Board index Košarka Košarkaški miks

Edin Avdić - U obruču i oko njega

Re: Edin Avdić - U obruču i oko njega

Postby Zlaja » 20 Feb 2013, 17:21

gogo23 wrote:Ostaje pitanje i koliko prati forume (verujem da se ista prica vrti po drugim forumima) i koliko mu uopste do mozga dopire da je u trenutku izrekao glupost koja je primecena i koju mnogi sada tragicno dozivljavaju...

Pa ako intervju navijackom forumu znaci da okvirno prati, onda da, okvirno prati forume.
Samo sto su mu na tom navijackom forumu gde je pre par meseci i dao intervju odmah napravili klip sa nazivom "Edin: Poslusajte, jebi Grobare" a on se i posle toga nije oglasio.
Sta reci...
Zlaja

Postby irriducibili » 20 Feb 2013, 17:34

kojotppp wrote:rekao bih da to nije uradio da ta prica ne bi dobila dodatni publicitet jer oni ostrasceni ne bi ni tada verovali. ne znam da li je to pametno ali garantujem da ovo nije namerno uradio.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Za ostrascene ne znam, ali je bio duzan da se izvini onima koji to nisu, a koje je svojim nesmotrenim gafom uvredio. Ovako je sve ostalo na izrecenom, gde postaje irelevantno da li je imao nameru, ili ne. I sta cemo ako se protiv Olimpije bude zaorilo Pionirom: "Edine, Turcine, napusi se.......", ko ce tada ustati u njegovu odbranu? Da te podsetim da je zbog mnogo manje stvari Tegeltija dobio poruku, iako je poznato njegovo navijacko opredeljenje. Bojim se da svojim cutanjem Edin samom sebi zatvara vrata...
irriducibili

Postby Talicni Tom » 20 Feb 2013, 17:44

Čekaj jel ti unaprijed braniš ako mu se bude to pjevalo. Znači, ako nisi naš protiv nas si?
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby irriducibili » 20 Feb 2013, 17:56

Talicni Tom wrote:Čekaj jel ti unaprijed braniš ako mu se bude to pjevalo. Znači, ako nisi naš protiv nas si?

Iskreno, zabole me. Sta to znaci nisi nas? Covek je uvredio sve navijace Partizana, ne mozes ni da pretpostavis koliko ce me dotaci ukoliko mu budu uzvratili vredjanjem...
irriducibili

Postby Talicni Tom » 20 Feb 2013, 18:00

Meni se takav način navijanja ne dopada. Ne odobravam ga ni u drugim slučajevima, ali eto fino je znati kakvi se stavovi zastupaju kada se okrene i druga strana batine.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby irriducibili » 20 Feb 2013, 18:10

Talicni Tom wrote:Meni se takav način navijanja ne dopada. Ne odobravam ga ni u drugim slučajevima, ali eto fino je znati kakvi se stavovi zastupaju kada se okrene i druga strana batine.

Nisam se ni ja izjasnjavao da mi se dopada. Samo sam naveo da ce mi biti sasvim svejedno, ukoliko se na uvredu odgovori uvredom. Iskljucivo je Edin prouzrokovao sve eventualne posledice. Sam pao, sam se ubio...
irriducibili

Postby mihZR » 20 Feb 2013, 18:14

Na 21:55 emisije sa Dekijem Milojevicem se Kole i Edin nasale na racun toga.
Kole: - Otkrili smo neku gresku (parafraziram)
Edin: - Nemoj o greškama, odmah se setim sebe.
mihZR

Postby rebelT2i » 20 Feb 2013, 18:24

Namjerno ili ne, činjenica je da je uvrijedio jednu navijačku grupu. Bar iz pristojnosti bi se trebao izviniti.
Nemam potpis.
rebelT2i

Postby kami » 20 Feb 2013, 22:29

Ocigledno je covek to izjavio u kontekstu 'Pogledajte koja atmosfera'. Sve ako komentator treba da razmislja o tome sta ce koja huliganska i navijacka grupa da pomisli, i da crta svoj kontekst svakome.
kami

Postby rebelT2i » 21 Feb 2013, 01:21

kami wrote:Ocigledno je covek to izjavio u kontekstu 'Pogledajte koja atmosfera'. Sve ako komentator treba da razmislja o tome sta ce koja huliganska i navijacka grupa da pomisli, i da crta svoj kontekst svakome.

Naravno da treba da vodi računa. Nastupa i javnost ga sluša. Da se divi atmosferi, ne vodeći računa o čemu se pjeva i kome se pjeva je za kafanu u svome društvu. Ne na Areni (RTS, b92, Sport klubu...svejedno). Svaki njegov javni nastup (kao i drugih) je pod lupom javnosti. Dva puta se mjeri svaki potez. Toga mora biti svjestan i on i svi drugi. Kratko i jasno.
Nemam potpis.
rebelT2i

Postby DON » 21 Feb 2013, 18:45

Ivan Bogunovic (@Bogun13)

Posted Thursday 21st February 2013 from Twitlonger

Molim za malo PAZNJE! Ovom prilikom nastupam kao Edinov prijatelj i neformalni PR. Sledi njegovo objasnjenje gafa na kraju prenosa Zvezda - Partizan. Napisao ga je u ponedeljak, pa je Arena smatrala da nema potrebe da se zvanicno oglasi, ali Edin posle poziva i primedbi koje ne prestaju, zeli da se njegova strana price cuje bar na neki nacin. Svaki RT, copy/paste na forume i sl. je dobrodosao. Pozdrav!

"Tokom sinoćnjeg prenosa napravio sam propust. U završnici meča, kada se rješavalo pitanje pobjednika, u dvorani se stvorila velika buka i ja sam gledaocima želio da skrenem pažnju na to, nesvjestan šta pjevaju navijači. Kada sam kroz slušalice čuo šta se pjeva bilo je kasno. Izgovoreno ne mogu da vratim, ali ljudski mogu da kažem da nikakvu lošu namjeru nisam imao, bez obzira što neki podli ljudi već pokušavaju da manipulišu ovim. Košarku volim iznad svega, prenosim je s puno entuzijazma i trudim se da dešavanja na terenu ispratim maksimalno korektno. Navijačka prepucavanja i bilo kakvo klubaštvo me apsolutno ne zanimaju. Nema govora da bih skretao pažnju na atmosferu u dvorani i tako omalovažavao ljude u dvorani i pred TV ekranima koji bodre svoj tim, da sam na vrijeme čuo šta se pjeva."
DON

Postby Hezonja » 21 Feb 2013, 18:51

ETO VAM GA.
Hezonja

Postby Zlaja » 21 Feb 2013, 18:54

pa je Arena smatrala da nema potrebe da se zvanicno oglasi

Zanimljiva recenica.
Zlaja

Postby irriducibili » 21 Feb 2013, 19:00

Objasnjenje smo dobili, izvinjenje ne. Cak se nije udostojio da nas nazove navijacima Partizana, vec je sve zavio u neku nemustu, neodredjenu i uvijenu formu. Jedino je odredjen bio da ponovo uvredi nas koji smo se usudili da cujemo i na to reagovali. Mi smo za Edina podli...
irriducibili

Postby ОГИ » 21 Feb 2013, 19:01

Možda ne bi bilo loše da pojedinačno svakom navijaču Partizana pošalje izvinjenje na kućnu adresu?
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

PreviousNext

Return to Košarkaški miks