Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby AirBall » 18 Oct 2012, 12:14

Par reci vezanih za jucerasnju utakmicu izmedju Prokoma i Unicaje kao i o onome sto nas ocekuje danas...

Unicaja ima izuzetno zanimljivu ekipu gde na svakoj poziciji imaju najmanje 2 vrlo kvalitetna igraca, tako da se juce desilo da je eksplodirao drugi plej Williams koji je nesto slabije igrao na pocetku sezone i samim tim je minutaza prvog pleja Callowaya bila znatno manja nego inace... Ocigledno je covek od poverenja Repese Urtasun koji je i juce sa svojom trojkom prelomio mec... Moze biti otkrovenje sezone, jer je vrlo kvalitetan klupski igrac u pitanju koji zna da preuzme odgovornost... Simon i Dragic dale minutazu, dok na unutrasnjim pozicijama se dosta cudno rotita... Ocigledno je da Vazquez ne moze, ili ne zeli da igra vise od 20 minuta tako da se dosta rotiarju Perovic, Lima i Zoric koji ima svoje minute i na 4 i na 5... Gist jos uvek u dosta slaboj formi, ali im mnogo znaci u ofanzivnom skoku...

Sto se Prokoma tice vidi se intencija da se razigravaju mladi poljski igraci tako da Ponitka dobija veliku ulogu kod Kemzure... Koszarek je lider ekipe koji pogadja i razigrava, dok Amerikanci divljaju i mogu biti nezgodni ako udju u seriju, ali su vrlo sebicni i cini mi se da su oni iskljucivi krivci sto Prokom juce nije dobio... Prvi centar Hricianyuk je bas dosta napredovao i moze biti jedno od prijatnijih iznenadjenja sezone...

Veceras na programu je nekoliko utakmica, a po meni jedna od najzanimljivijih je PAO-Cantu... PAO nije ni senka sampionske ekipe koju je vodio Zoc... Seketirali su gotovo kompletnu novu ekipu i moj prijatelj Grk mi rece da uopste nisu zadovoljni sa Hiltonom Armstrongom i da postoji mogucnost da se sa njim i raskine ugovor ukoliko se u skorije vreme ne popravi... Za Lasmea rece da je dosao totalno nespreman i da ce vrlo malo u pocetku igrati, dok ce ocigledno osnova ekipe biti pravljena oko Diamntidisa i Sofoa...

Ogroman prostor na pocetku sezone je dobio pomalo zaboravljeni Tsartsaris koji je jos pre 12-13 godina u Peristeriju radio sa sadasnjim trenerom PAO-a Pedoulakisom i moze se reci da je njegov igrac tako da ne cudi sto ima veliko poverenje u njega...

Cantu je vrlo nezgodna ekipa koja se dosta opustila protiv Olimpije i kaznjeni su tako da sada traze rebreak na strani...

Maccabi docekuje Sienu koja je totalno van forme, a jos su i bez povredjenog Ezea koji ima nekih problema sa kolenom, dok se Maccabiju nakon povrede vraca Devin Smith, dok se i Caner Medley oporavio od lakse povrede...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ofkovac » 18 Oct 2012, 19:37

slovenci uhapsili sata... :laugh:
ofkovac

Postby mali_buda » 18 Oct 2012, 22:35

ofkovac wrote:slovenci uhapsili sata... :laugh:

Danas na Twitteru procitah neke akcije Free Sato, a nasim portalima ni reci o tome... Nesto je izgleda oko pasosa frka bila... Ako sam dobro razumeo, imao je pecate zemalja u kojima nikada nije bio ;)
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby ofkovac » 18 Oct 2012, 22:46

kakva partija sonija vimsa...30 poena 10/14 iz igre 8/8 bacanja 3 skoka 3 ukradene po jedna as i to...retko se neko tako razmahao u pioniru...

cska ima ogroman problem, krstic lici na amatera, 8 igubljenih lopti, sto je mnogo, mnogo je, udario bi ga po dzepu jer drugacije ocigledno ne moze da se trgne...inace cska 26 izgubljenih lopti ukupno...mesina nece najbolje spavati...
ofkovac

Postby mali_buda » 18 Oct 2012, 22:55

Na nasu zalost, uvek se neko ovako razgoropadi u Pioniru. Ranije je to umeo Nikolas, a veceras je Weems bio neverovatan. Odusevio me je sa kakvom je lakocom postizao poene. Kad izvodi slobodnjake, deluje kao masina, a cini mi se da uopste ne savija kolena.

Krle ne bi odigrao korisnije za KKP ni da je nosio nas dres veceras ;) Jednostavno nije umeo protiv Muslija.

Nije bilo svojstveno ekipi CSKA da onako lako ispusta 10 razlike prednosti.

Sta ima za Satoa?
mali_buda

Postby ofkovac » 18 Oct 2012, 23:10

fener digao frku, optuzuju slovence da namerno drze sata kako ne bi sutra igrao...ono sto je zanimljivo, sato je sa tim pasosem bez problema bio u italiji na pripremama...
ofkovac

Postby mali_buda » 18 Oct 2012, 23:16

Matej Bergant ‏@bballdouche
Sato's first page of passport was torn out and replaced, he has stamps of countries in it that he never entered. And you guys blame police?
mali_buda

Postby Napredpartizan » 18 Oct 2012, 23:24

Kurta razbio Bamberg,27 poena...
Napredpartizan

Postby Sasa_Beli » 18 Oct 2012, 23:50

Odakle Makabi vadi ove Amere , gledam sada Malcom Thomas 14p Hickman 19. Momci igraju prvi put EL
Sasa_Beli

Postby ofkovac » 19 Oct 2012, 00:00

hikman je sa haketom iz siene prosle godine bio organizator igre skavolinija...nisu to bas anonimusi...lako je makabiju da dovede igrace...
ofkovac

Postby Sasa_Beli » 19 Oct 2012, 00:03

Videh malopre,ali opet Scavolili pa Makabi. Imaju oni izuzetan skauting rekao bih.
Sasa_Beli

Postby Houdini » 19 Oct 2012, 00:05

Sasa_Beli wrote:Odakle Makabi vadi ove Amere , gledam sada Malcom Thomas 14p Hickman 19. Momci igraju prvi put EL

Thomas je ubio u Summer League igrajuci za Cikago, ja sam ga u temi da sam PSD spominjao, ali ocigledno da nismo imali ni promil sanse da ga dovedemo.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 19 Oct 2012, 00:59

Citam sada i ne verujem za aferu nastalu zbog Satovog pasosa...

Navodni razlog zasto mu policija ne dozvoljava da napusti ljubljanski aerodrom je taj, jer ima lazan pasos svoje zemlje i ako je u vise navrata kao igrac Siene i PAO-a dolazio u Ljubljanu sa identicnim pasosem...

Turci su izuzetno uticajni, nece se ovo tek tako zataskati, a navodno su pretnje dobili i Preldzic (napustio Sloveniju) i Batiste (gazio po lobanji Ozbolta pre par sezona)...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ofkovac » 19 Oct 2012, 07:25

jedno je sigurno, u istanbulu ce da im jebu nanu naninu... :basket:
ofkovac

Postby ofkovac » 19 Oct 2012, 10:05

Kranjska policija je potrdila, da so včeraj prijeli tujega državljana, ki ni imel ustreznih listin. “18.10.2012 okoli 14.30 so policisti na Letališču Jožeta Pučnika pri mejni kontroli ugotovili, da se je 31-letni moški, državljan Centralno afriške republike, izkazal s ponarejenim potnim listom. Policisti so moškega pridržali in ga bodo tekom današnjega dne privedli k dežurni tožilki Okrožnega državnega tožilstva v Kranju,” so zapisali v obvestili za javnost.

brat sato hteo na crno u dezelu :triprsta:
ofkovac

PreviousNext

Return to Evropska košarka