Board index Život van sporta Tehnika i tehnologija

Vaš PC, mac, Amiga?

Re: Vaš PC, mac, Amiga?

Postby Tumbas » 15 Nov 2012, 18:33

http://www.howtogeek.com/103292/how-to- ... le-chrome/

Ko nema u googlu i u vuglu, ima rodbinu na forumu da pomogne!! :cheers:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby mali_buda » 16 Nov 2012, 09:51

Tumbas wrote:http://www.howtogeek.com/103292/how-to-fix-shockwave-flash-crashes-in-google-chrome/

Ko nema u googlu i u vuglu, ima rodbinu na forumu da pomogne!! :cheers:

:triprsta:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Caretta Caretta » 19 Nov 2012, 13:44

Imam jedno pitanje, bio bih zahvalan ukoliko neko ima ideju o čemu se radi. Jedan moj prijatelj se vratio kući posle dužeg puta i uključio računar. Normalno je otvorio Google Chrome, ali nije mogao da otvori ni Google browser, ni Gmail ni bilo šta vezano za Google. Radi mu internet, sajtove iz bookmark-a otvara bez problema. Pokušao je Gmail-u da priđe i pomoću Firefoxa, Opere i Explorera i uvek ista priča. Stoji zabrana i komentar da sajt nije bezbedan. kada je kliknuo da ignoriše obaveštenje o riziku, bukvalno se ništa ne dogodi. I dalje stoji ta zabrana. Kada isključi anti virus program, opet isto.
Šta bi to moglo da bude? Apdejtovani anti virus program ne vidi nikakav virus.
Caretta Caretta

Postby ОГИ » 19 Nov 2012, 14:01

Caretta Caretta wrote:Imam jedno pitanje, bio bih zahvalan ukoliko neko ima ideju o čemu se radi. Jedan moj prijatelj se vratio kući posle dužeg puta i uključio računar. Normalno je otvorio Google Chrome, ali nije mogao da otvori ni Google browser, ni Gmail ni bilo šta vezano za Google. Radi mu internet, sajtove iz bookmark-a otvara bez problema. Pokušao je Gmail-u da priđe i pomoću Firefoxa, Opere i Explorera i uvek ista priča. Stoji zabrana i komentar da sajt nije bezbedan. kada je kliknuo da ignoriše obaveštenje o riziku, bukvalno se ništa ne dogodi. I dalje stoji ta zabrana. Kada isključi anti virus program, opet isto.
Šta bi to moglo da bude? Apdejtovani anti virus program ne vidi nikakav virus.

Neka proba isključiti Firewall u Control Panelu.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Starsica » 25 Nov 2012, 23:23

Drugari, imam pitanje. Sestra je prosula vodu po laptopu. Odmah ga je iskljucila i izvadila bateriju ali mi ne da da ga otvorim i da ga pustim da se tako susi.
Nismo pokusale da ga palimo zato sto je sve jos mokro, kontam da ce ga paliti sutra ujutru. Neki predlog?
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Unexpected » 25 Nov 2012, 23:25

Starsica wrote:Drugari, imam pitanje. Sestra je prosula vodu po laptopu. Odmah ga je iskljucila i izvadila bateriju ali mi ne da da ga otvorim i da ga pustim da se tako susi.
Nismo pokusale da ga palimo zato sto je sve jos mokro, kontam da ce ga paliti sutra ujutru. Neki predlog?

Poslušaj sestru Laptopovi su za'ebani za otvaranje. Eventualno fen može da pomogne. Ako ste na vreme reagovale, verovatno neće biti ništa.
Dobro je da je voda, a ne recimo c-cola, tu bi moralo i čišćenje da padne.
The End.
Unexpected

Postby Grande Alessandro » 26 Nov 2012, 00:16

Obavezno ga ostavi da se osuši...dan, možda i dva...možeš fenom, ali ti je bolje da to bude bez fena...naravno ako ti se ne žuri...
Što reče Neočekivani, ako ste na vreme reagovale verovatno neće ništa strašno biti...ali ako posle tog sušenja neće da upali, probaj da ga odneseš do nekog servisa...
Grande Alessandro

Postby Starsica » 26 Nov 2012, 01:02

Malo ga je susila fenom, par minuta mozda. Uspela je skine poklopac i videle smo da nista od toga nije bilo mokro (ne znamo tacno sta je to sto nije mokro). Odlucila je da ga nece dirati oko 48 sati. Koliko vidimo, samo je tastatura bila mokra ali mislim da vise ne curi voda ni iz tastature. Nije puno prosula, ni 0.5 dcl.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Crazy Soul » 26 Nov 2012, 01:29

Starsica wrote:Malo ga je susila fenom, par minuta mozda. Uspela je skine poklopac i videle smo da nista od toga nije bilo mokro (ne znamo tacno sta je to sto nije mokro). Odlucila je da ga nece dirati oko 48 sati. Koliko vidimo, samo je tastatura bila mokra ali mislim da vise ne curi voda ni iz tastature. Nije puno prosula, ni 0.5 dcl.

Veoma slicna situacija....Image
Obrati paznju na 4' 28" Image

Spoiler: pokaži
Tvoja situacija me je podsetila na ovaj film... preporuka za odgledati Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Starsica » 26 Nov 2012, 18:47

Jutros ga je upalila i radio je. Samo toliko mi je rekla. Sad ga nece dirati do sutra uvece :) Hvala na pomoci drugari.
Starsica

Postby Felipao » 30 Nov 2012, 01:15

Ljudi pokusavam da reinstaliram sistem i ovo me ebe ko majmuna,dajte pomagajte.Da je moj lap odavno bih ga zafrljacio kroz prozor.

"A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTER.
IF THIS IS THE FIRST TIME YOU'VE SEEN THIS ERROR SCREEN RESTART YOUR
COMPUTER. IF THIS SCREEN APPEARS AGAIN FOLLOW THESE STEPS:
CHECK FOR VIRUSES ON YOUR COMPUTER. REMOVE ANY NEWLY INSTALLED HARD DRIVES OR HARD DRIVE CONTROLLERS. CHECK YOUR HARD DRIVE TO MAKES SURE IT IS PROPERLY CONFIGURED AND TERMINATED. RUN CHKDISK /F TO CHECK FOR HARDDRIVE CORRUPTION, AND THEN RESTART YOUR COMPUTER.
TECHNICAL INFORMATION:
***STOP: 0x0000007B (0xF7B6D528, 0xC0000034, 0x00000000, 0X00000000) "

Znaci butujem sa cd-a i on krene,ucitava malo ovo ono i bapne mi ovo.
Felipao

Postby Unexpected » 30 Nov 2012, 01:22

Felipao wrote:Ljudi pokusavam da reinstaliram sistem i ovo me ebe ko majmuna,dajte pomagajte.Da je moj lap odavno bih ga zafrljacio kroz prozor.

"A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTER.
COMPUTER. IF THIS SCREEN APPEARS AGAIN FOLLOW THESE STEPS:
CHECK FOR VIRUSES ON YOUR COMPUTER. REMOVE ANY NEWLY INSTALLED HARD DRIVES OR HARD DRIVE CONTROLLERS. CHECK YOUR HARD DRIVE TO MAKES SURE IT IS PROPERLY CONFIGURED AND TERMINATED. RUN CHKDISK /F TO CHECK FOR HARDDRIVE CORRUPTION, AND THEN RESTART YOUR COMPUTER.
TECHNICAL INFORMATION:

Da nemaš recovery particiju. HP-ovi znaju da imaju. Probaj F11 ili F12 kada ga uključiš dok se butuje.
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 30 Nov 2012, 01:24

Ovo je Asus neki sa glupom,ruznom Vistom koja je raspala da nema dalje.Kako da proverim da li ima ? Na sta tacno ciljash sa F11 , F12 ? Ne razumem,kad krene da butuje sa cd da onda idem f11 ?
Felipao

Postby Unexpected » 30 Nov 2012, 01:27

Felipao wrote:Ovo je Asus neki sa glupom,ruznom Vistom koja je raspala da nema dalje.Kako da proverim da li ima ? Na sta tacno ciljash sa F11 , F12 ? Ne razumem,kad krene da butuje sa cd da onda idem f11 ?

Kao kad ulaziš u bios, samo što f11 ili f12 pozivaju particiju na kojoj je preinstaliran sistem. Lap topovi koji dolaze sa OS-om obično na taj način funcionišeu.
The End.
Unexpected

Postby Crazy Soul » 30 Nov 2012, 01:36

Felipao wrote:Ljudi pokusavam da reinstaliram sistem i ovo me ebe ko majmuna,dajte pomagajte.Da je moj lap odavno bih ga zafrljacio kroz prozor.

COMPUTER.
IF THIS SCREEN APPEARS AGAIN FOLLOW THESE STEPS:
TECHNICAL INFORMATION:

Meni se ovo upozorenje pojavilo kad mi je otisla maticna ploca. Uspela sam cak u jednom naletu da podignem sistem i sve je funkcionisalo dok nisam ponovo uradila restart da proverim... Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Tehnika i tehnologija