Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Dr.Muta » 04 Jan 2013, 00:06

Real igra najsličniju košarku Radničkom, stil igre kakav moja malenkost (rekao bih ja da nisam itnelektualac) forsira godinama. Ranije su Radnički iz Niša zvali Real iz Niša a sada moj Radnički sa pravom zovu Real iz Kragujevca.
Dr.Muta

Postby Unexpected » 04 Jan 2013, 00:09

Dr.Muta wrote:Real igra najsličniju košarku Radničkom, stil igre kakav moja malenkost (rekao bih ja da nisam itnelektualac) forsira godinama. Ranije su Radnički iz Niša zvali Real iz Niša a sada moj Radnički sa pravom zovu Real iz Kragujevca.

Real sa Nišave, što će reći Real sa Lepenice :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby Dr.Muta » 04 Jan 2013, 00:18

Unexpected wrote:
Dr.Muta wrote:Real igra najsličniju košarku Radničkom, stil igre kakav moja malenkost (rekao bih ja da nisam itnelektualac) forsira godinama. Ranije su Radnički iz Niša zvali Real iz Niša a sada moj Radnički sa pravom zovu Real iz Kragujevca.

Real sa Nišave, što će reći Real sa Lepenice :biggrin:

Hvala na korekciji (rekao bih ispravci da nisam intelektualac) kolega. Postoji ona "Real iz Niša sve redom šiša" pa su tako ostali ugravirani u mojoj podsvesti.
Dr.Muta

Postby Remy Bonjasky » 04 Jan 2013, 01:09

Po meni Real osvaja ove sezone,igra zaista lepu kosarku za neutralne gledaoce,ima odlican tim,mozda im samo treba jedan igrac pod kosem jer Sloter nije bas snazan,Begic nit smrdi nit mirise,dok Hetsaimer ne znam zbog cega e doveden.I po meni Sergio Rodrigez je mozda najbolji plej u Evrolige,a vidim bas ne cene ga previse.Carroll i Rudy ubice,Reyes i Llull uvek korisni,Mirotic konstantan,jedino po meni Draper je doveden bez razloga?Kakve cigle baca on mogao bi i Tori Tomas da mu pozavidi.
Ekipe koji su iznenadili pozitivno ove sezone su Zalgiris i Himki,dok negativno za sada Fenerbahce,Maccabi i manekeni Serdja Skariola EA.
U top 8 iz prve grupe ocekujem Real,Cska,dok za preostala 2 mesta borice se 4 ekipe:Anadolu,Pao,Unicaja i Zalgiris,dok ALba i Brose nece imati ni teoretske sanse.
Iz grupe "2" verovatno idu Himki i Barsa,te mozda sve bolja Siena,dok ce se za preostalo mesto boriti Olympiacos,Makabi i Fener.
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby Nikola » 04 Jan 2013, 02:00

Mene uopste ne bi iznenadilo da Maccabi ne prodje grupu.
Dosta sumnjivo deluju ove sezone
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby nolinjo » 04 Jan 2013, 14:54

Remy Bonjansky wrote:Po meni Real osvaja ove sezone,igra zaista lepu kosarku za neutralne gledaoce,ima odlican tim,mozda im samo treba jedan igrac pod kosem jer Sloter nije bas snazan,Begic nit smrdi nit mirise,dok Hetsaimer ne znam zbog cega e doveden.I po meni Sergio Rodrigez je mozda najbolji plej u Evrolige,a vidim bas ne cene ga previse.Carroll i Rudy ubice,Reyes i Llull uvek korisni,Mirotic konstantan,jedino po meni Draper je doveden bez razloga?Kakve cigle baca on mogao bi i Tori Tomas da mu pozavidi.
Ekipe koji su iznenadili pozitivno ove sezone su Zalgiris i Himki,dok negativno za sada Fenerbahce,Maccabi i manekeni Serdja Skariola EA.
U top 8 iz prve grupe ocekujem Real,Cska,dok za preostala 2 mesta borice se 4 ekipe:Anadolu,Pao,Unicaja i Zalgiris,dok ALba i Brose nece imati ni teoretske sanse.
Iz grupe "2" verovatno idu Himki i Barsa,te mozda sve bolja Siena,dok ce se za preostalo mesto boriti Olympiacos,Makabi i Fener.

taj zbog cega ne znas zasto je doveden ce da bude presudan faktor zapamti .taj hetsaimer je strasan player ,ume i za 3 :okk: real ima sirinu kao niko ,jos kad bi serhio rodrigez igrao vise ,real izgubio ne bi :okk:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Remy Bonjasky » 04 Jan 2013, 18:03

Ma kakav Hetsajmer bolje da su uzeli naseg J-Lo zar ne?

Real jedinu glupost sto je napravio to je sto nije produzio sa Tomicem koji je po meni u top 3 centara Evrolige ove sezone,a i Singlera su se lako odrekli.
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby nolinjo » 04 Jan 2013, 22:16

naravno da ne ,zato sto hetsa moze da unese koga oces
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby manes » 05 Jan 2013, 11:10

Neko je pisao o odnosu Krstica i Zurnala i bas sam cekao da vidim kako ce ispratiti jednu vrlo dobru rolu Krstica i ostao zabezeknut.

evo link cisto da je tu: http://www.zurnal.rs/2013/01/04/bobi-br ... index.html

Милош Теодосић је био врло расположен за игру. Са 17 поена био је најефикаснији у редовима Московљана, а одличну подршку имао је у Владимиру Мицову.

ЦСКА: Теодосић 17 (2-2, 6-3, 4-4, 1 ск, 3 ил, за 28 мин), Мицов 7 (4-2, 3-1, 3-0, 6 ск, 2 ас, 2 ил, за 25 мин), Гудумак, Џексон 9, Соколов, Крстић 15, Зозулин, Воронов, Крисмас 5, Каун 8 (7 ск), Хријапа 10 (10 ск), Понкрашов 4.

:ajdejebote:
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Napredpartizan » 05 Jan 2013, 11:29

Napredpartizan

Postby Baron » 05 Jan 2013, 11:33

Zanimljivo, asistenciju veceri ubelezio decko koji prema zvanicnom sajtu EL nije imao asistencija to vece ?! Pa zar u EL da ne znaju da vode statistiku :(
Baron

Postby Zemunac » 05 Jan 2013, 11:54

Lawrence wrote:Zanimljivo, asistenciju veceri ubelezio decko koji prema zvanicnom sajtu EL nije imao asistencija to vece ?! Pa zar u EL da ne znaju da vode statistiku :(

Odgledah reprizu, imao je 3 asistencije po mojim nekim proracunima. Bedno vodi statistiku EL, nema sta...
Zemunac

Postby nolinjo » 05 Jan 2013, 12:14

Lawrence wrote:Zanimljivo, asistenciju veceri ubelezio decko koji prema zvanicnom sajtu EL nije imao asistencija to vece ?! Pa zar u EL da ne znaju da vode statistiku :(

to se kaze MAGIJA :biggrin:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Napredpartizan » 07 Jan 2013, 20:42

Bobby Brown could become a free agent this season due to financial issues with his Italian club Montepaschi Siena, according to sources.

Brown has had a breakout season in Europe, causing several NBA teams to inquire about signing him as a backup point guard.

Brown scored 41 points in a single game this week and is averaging 21 points in Euroleague play.

During the 2008-2010 seasons, Brown played 113 NBA games during stops with Sacramento, Minnesota, the Los Angeles Clippers and New Orleans.
Napredpartizan

Re: Euroleague LIVE pracenje utakmica

Postby Napredpartizan » 10 Jan 2013, 19:29

Napredpartizan

PreviousNext

Return to Evropska košarka