Za mene je ovo kolo bilo solidno, s obzirom na najvazniju cinjenicu, a to je da nisam imao Vajta ni u jednoj ekipi. Zato su rezultati izmedju 131 i 154 sasvim okej. Pogotovo sto sam imao dosta Votersa i Bilana, te ponekog Aleksu Popovica, Lucica i Vragovica. Cak i jednog Katica (nisam ga uspio izbaciti).
U ukupnom poretku sam vec par kola sa dva tima izmedju 200. i 300. mjesta, a cini mi se da sam po prvi put i sa posljednjim timom usao u prvih 1000. Nista posebno, ali ni tragicno.
U nasoj ligi sam standardno na 4. mjestu. Ovdje moram skinuti kapu Airu, kako nas je ovo kolo rasturio

.
Inace, kad pogledamo idealni tim ovog kola, 7-8 igraca su sve manja ili veca iznenadjenja. Capina i Planinica uglavnom imaju svi, neki su pogodili sa Vajtom, mozda i sa Bejnsom, eventualno sa Zizicem, ali Suput, Gecevski, Bertans, Stojanovski i Mihailovic su svi iznenadili. U sljedecem kolu valja nam svima ubaciti Vajta, vjerovatno i Skota, tako da ce timovi sve vise poceti da lice jedan na drugi, a razlike ce se sve teze dostizati.