time dobilo. Zadovoljenje cega? Sujete? Daj ne zajebavajte, Edin je napravio nesmotreni gaf, objasnio kako i zasto se to dogodilo i to je vrlo blisko mom razumu, stvarno ne vidim potrebu da vrhovni sud razmatra slucaj i donosi presudu. a otprilike ste na taj nivo podigli "slucaj".
Na stranu to, indikativno je kako ovaj slucaj utice na forumase i koliko pokazuje kako navijacka pripadnost neizbezno i obostrano nosi sa sobom predrasude koje formiraju jednostrano obojena misljenja koja po pravilu vuku u krajnost.
Misljenja sam da je ovaj slucaj banalan i ne vidim nikakvu potrebu da se i zbog njega dizu tenzije a mnogi se verovatno krajnjim naporom suzdrzavaju da ne "istupe" do kraja.
I ne serendajte vise, navuci ce se Harper, tek onda nema kraja teorijama zavere i raskrinkavanju istih, ko ce to da stigne da procita
Isto kao sto razumem ekstremno visok nivo senzibiliteta i adrenalina kada se ove sezone u bilo kom kontekstu zajedno nadju KKP i KKCZT, ne razumem i ne vidim dalju svrhu rasprave oko ovog dogadjaja, posebno jer sam uveren da je Edin ovim saopstenjem, sto se njega tice, stavio tacku.
Ima valjda mnogo bitnijih stvari zbog kojih bi trebalo gubiti zivce i nervirati se zbog situacije u oba kluba, Edin je tu najmanji problem koji je i lako resiv: prostim pritiskom na mute. Licno me mnogo vise nervira kada moj klub izgubi utakmicu i totalno se pogubi nakon +15 od komsija ili nakon npr. +11 od Armanija, nego sto moze da mi naudi bilo koji komentator na TV-u ili forumu.