Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Maki » 17 Jun 2011, 20:36

Joj Boze koliko sam ja pogubljena,jer vi vidite?Strasno. :facepalm:
Izvini Clarissa molim te,vidis da nisam normalna. :(
Celu noc nisam spavala od bolova tj. zaspala sam jutros i dremala dva sata,onda onako nervozna ustala,jedva se obukla i skuvala kafu,sela da vidim zreb i zakacim rukom i prospem je onako vrelu. :facepalm: Mogla sam i po sebi,tako da sam imala veliku srecu... :so:
M.S. To mi je drugar i ne verujem da bi mi bilo sta naplatio.A evo upravo me sad zvao da mi kaze da su pocrkali dugmici i da nema sanse da se popravi.Nema veze,ujutru idem da kupim novu!
Maki

Postby Clarissa » 17 Jun 2011, 20:41

Maki wrote:Izvini Clarissa molim te,vidis da nisam normalna. :(
Nema veze,ujutru idem da kupim novu!

Naravno, proći će to i eto tebe u punoj formi. Kupi novu tastaturu, pa udri 8-) .
Clarissa

Postby Delester » 18 Jun 2011, 08:48

Liv wrote:Bicesh srecna da znash da te je karambol zdushno odmenjivao u optimizmu :D
A za majice, proveri fan deo na njihovom sajtu, mislim da sam ih okachila i na Novakovu temu :tenis:

naravno, karambol je moje dislocirano ja :laugh:
hocu, provericu, dosta sam propustila, jos ne mogu da se snadjem
postavicu posle par pitanja u delu o predlozima, nije mi jasno zasto kada se klikne na new posts nigde se ne vidi koja tema je iz kog pdf-a vec je sve onako zdruzeno, sto me primorava da idem na ciljane podforume i klikcem po sekcijama zarad novih postova.
i da li postoji neko dugme kada zelim sa neke teme da se vratim na njen podforum, a ne na pocetnu stranu?
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Liv » 18 Jun 2011, 11:28

Delester wrote:
Liv wrote:Bicesh srecna da znash da te je karambol zdushno odmenjivao u optimizmu :D
A za majice, proveri fan deo na njihovom sajtu, mislim da sam ih okachila i na Novakovu temu :tenis:

naravno, karambol je moje dislocirano ja :laugh:
hocu, provericu, dosta sam propustila, jos ne mogu da se snadjem
postavicu posle par pitanja u delu o predlozima, nije mi jasno zasto kada se klikne na new posts nigde se ne vidi koja tema je iz kog pdf-a vec je sve onako zdruzeno, sto me primorava da idem na ciljane podforume i klikcem po sekcijama zarad novih postova.
i da li postoji neko dugme kada zelim sa neke teme da se vratim na njen podforum, a ne na pocetnu stranu?

New posts ne koristim bash zato shto pokazuje sve aktivne teme na forumu ali mislim da je taj pregled standardan.
Kad udjesh u "ATP/WTA tour" recimo i na nekoj od tema si, npr. Wimbledon ispod svih postova u levom uglu imash link koji te vraca na predgodnu stranu tj. "ATP/WTA tour" a ne na pochetnu stranu foruma. Probaj i drugi skin, mozhesh da ga promenish u svojim opcijama (board preferences/My board style/Prosilver) drugi skin ima 'mrvice' iznad tema pa mozhesh u svakom trenutku da se vratish na stranu koju hocesh. Takodje ima narandzasti kvadratic :D
Liv

Postby ciao » 18 Jun 2011, 17:22

Imam pitanje ( pod uslovom da odgovor nije tajna naravno ) : ko je maki? zbunjuje me avatar, poznat mi ali gama je ovde kao gama zar ne?
ciao

Postby M.S. » 18 Jun 2011, 17:25

i mene zbunjuje avatar jer je gama imala na drugom forumu :D . maki je nova, koliko znam.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Goca_64 » 18 Jun 2011, 17:27

ciao wrote:Imam pitanje ( pod uslovom da odgovor nije tajna naravno ) : ko je maki? zbunjuje me avatar, poznat mi ali gama je ovde kao gama zar ne?

Maki je novi clan, nisi bila na casu kad se predstavljala pred razredom. Dosla je u nasu skolicu kad se doselila direktno iz nepoznatih prostora virtualije :biggrin:
Sad je vrlo znacajno pojacanje forumu.
Inace nas je dugo pratila na "onom" onamo mestu, ali joj nije nikada uspelo da se registruje.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby ciao » 18 Jun 2011, 17:47

I see :biggrin: fala Goco bila sam bolesna kad ste to ucili , imam opravdanje :so: :laugh:
ciao

Postby M.S. » 18 Jun 2011, 17:58

tako se ja nikad nisam uspela registrovati na ppp-u. je l tu ima neka fora, neki poseban način inicijacije :laugh: . nema veze, ionako sam htela samo da trolujem. dva foruma je mnogo za moje kapacitete. a i ne varam svoj forum sa drugim forumima :laugh: .
M.S.

Postby alcesta » 18 Jun 2011, 18:03

Maki, meni je pomogao Nimulid kod kočenja, posle jedne tablete bar nekoliko sati sam bila mirna. Istina bez naglih pokreta, ali šta da se radi.

Kad smo već kod nikova, ja još nisam ukapirala ko su euforija i Sen Trope :)
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby M.S. » 18 Jun 2011, 18:05

euforija je gims, a s-t 4w.
M.S.

Postby alcesta » 18 Jun 2011, 18:16

:thankyou:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Maki » 18 Jun 2011, 18:30

@Ciao

Ja sam Maki! :laugh: Ukrala sam Gami identitet,valjda nema krizu. :biggrin:
Inace sam novi clan,Goca ti je vidim detaljno sve objasnila. :manikir: Hvala Goco! :thankyou:

@ alkesta

Mazem svaki dan sa fast i diklofenak gelom i pijem neki lek ali pojma nemam kako se zove(dali su mi u apoteci nisam ni videla).. :confused: Htela sam nimulid da kupim jer znam da je dobar ali su mi u apoteci ovaj preporucili,kao bolji je pojma nemam :dunno:

Danas mi je vec malo bolje ali jos uvek nemogu da se pomeram kako treba!Valjda ce biti sve u redu i necu morati kod lekara. :sad2:
Maki

Postby belpH #77 » 18 Jun 2011, 18:49

:blue: :blue: :blue:

ja i dalje ne verujem! ali na kraju kad je pokazao rogove, odusevih se...ako ima vise od god dana evo gde sam

:jupi: :jupi: :jupi:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby ciao » 18 Jun 2011, 19:03

Maki wrote:@Ciao

Ja sam Maki! :laugh: Ukrala sam Gami identitet,valjda nema krizu. :biggrin:
Inace sam novi clan,Goca ti je vidim detaljno sve objasnila. :manikir: Hvala Goco! :thankyou:

Ciao Maki Image
ciao

PreviousNext

Return to Teniski miks