Board index Tenis Teniseri i teniserke

Novak Đoković

Re: Novak Đoković

Postby Maki » 20 Jun 2011, 23:00

Samo ovaj fenomenalan bekend da bude pravi kada je najpotrebnije! :blue: :blue: I nema sta da brinemo. :manikir:
Maki

Postby Gama » 20 Jun 2011, 23:38

Serbia's Novak Djokovic walks to a practice court, Sunday, June 19, 2011.
Image
Gama

Postby ciao » 20 Jun 2011, 23:49

i na treningu

Image
ciao

Postby Gama » 21 Jun 2011, 00:09

Nole: What a wonderful gift from my dearest fans - Amanda, Sabrina and Mistry! little book with many great memories, thank you! dobio sam prelepu knjizicu od mojih vernih fanova :)
Image
Gama

Postby Maki » 21 Jun 2011, 00:23

Karolina Voznijacki: Nole je sjajan momak!

LONDON
OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA

PRVO je nevoljno klimnula glavom na molbu za kratak intervju, ali je magična reč - “Đoković” i ovog puta upalila. Reč koja otvara sva vrata u svetu, pa i prvu zvezdu ženskog dela Vimbldona i kraljicu VTA liste Karolinu Voznijacki momentalno dovodi do odličnog raspoloženja i spremnosti na ćaskanje za “Novosti”. :laugh:

Vremena je, uostalom, imala sasvim dovoljno, jer je strpljivo čekala na jednoj od drvenih klupica “Ol ingland kluba” na svoj termin za trening.

- Jedva čekam da dođem kod Novaka u Beograd, u njegov restoran da vidim da li pravi bolju kafu od one koju pijemo u Monte Karlu - nasmejala se Karolina. :manikir:

Naš teniser je bio oduševljen što mu je Dankinja “upala” na konferenciju za štampu pre neki dan, i postavljala pitanja predstavivši se kao novinarka “Avenije princeze Grejs”, aludirajući na ulicu u kojoj živi pored Srbina u Kneževini. Uostalom, na tviteru je i napisao da Voznijacki ima sjajnu karijeru ako se odluči da se bavi reporterskim poslom.

- Da, zaista, ispalo je sve veoma smešno i veselo. Nisam ništa planirala, jednostavno, kada sam videla da je Novak u sali pred novinarima palo mi je na pamet da napravim šalu, što je on odmah prihvatio. Đoković je sjajan momak i volim da se družim sa njim i njegovim prijateljima i devojkom kada se sretnemo u Monaku. Želim mu da osvoji i ovaj grend slem i postane najbolji na svetu, što je i zaslužio. :triprsta:
Maki

Postby Gama » 21 Jun 2011, 09:30

:lollol:
Image
Gama

Postby alcesta » 21 Jun 2011, 09:50

Danas tek mogu da gledam klipove, auuuu kakav video sa bekhendom :okk:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Gama » 21 Jun 2011, 10:12

Bekhend stravican, ali ostaje zal da onako dominantan igrac na sljaci ne osvoji RG. Necu to oprostiti Fedu, da je bar on osvojio pa da coveku i ne bude krivo. Ovako je samo bio obican partybreaker i glumio Rafinu maskotu u finalu. Jos ne mogu da prebolim a tek kad vidim ovakve klipove :cmizdr:.
Gama

Postby M.S. » 21 Jun 2011, 10:22

Ma ja ne mogu da krivim Federera, već isključivo Novaka (mada je krivica pretežak izraz). Federer sve više shvata da igra za ovakve stvari-da se vraća kad ga zaborave i otpišu, da pomrsi račune, da bude u prikrajku ako neko kiksne, itd. Polako i njemu postaje jasno da je Rafa enigma koju ne zna da razreši, ali će čekati svoje šanse i zadovoljavati se, makar da Rafi ulepša rođendan, a nekom očuva rekord. Uz eventualno još jedan ili dva srećna slema, on će nadalje živeti za to.

Novak je pao na svom ispitu i to je to.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Gama » 21 Jun 2011, 10:44

Pa lakse polozis ispit ako izvuces laksa pitanja. Noletu na sav onaj pritisak jos samo falio preko i razgoropadjeni Fed. Pa on je dao maximum maximuma a u finalu corak. Pa posle sav usinut i istegnut.
Ali samo mi je krivo sto je ta Fedova igra dosla iz nekog inata, povredjenog ega, zelje da bude u centru paznje i sta ti ja znam vec. Jos to njegov tata zacinio recima kako je presrecan sto Mecov rekord i dalje stoji i sto je njegov sin za to zasluzan :krsti:. E to boli. Neka se raduje pobedi sina, sta ima Meca da ubacuje u pricu.
Sada sam prosirila netrpeljivost sa Feda na celu familiju :laugh:.
Gama

Postby Maki » 21 Jun 2011, 12:06

Gama wrote:Pa lakse polozis ispit ako izvuces laksa pitanja. Noletu na sav onaj pritisak jos samo falio preko i razgoropadjeni Fed. Pa on je dao maximum maximuma a u finalu corak. Pa posle sav usinut i istegnut.

Uzas.I ne samo razgoropaceni Fed vec i "drugi mec dana( zasto?),sumrak,5 dana nicim izazvane pauze,pa publika,sudija koji ga javno opominje umesto prvo da mu kaze u pauzama izmedju gemova pa tek onda onako. :girlcry:
Sve najgore sto je moglo da ga zadesi u tom mecu,zadesilo ga. :sad2:
Ako mi verujete ja i dalje sanjam onu prvu set loptu kad se okliznuo.Sve bi bilo drugacije ali nema veze zivot ide dalje!

Gama wrote: Jos to njegov tata zacinio recima kako je presrecan sto Mecov rekord i dalje stoji i sto je njegov sin za to zasluzan :krsti:. E to boli. Neka se raduje pobedi sina, sta ima Meca da ubacuje u pricu.

Majke ti,to je izjavio? :huh: :facepalm: :sick:
Joj Nole,kao Boga te molim vrati mu sve sa kamatom.
Maki

Postby NadjaM » 21 Jun 2011, 16:49

Federer:Mogu da pobedim Novaka bilo gde!
Spoiler: pokaži
Švajcarski teniser Rodžer Federer više ni ne krije koliko ga iritira pažnja koju privlači Novak Djoković svojim odličnim igrama, rekavši da može da ga pobedi na bilo kojoj podlozi!

Federer se iznervirao što mu novinari stalno postavljaju pitanja o Djokoviću, kojeg je pobedio u polufinalu Rolan Garosa. Pokušavajući da umanji značaj onoga što je Novak postigao u ovoj godini, Federer je izjavio da će bez problema izaći na kraj sa Srbinom i u polufinalu Vimbldona.
"Za mene je prirodna podloga trava. Već posle 10 minuta prvog treninga, bilo mi je lako da udaram lopticu. Verujem da će se taj osećaj isplatiti tako što ću, nadam se, osvojiti turnir", rekao je Federer i dodao:

"Srećan sam zbog svoje igre, zbog onoga što sam pokazao u Parizu. Igrao sam fantastičan meč protiv Novaka. Očigledno sam došao pun samopouzdanja.

Švajcarac kaže da nije pobedio Novaka u Parizu da bi se dokazao nakon što ga je Srbin eliminisao u polufinalu prošlogodišnjeg Ju-Es opena i ovogodišnjem Australijan openu. On je zato u dužem monologu pokušao da objasni koliko je bolji od Novaka.

"Nisam morao sebi da se dokazujem u Parizu, niti mi je to bilo potrebno zbog samopouzdanja. Znam da mogu da pobedim Novaka na bilo kojoj podlozi. Pobedjivao sam ga stalno u prošlosti. To što je on u izuzetnoj pobedničkoj seriji ne znači da je nezaustavljiv. To mi je bio podsetnik pred meč u Parizu. Zaista sam igrao dobro. Bio sam sposoban da igram dobro u ključnim momentima. Sada u Vimbldonu imam još više samopouzdanja. Bolji sam igrač nego u Parizu, zato očekujem da ovde prikažem još bolju igru", kaže Federer, koji pokušava da izjednači rekord Pita Samprasa od sedam trijumfa na londonskoj travi.

On je, ipak, na kraju spustio loptu i dodao da sva četvorica igrača iz vrha ATP liste imaju prilično izjednačene šanse da slave u Londonu.
"Sva četvorica igramo dobro na travi, ali ove godine smo još bolji. Endiju Mareju je ovo prirodna podloga. Mislim da je Djoković oduvek bio odličan na travi, ali ne izvanredan još. Ali, s ovom pobedničkom serijom, očigledno ima više šansi".

Novak je, pak, s druge strane bio odmeren u svojim izjavama. On je izdvojio Federera i Rafaela Nadala kao favorite na Vimbldonu.
"Pretpostavljam da uvek možete izdvojiti Federera i Nadala ispred svih kada pričate o mogućim pobednicima Vimlbdona jer iza sebe imaju godine uspeha igranja na travi. Rezultati izdvajaju Federera kao najboljeg svih vremena, osvojio je najviše gren slemova. I dalje je opasan, ali Nadal je bio neverovatan poslednjih nekoliko godina. Osvojio je Olimpijske igre, Dejvis kup, osvojio je sve što jedan teniser može da zamisli", rekao je Novak.
NadjaM

Postby Goca_64 » 21 Jun 2011, 17:10

Hajde da uzmemo da su nasi vrli mediji ovo ispravno preveli, kazem hipoteticki...
Ako jesu, onda stvarno cu kazati "kakav nepodnosljivo sujetan covek" :sick:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Liv » 21 Jun 2011, 17:16

Stavljali smo vec original tog texta.
Liv

Postby Goca_64 » 21 Jun 2011, 17:17

Liv wrote:Stavljali smo vec original tog texta.

Nisam bila u skolici :dunno: :blush:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke