Board index Košarka Mlađe kategorije

Mladje kategorije u16,u18,u19,u20

Re: Mladje kategorije u16,u18,u19,u20

Postby kanidja » 12 Jun 2011, 23:27

Ja iskreno ne vidim koja je korist od pozivanja Micica na okupljanje A reprezentacije kad svejedno nece proci prvo skracivanje spiska, i trenirace par puta u Beogradu sa ostalim reprezentativcima kao sto su prosle godine Milutinovic,Jeremic.
Ne znam da li treba da se zabrinemo, mislim ipak da su ovo tek pripremne utakmice, ostalo je jos puno do 30.juna kada pocinje prvenstvo.
kanidja

Postby AirBall » 13 Jun 2011, 09:31

Selektor u18 reprezentacije Srbije Marko Icelic je skratio spisak za 4 imena i na Zlatibor zbog povreda nisu posli Nikola Socanac, Nikola Vujovic, Nikola Pavlovic i Nikola Ristic...

18 igraca je otputovalo na nastavak priprema i to Ivan Saicic i Ivan Marinkovic iz Zvezde, Stefan Popovski Turanjanin (Oostende), Nikola Jankovic, Nemanja Bezbradica (FMP), Djordje Milosevic, Luka Mitrovic (Hemofarm), Vasilije Micic, Pavle Reljic, Andrija Bojic (Mega), Sasa Avramovic, Milos Jankovic (Mladost Cacak), Strahinja Gavrilovic, Stefan Zecevic (Radnicki KG), Stefan Pot(Novi sad), Nikola Radicevic (Partizan)
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby KKP » 13 Jun 2011, 10:22

Gde je Nemanja Krstić iz Hemofarma? Taj dečko je sjajno krilo, igrao je za juniore mog KK Knjaževca i verovatno će biti u 12 seniora Hemofarma u novoj sezoni...
KKP

Postby bekrinjo » 13 Jun 2011, 13:07

AirBall wrote:Selektor u18 reprezentacije Srbije Marko Icelic je skratio spisak za 4 imena i na Zlatibor zbog povreda nisu posli Nikola Socanac, Nikola Vujovic, Nikola Pavlovic i Nikola Ristic...

18 igraca je otputovalo na nastavak priprema i to Ivan Saicic i Ivan Marinkovic iz Zvezde, Stefan Popovski Turanjanin (Oostende), Nikola Jankovic, Nemanja Bezbradica (FMP), Djordje Milosevic, Luka Mitrovic (Hemofarm), Vasilije Micic, Pavle Reljic, Andrija Bojic (Mega), Sasa Avramovic, Milos Jankovic (Mladost Cacak), Strahinja Gavrilovic, Stefan Zecevic (Radnicki KG), Stefan Pot(Novi sad), Nikola Radicevic (Partizan)

Znaci sledeci sa spiska otpadaju Nikola Jankovic i Nikola Radicevic... :lol:
bekrinjo

Postby bekrinjo » 13 Jun 2011, 13:30

Btw suska se da Saric juce nije igrao protiv nas jer je zamolio selektora da ga ne uvodi a razlog su patike!?
On ima trogodisnji ugovor sa NIKE a Adidas mu nije dozvolio da na njihovom kampu igra u patikama konkurenta...
bekrinjo

Postby bekrinjo » 13 Jun 2011, 13:35

KKP wrote:Gde je Nemanja Krstić iz Hemofarma? Taj dečko je sjajno krilo, igrao je za juniore mog KK Knjaževca i verovatno će biti u 12 seniora Hemofarma u novoj sezoni...

Konacno pobeda U19 selekcije u Trevizu,pobedjen je domaci Beneton 67-55...
http://www.adidaseurocamp.com/stats11/day3_game1.pdf

Pogledaj statistiku pa ces videti gde je Krstic... :jezik:
bekrinjo

Postby AirBall » 13 Jun 2011, 13:38

Opet smo imali 1/10 za tri... Definitivno je Givony u pravu kada kaze da smo ofanzivno losi... Pretpostavljam da ce se giljati big time u odbrani...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby KKP » 13 Jun 2011, 13:53

bekrinjo wrote:
KKP wrote:Gde je Nemanja Krstić iz Hemofarma? Taj dečko je sjajno krilo, igrao je za juniore mog KK Knjaževca i verovatno će biti u 12 seniora Hemofarma u novoj sezoni...

Konacno pobeda U19 selekcije u Trevizu,pobedjen je domaci Beneton 67-55...
http://www.adidaseurocamp.com/stats11/day3_game1.pdf

Pogledaj statistiku pa ces videti gde je Krstic... :jezik:

Da bre, on igra za U19, video sam i spisak te selekcije, ali sam zaboravio... :D :thumbup:
KKP

Postby ozbiljanigrac » 13 Jun 2011, 21:40

serbianhoops wrote:Poceli su kontrolni treninzi za EYOF. Pozvan je i Makedonac Andrej Magdevski ('96) koji je jedan od najboljih igraca u kadetskom timu Partizana.

pa u Cacku na finalnom se i nije bas istakao
ozbiljanigrac

Postby Zarko » 14 Jun 2011, 00:29

I dalje ne mogu da verujem kakvu mi kosarku igramo.Ajde ovako...nema tog tima u kojoj pojedinac ili dva pojedinca ne bi mogli da dodju do izrazaja,ako se postavi igra na pravi nacin.Odma da se razumemo forsirati dvojicu ili trojicu najboljih,naustrb ostalih ne znaci hendikep.Imamo primera gde upravo pojedinci resavaju utakmice i prave razliku...da ne razglabam sad o tome.
Mi smo za celu utakmicu u pobedi imali pet asistencija i nijednog izrazenog igraca kroz statiskiku za ceo turnir.O cemu to govori? To je kao da su na teren izasli mladji pioniri.Niko nikom ne dodaje loptu,svi gledaju prevashodno sebe kako da sutnu loptu na kos.Verovatno svi zele da se dokazu.Gledaju ih razni menadzeri,a konkurencija u timu je takva da su svi slicni.Pa nisu bas svi isti.Kakva je to igra u kojoj nijedan igrac ne moze da predje deset poena.Pa to je verovatno deo taktike il sta vec.Zato ne cudi zasto Cvele ne moze da ubode vise od cetiri poena za 20 minuta.Kakva je to nakaradna filozofija koja gura sve igrace u istu ravan.To se direktno krsi sa onim o cemu je Bodiroga pricao,ali i sam Mijatovic.Zasto? ZATO JER MIJATOVIC NE TRAZI POJEDINCA VEC GLEDA TIM,a to je sebicnost klasicna.Jer Mijatovic nije postavljen tu da bi sebi pravio biografiju uspesnog trenera,vec radi pravljenja igraca za A selekciju.Mozda sam ja glup sto ih doslovce drzim za rec,ali oni su tako pricali i vec sada se vidi da MIJATOVIC radi sasvim drugacije.
Hrvati su daleko najmladji na turniru i oni upravo rade ono sto mi ne radimo,a sto smo zacrtali da cemo da radimo.Oni imaju igraca 95 godista i jednog 94 koji su im glavni igraci.Danas su izgubili sa trideset razlike,ali uprkos tome imali su dvanaest asistencija i plus guranje najmladjeg klinca,a mi?
Sta je Miljenovic pokazao na turniru? Koju minutazu je dobio? Daj neka ga pusti onda ,ako se vec nije uklopio neka ide u Partizan tamo bi svakako vise napredovao nego ovako.Neka ga vrati u ekipu u18.Prevelika je guzva ovde na pleju i niko ne moze da dodje do izrazaja...
Zarko

Postby pohani komarac » 14 Jun 2011, 06:52

bekrinjo wrote:Btw suska se da Saric juce nije igrao protiv nas jer je zamolio selektora da ga ne uvodi a razlog su patike!?
On ima trogodisnji ugovor sa NIKE a Adidas mu nije dozvolio da na njihovom kampu igra u patikama konkurenta...

nije zamolio nego je na kampu bio neki covjek iz nike-a i zabranio dariu da zaigra u adidas tenisicama, a adidas nije ni zelio cuti da dario zaigra u nike-ovim tenisicama. dario bi mogao cak biti izgubljen za nase mladje repke jer nas hks ima sponzorski ugovor sa adidasom gdije po ugovoru svi igraci nasih mladjih selekcija moraju nosit adidas tenisice

svaka cast njemu i malom hezonji ako izdrze svu tu medijsku pompu koja se digla kod nas, a i vani, ratove ovih bogatih kuca sportske opreme i kojekakvih hijena od menagera koje zele zaradit na njima...jebote ova dvojca su vec lagano najpopularniji nasi kosarkasi, klinci njihovih godina imaju doma njihove postere po zidu, a kadetsku zavrsnicu kad je igrao zagreb gledalo je oko 1000 ljudi. za usporedbu zagreb je na puno utakmica nlb lige imao po 400-500 ljudi....bojim se da sve to oko njih dvojce ne zavrsi ko sa josipom sesarom
pohani komarac

Postby bekrinjo » 14 Jun 2011, 16:17

EYOF: Poznat širi spisak Srbije

Trener selekcije Srbije za Letnji olimpijski festival mladih (EYOF) koji se od 23. do 30. jula održava u Trabzonu (Turska), selektor Vanja Guša, saopštio je širi spisak kandidata.

Pozive je dobilo sledećih 16 igrača:

Jovan Anđelković (Mladost Zaječar), Aleksandar Bursać (Hemofarm), Ivan Daskalović (FMP), Dejan Davidovac (Proleter, Zrenjanin), Balša Dragovič (Zemun), Gojko Đoković (Šumadija 1991. Kragujevac), Radovan Đoković (Zmaj), Jovan Grujić (Kris Kros, Pančevo), Aleksandar Ilkić (Kris Kros, Pančevo), Strahinja Jovanović (Zemun), Aleksa Koračin (Fleš), Janko Simić (Basket top, Kragujevac), Jovan Starinčević (Zvezdara Kroni), Andrija Šarenac (Beovuk), Ognjen Casiljević (Hemofarm) i Luka Vuksanović (Sloga Kraljevo).

U Stručnom štabu selektora Vanje Guše, nalaze se pomoćni trener Vladimir Lučić i fizioterapeut Darko Antić.
bekrinjo

Postby ima 1 tim » 15 Jun 2011, 22:00

jel Vasa Micic pozvan u bilo koju reprezentaciju ovog leta :unsure: ? bila je prica da ga nema na spisku mladjih kategorija jer ce biti kod Dude :what:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Talicni Tom » 15 Jun 2011, 22:01

ima 1 tim wrote:jel Vasa Micic pozvan u bilo koju reprezentaciju ovog leta :unsure: ? bila je prica da ga nema na spisku mladjih kategorija jer ce biti kod Dude :what:

Isto se i ja pitam?
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Jovan » 15 Jun 2011, 22:02

mozda bude kod dzileta u u20.
Jovan

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije