Pratim ja
Lindzi Von je zavrsila a da nije ni krenula, skrsila se na spustu i sjaebala ligamente kolena. Kazu da je Tajger Vuds poslao private avion kada su pregledi odradjeni u Sladmingu.
Dosta zanimljivih trka, narocito u disciplinama koje preferiram a to su spust i super G (u prevodu veleslalom). Danas se vozi muski super G od 9,45 na ESportu1 je prva trka a druga posle 13h.
Ubedljivo najveci idiot je komentator na Eurosportu (koji je otvorio nekakav fan klub na FB strani) koji pleni svojim glupostima, neobrazovanoscu i tako dalje. Voleo bih da znam koji su parametri bili da se covek usudi da prenosi ova skijaska takmicenja.
Jedan gaf npr, vozi se trening spust za muskarce, covek pocne da informise kako ce takmicari zavrsavati svoj trening na mestu gde se meri zadnje prolazno vreme (jer je ta staza delila isti cilj sa zenskim spustom, koji se u to vreme nije vozio ali se cuvala ciljna strmina) da bi nakon svakog od naredna 3 takmicara bio u cudu sto ljudi prekidaju trku u podnozju staze gde su sudije mahale zutim zastavama. Cudjenje je bilo tipa "pa sta je ljudi ovo, sta se ovo desavadragi gledaoci,..." Inace je lik na licu mesta. Posle mu neko javio a on se vadio na to da su i kolege iz Britanje isto bili u cudu.
Drugi gaf, zene voze mislim spust, ili kombinaciju (prvo spust pa slalom) a staza osuncana vreme idealno, i sve to super kada opet idiot zakljucuje nakon sto na startu treba da krene takmicarka, a u tom momentu ide kadar od kamere koja snima ispod topa za osnezavanje koji radi neprestano, kao "Eto vidite dragi gledaoci, a na vrhu je mecava".
Treci gaf, ne mogu vise...
CicaMaca za Marsala, Sulovic za Generala - Igokea 2012/2013 nezaboravno, i hvala.