by Proctor » 20 Nov 2012, 11:49
Sad tek vidim koliko sam lose startovao, posto se iz kola u kolo drzim u vrhu nase lige, ovo kolo sam cak i skocio sa 4. na 3. mjesto, a rezultati su mi vrlo skromni. Sta reci kad od 5 timova samo u jednom imam jednog igraca koji je u idealnom timu kola. A i on ima 19 poena (Lee). U dva tima sam zadrzao Badera, i to po nevolji u dva najbolja, ukljucujuci i ovaj iz nase lige. Pa onda sam se lomio da li Skot, da li Muric, a proslavise se obojica (1 vs. -2). Kad tu dodamo jos i Lucica, Popovica i Travisa, jasno je zasto je rezultat takav kakav jest.
U ukupnom poretku sam i dalje sa dva tima izmedju 200. i 300. mjesta, a najlosiji mi je 908.
Posto mi timovi sve vise lice jedan na drugi, mislim da je krajnje vrijeme da se pocnu praviti neke rizicnije zamjene, pa kud puklo da puklo. U nasoj ligi mi je cilj da pokusam preteci Morticiana, koji mi bjezi 19 poena, ali da se cuvam Aira, koji mi duva u vrat sa 4 poena zaostatka. U ukupnom poretku pokusavam nekako da se uvucem bar sa jednim timom medju 200, a onda polako ka gore.