Moram, jos ovo...Da, gadjanje posebna prica, tek nocno, pa neki mars na ono brdo, kako se zove nemam pojma.
I sve mislis lose ti je kad ono naletis na cetu tenkista sa Pantaleje tamo

svi metar i zilet...neka se ne ljute ako ima nekog, nista lose ne mislim, a iza njih naidju ovi iz 63. padobranske, koji dril...
Isto ja, bas, bas, sam imao srece...drzao nam koncert Kerber i Najda u domu, gledale se svirke, izlazilo se stalno, pilo se...
A pola cete su mi bile Nislije, vezare nikad jace, svi pozavrsavali fakulete, ja najmladji, kako sam ja upao tu, pitaj Boga...najbolji ortak bio asistent na matematickom fakultetom, nislija...
A zakletva posebna prica, one probe na stadionu sve kasarne zajedno. Ortaci mi se pogubili tad.
Verovartno je i tebi isti lik, vodio probe i zakletvu kao i nama, neki potpukovnik ili pukovnik sta li je vec duhovit lik.
Kaze ajde kad mogu policajci da ukapiraju moze te i vi vezare, pa onda da pauzu za pusenje i kaze nista ne brini te,
svi mi ispusimo pre ili kasnije...i sve neke tako fore preko mikrofona, hiljade vojnika vristi...ili onaj mamu mu njegovu,
kako sam glup, sa fotoaparatom, sto nas je slikao, uzeo pare, dao nam raacun a slike nikad poslao nije...