by delgado » 05 Nov 2012, 13:25
Meni je cela nasa Fed kup reprezentacija toliko bljak da nemam reci. Hoce medijsku paznju.. Ma ajde bre molim vas, dosle su do finala preko Cece Kuznjecove koja pika tenis i Pavljucenkove koja ima 30kg viska, a Bojana i Krunicka su savladale mocnu Kanadu velicanstvenom pobedom u dublu protiv tamo nekih.. i mala Krunicka je ginula na terenu, ona se bori za svoju zemlju... i dosla Lusi 'ex Berdych' Safarova i otresla ih ko Turcin Konstantinopoljski zid. Mediji su krivi sto su one izgubile, novinari im nisu posvetili dovoljno paznje... vidi se da im je samo do toga i stalo. Ljubomorne su na Novaka i Tipsu sto se njima posvecuje vise paznje... pa jebiga, sve po zasluzi. Bruka je sto je Ana uopste 13. igracica na svetu, opasno ju je usralo. Jos je veca bruka sto je Jelena 22. Pa ona vise i ne trenira, a 22. na listi, bogu plakati.
- Ana sve vreme kenja kako kako joj fali samopouzdanja, kako zeli da osvoji Grand Slam, kako je samo to problem. A devojka ne moze ni da baci lopticu kako valja, teniska inteligencija u minusu, bh uzasan, fh oslabio, nekoliko vracanja neke dobre defanzivke i sledeci ide 10 metara u aut. Azarenki,Mashi,Sereni moze da sakupi nekih 5 gemova ako su raspolozene da joj daju. Lepo je ona iskoristila tu rupu u tenisu kad se Henin povukla, Serena zajebavala, Masha povredila...
- Jelena je opet mnogo, mnogo bolja igracica od Ane, ali nije iskoristila svoje sanse. Mnogo je duze trajala od Ane, ali je ova taj period bolje iskoristila(3gs finala + 1 titula) dok je Jeca jos 2 godine ostala u 10 najboljih ali nije mogla do Slema. Izgubila je od Ane u prakticno direktnom okrsaju. Sad kad vise ne trenira, nema kretanja, nema snage u udarcima, i moze samo da glumi zvezdu i setka se po modnim revijama i dalje misleci da lici na nesto. Ona gine za svoju zemlju, vecito je povredjena na Olimpijadama i Fed Kupovima, ali dace poslednji atom svoje snage, rizikovace karijeru... ma ajde.
- Bojana je Jecina pulenka. Odmah je pocela da se sminka, oblaci u stilu svoje dive (najjace kad sa onolikom kolicinom karmina i maskare izidje na teren) , a igra joj je tragi-komicna. Ko onde vidi neki potencijal svaka mu cast. Obicno mlataranje loptice, bez ikakvog gameplana, odsustva razmisljanja, dobrog namestanja, servisa... I vristanje je specificno.
- Aleksandra... nemam reci. Dobila je 2 ili 3 dubl meca protiv 'nekih tamo' i dozvolila je sebi da kritikuje DJokovica koji je i doneo nasima ovaj Dejvis Kupa jer je predao Delpotru. Napisala je nesto 'You dont retire when you play for Serbia' ... Siguran sam da i ona u stilu mojih vrsnjaka 'Mrzi smrdljivu Ameriku' , i da je veliki nacionalista i da ce sve da ucini za svoju zemlju.. Ona oseca da se bori i protiv svoje zemlje, pa se tamo sprema psihicki za mec a zna da nece ni igrati jer ce Cehinje da pociste.. Dobila mucenica malo medijskog prostora za trckaranje pa se malo nalozila i odmah pocela da serucka i ubada.
A odnosi Jelene i Ane, izjave, Jecino imitiranje Ane kad ju je dobila u Madridu, onda izjave Jelenine majke 'neko gine za zemlju neko pije kafu' , Jecino foliranje i smaranje, onda ove 2 nove klinke, foliranje, zajednicko fotografisanje i svaljivanje krivice na nekog drugog... nemam reci. Kenja mi se od celokupne FC reprezentacije, svih igracica, trenera i onih likova sto su uz/oko tim/a. Zali boze sto sam nekad navijao i podrzavao ove igracice...
Teske price iz hooda!