Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby nolinjo » 26 Nov 2012, 13:21

cuo ljuba da smo ga isprozivali pa se istinski potrudio da nam pokaze da nismo bili u pravu ...:)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Baron » 26 Nov 2012, 13:35

I ja sam pomislio isto, samo mi nije jasno sta je zeleo da kazem ovim da najbolji igraci treba da pocinju u startnoj petorci, kao da se sukobio sa nekim po tom pitanju, pa ga sad ubedjuje u suprotno ?
Baron

Postby nolinjo » 26 Nov 2012, 13:39

JohnnyLawrence wrote:I ja sam pomislio isto, samo mi nije jasno sta je zeleo da kazem ovim da najbolji igraci treba da pocinju u startnoj petorci, kao da se sukobio sa nekim po tom pitanju, pa ga sad ubedjuje u suprotno ?

to sam upravo gledao na utakmici radnickog u b ligi srbije ,3 najbolja u prvoj petorci ,ja koji sam amater bi odigrao bolje bek 0-8 za 2 ,centar 0-6 za 2 nijedan skok, krilo kao da nije igralo ...

i zato su i izgubili

znaci vidacic nie bolji trener od ovog mog iz radnickog :laugh:

meni lici na to da ti najbolji igraci imaju preveliki ego ,i onda kada bi ih izbacili doslo bi do previse losih stvari ne samo po njih vec i po klub ,koji verovatno ne moze da priusti da mu se najbolji igrac naljuti
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Baron » 26 Nov 2012, 13:42

Vidacic je za uslove lige u kojoj je radio vrhunski trener, ekipa mu je igrala samo takvu odbranu...posto sam vec u totalnom off-u Radnicki iz Obrenovca je pre 3 ili 4 godine, bio redovan gost na pripremama u Visegradu, imali su sjajnog trenera, zaboravio sam mu ime, al' ako je isti, prenesi mu pozdrave iz VG..bio je i neki dobar visoki igrac,Nastic, visok, zilav, skakao kao lud...
Moguce je da Ljuba ima pravo, al' ne znam po cemu se ovo uklapa u ovaj text, mozda je ovo bila neka trenerska sugestija....
Baron

Postby nolinjo » 26 Nov 2012, 13:51

JohnnyLawrence wrote:Vidacic je za uslove lige u kojoj je radio vrhunski trener, ekipa mu je igrala samo takvu odbranu...posto sam vec u totalnom off-u Radnicki iz Obrenovca je pre 3 ili 4 godine, bio redovan gost na pripremama u Visegradu, imali su sjajnog trenera, zaboravio sam mu ime, al' ako je isti, prenesi mu pozdrave iz VG..bio je i neki dobar visoki igrac,Nastic, visok, zilav, skakao kao lud...
Moguce je da Ljuba ima pravo, al' ne znam po cemu se ovo uklapa u ovaj text, mozda je ovo bila neka trenerska sugestija....

odok i ja u off al moram da odgovorim ,ovaj im nije bio ubedjen sam ovaj samo galami :laugh: huskic mu prezime
ne znam ja puno po prezime,mrzelo je mene da gledam radnicki ,i sad sam video i zasto :laugh:
kad sam vec u off-u ...trebalo bi da postanem "pomocni trener " 94 generaciji u radnickom ,imaju 0-4 javicu vam kad se angazujem koliko ce da napreduju :biggrin: inace vec sam snimio i ugovorio prelazak 2 igraca ,samo jos da se otvorim za pljeskavicu posle svake tekme :biggrin:

da ne bude off

ja sam ubedjen da ce real da osvoji ,a vi ?
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Diktator » 01 Dec 2012, 12:26

zanimljvost je da Gist nije u top 10 :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby John Doe » 01 Dec 2012, 13:59

I da je MVP 8. kola Miloš Teodosić

Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Baron » 05 Dec 2012, 20:07

Tuzna vest za ljubitelej kosarke u RS....posto je ugovor izmedju SK i Elte istekao, ostace uskraceni za prenose EL, a kako ni M:Tel nema potpisan ugovor, Sport Klub ce imati samo malo poznati Telemah ?!
Baron

Postby AirBall » 06 Dec 2012, 13:30

Mali osvrt na danasnje utakmice u EL...

CSKA-Besiktas 17:00

I jedni i drugi muku muce sa povredama i izostancima igraca i ova utakmica ima donekle takmicarski karakter, jer CSKA i dalje ima neke male izglede da osvoji grupu... Narocito su izrazeni hendikepi na poziciji 4, jer se kod CSKA povredio Vorontsevich, dok u Besiktasu mec zbog gripa propusta Ozer, dok je Dasic zbog sukoba sa trenerom resio da napusti ekipu... Sve sem lagane pobede CSKA bi predstavljalo veliko iznenadjenje, a Armejci su vrlo lako izasli na kraj sa Turcima i u prvom mecu...

Cedevita-Olympiacos 18:30

Forma i jednih i drugih je u usponu... Moze se reci da su crveni iz Pireja pogodili kada je trener u pitanju za razliku od vecitog rivala, jer Bartzokas je u potpunosti uspeo da sacuva sistem koji je napravio Duda Ivkovic i moze se reci da kako sezona protice tako i oni rastu... Novi Amerikanac Powell se odlicno uklopio u ekipu, dok je i Papanikolaou bas dosta napredovao i uz standardno dobrog Spanoulisa nema sumnje da su blizi bodovima u Zagrebu... Sto se Cedevite tice Aca Trica maksimalno ubrzava igru i zbog toga minutazu gubi centar Bilan, dok jednu od glavnih uloga uz Amerikanca Wrighta dobija Luksa Andric...

Asseco Prokom-Maccabi 19:45

Revijalna utakmica je u pitanju gde je razlika u klasi ocigledna... Maccabi je resio da zameni Shermadinija i Canera Medleya, dok je Pnini suspendovan zbog skandaloznog ponasanja... S druge strane Prokom je promenio Amerikanca po ko zna koji put ove sezone... U ukrajinski Budivelnik je otisao Robinson, a kao zamena je dosao Richards...

Lagana pobeda Maccabija u najavi...

Alba Berlin-Unicaja 20:00

Bio sam uveren da Alba dobija, jer kosarka koju prikazuje Unicaja mi se uopste ne dopada, ali poslednje informacije govore da je Deon Thompson povredjen i ukoliko ne bude igrao to je kapitalni i vrlo verovatno nenadoknadivi gubitak za domace... Vrlo verovatno nas ocekuje neizvesna zavrsnica...

Cantu-Real Madrid 20:45

Cantu bez najboljeg igraca Aradorija, dok bi Real trebao da nastupi bez Rudija... Razlika u klasi je ocigledna i sve sem pobede gostiju je iznenadjenje, ali Cantu ima odlican domaci teren i sigurno se nece predati bez ispaljenog metka...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby VMJunior » 07 Dec 2012, 22:29

Olimpija :blue: :blue: :blue: :blue: :blue: :blue: :blue: Hvala vam braco.
VMJunior

Postby nolinjo » 07 Dec 2012, 22:31

prepela bupnuo za 3 ?A ?
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby VMJunior » 07 Dec 2012, 22:38

25 sekundi pre kraja gubili su 5 razlike.Od tada pogadjaju 3 trojke :blue: a Fridzon gadja bacanja 2-4.
Jaka Blazic pogadja prvu a Prepelic ostale dve a drugu u poslednjoj sekundi :blue:
Igrao sam ih uzivo na 4.20 :copa1:
VMJunior

Postby ofkovac » 07 Dec 2012, 23:13

Image
ofkovac

Postby Napredpartizan » 07 Dec 2012, 23:36

Napredpartizan

Postby Baron » 08 Dec 2012, 00:26

Kako me unakazi Olimpija, pa jel' moguce ovo...jel' Khimki uopste igrao tih poslednjih 15ak sec ? :(
Baron

PreviousNext

Return to Evropska košarka