Kod mene su nakon ovog kola utisci pomijesani. Najvaznije mi je da sam konacno sa najboljim timom uspio da se provucem u Top 100. Skupio sam 184 poena, napredovao 29 mjesta, i sad sam 96. u ukupnom poretku. Sto se samog tima tice, prvi kiks mi je bio Bader, za kojeg sam bio siguran da ce biti bolji od ovih tankih 9 poena protiv Kastropila i Brkica. Jednocifren mi je jos bio samo Milosavljevic sa 7 poena, ali on je bio eksperiment koji nije otisao daleko kao sto sam se nadao. Ovo ostalo je sve bilo vrlo dobro.
Sama cinjenica da je pobjednik kola osvojio 225 poena, a idealan tim je imao 247, govori da je ovo bilo kolo u kojem su dominirali oni skupi i provjereni igraci, pa su svi rezultati visoki. Za sam vrh moralo se imati Blazica, i maltene ne imati nijedan ozbiljan kiks. Plejmejkeri su ove sezone sarenilo, u ovom kolu sem Hemondsa niko dvocifren indeks. Mada je tako zanimljivije.
Ostali timovi su mi bili skromniji, ukljucujuci i tim iz nase lige, koji je sa tankih 158 poena u ukupnom poretku skliznuo preko 30 mjesta, i jedva se drzi u Top 200. U nasoj ligi takodje pad, sa 3. na 4. mjesto. Medjutim, s jedne strane Air i Deksa mi ne bjeze previse, a s druge, fantazeri od 5. mjesta pa nadole ipak zaostaju preko 70 bodova, pa ne panicim. Jovanho je trenutno ipak prica za sebe

.