Malo sam guglovao i nasao oficijalni web od spartak, ima tu i izvestaja, i rezultata. Svajcarac, bio si upravu, na predzadnjoj utakmici nisu objavili spisak igraca!
Sajt info:
http://hkspartak.orgfree.com/ Subotica, 21.12.12.
Spartak : Partizan 4:9 (1:1 1:5 2:3).
Za Spartak igrali: Alaker Erih, Šljapic Bojan, Fehervari Akoš (1gol), Bošnjak Luka, Dulić Uglješa (1 gol), Bursać Nikola, Peter Alen (2 gola + 2 asistencije), Vereš Bruno, Šljapić Igor, Mešter Edvin, Ostrogonac Zlatko (1 asistencija), Kučo Kristijan, Bartuš Zoltan, Tolmači Branislav, Ber Alen, Farago Marko i Kolarić Aleksandar.
Ekipa Spartaka pruzila dobar otpor najboljoj ekipi u prvenstvu Srbije, mada su i igraci Partizana igrali pomalo "opusteno", sto ne umanjuje ostvaren rezultat ekipe Spartaka.
Subotica, 14.12.12.
Solidna hokejaška predstava na Gradskom klizalištu u Subotici, i zaslužena pobeda HK Spartak od 10:5 (6:3 2:0 2:2) i prvi bodovi u sezoni 2012/13 za hokejaše iz Subotice u Prvenstvu Srbije, pred skoro 100-tinak zadovoljnih gledalaca.
NS Stars doputovao u oslabljenom sastavu bez 4-5 kvalitetnih igraca, Spartak pružio šansu i igrao sa svim igracima na klupi, od cega 5-6 juniora. Za obe ekipe su branila po dva golmana. Najbolji igrac utakmice Akoš Fehervari, kapiten HK Spartak (postigao 4 gola).
Posle vrlo borbene i dinamicne utalmice protiv Crvene Zvezde u prošlom kolu, slobodna procena je da je ova utakmica bila nešto slabijeg intenziteta, ali sa dosta šansi i golova na obe strane. HK Spartak ce do sledeceg kola imati još nedelju dana leda i nadamo se još boljoj formi jer u narednom kolu bi po rasporedu trebali da gostujemo aktuelnom prvaku države HK Partizan u Beogradu.
Subotica, 07.12.2012.
Spartak - Crvena Zvezda 5:6 (2:3, 3:2, 0:1)
Hokejaši Spartaka poraženi su na svom ledu od beogradske Crvene Zvezde sa 6:5, u utakmici koja je bila dinamicna i rezultatski neizvesna.
Za Spartak igrali: Alaker Erik, Šljapic Bojan, Fehervari Akoš (1gol), Bošnjak Luka, Dulić Uglješa, Bursać Nikola (2 gola + 3 asistencije), Peter Alen (2 gola + 2 asistencije), Vereš Bruno, Šljapić Igor, Mešter Edvin, Dakić Srdjan, Kučo Kristijan, Bartuš Zoltan, Tolmači Branislav, Ber Alen, Farago Marko i Kolarić Aleksandar.
Imam jos jedno pitanje za tebe posto sam shvatio da je Partizan daleko iznad nivoa ostalih ekipa, pa i Spartaka. Pitanje glasi, da li moze da se kaze da figurativno neko trazi da 12-tice igraju sa kategorijom 18-tice? Da li su ih bas klizacki ubili u pojam ili je bilo blizu, da li se igralo na telo i tako to. Izvini ako su glupa pitanja ali eto..
p.s.
I ja sam misljenja da rekreativci treba da igraju svoju kategoriju a da Partizan igra nesto ozbiljnije.
CicaMaca za Marsala, Sulovic za Generala - Igokea 2012/2013 nezaboravno, i hvala.