Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby harper lee » 12 Oct 2012, 21:34

Jebi ga, za ovu igru mora mnogo vise da se trci i da se ima mnogo vise snage. Cim sam video da su Bane i Kolarov crkli bilo mi je jasno koliko je sati. Tosic i Markovic su pravili dosta problema Belgijancima napred ali zato isto toliko nama pozadi, Tosic se narocito iskazao. Takodje, mnogo je rano za Micka i Ignjovskog da igraju u paru, isuvise su fizicki slabi. Nastasic mnogo los danas, mislim da je on taj koji je jedno dva-tri puta zaspao u liniji. Scepovic komican.

Linijski sudija kralj. Pustio je jos par sumnjivih situacija ali ovaj ofsajd na kraju je kapitalac.

Lep smo samar dobili i na vreme. Ne mogu utakmice da se igraju na srce pa da u 60. minutu ostanes bez vazduha. Verovatno bi sve drugacije bilo da smo poveli na vreme i igrali na manjem prostoru, a mogli smo, ali Tosic se veceras ispromasivao za sve pare. Cim smo trkacki pali Belgijanci su nas razmontirali.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Блок_64 » 12 Oct 2012, 21:37

Штета што смо изгубили некако сам веровао да ови момци могу много.Што рече харпер нисмо имали снаге за више од 60 минута.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby medjutim » 12 Oct 2012, 21:48

Ovako bi izgledao Đukićev Partizan protiv iole ozbiljne ekipe, a onaj Vels dođe Zrinjski.. Šteta..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby kotrljko » 12 Oct 2012, 21:50

svaka cast Kolarovu za reakciju na kraju meca :bravo:
kotrljko

Postby irriducibili » 12 Oct 2012, 21:51

Sve je jasno, pruzimo li momcima podrsku, imamo lepu sansu da u perspektivi budemo tamo gde su Belgijanci danas. Stvaramo tim, potrebno je vreme. Beograd se ponovo obrukao, dosta je bilo. Treba igrati tamo gde ce momci imati pomoc, a ne slusati zvizduke kompleksasa sa severa i juga...
irriducibili

Postby Zlaja » 12 Oct 2012, 21:51

kotrljko wrote:svaka cast Kolarovu za reakciju na kraju meca :bravo:

Sta je uradio?
Zlaja

Postby Remi » 12 Oct 2012, 21:53

Imao neki duel sa navijacima, nisam najbolje video...u fazonu sta nije jasno...
Remi

Postby kotrljko » 12 Oct 2012, 21:55

Zlaja wrote:
kotrljko wrote:svaka cast Kolarovu za reakciju na kraju meca :bravo:

Sta je uradio?

otisao do severa i "naduvao" onu grupu sto se bavila zvizdanjem Partizanovim igracima,podrsci za bogdanova i ostale stvari :facepalm:
kotrljko

Postby Cvele » 12 Oct 2012, 22:00

"Navijaci" :ajdejebote:

Svidelo mi se ovo veceras...Odlicno prvo poluvreme i par propustenih sansi koje su spustile moral ovoj mladoj ekipi...

Ocekuje nas lepa buducnost ako se nesto nepredvidjeno ne desi...
Cvele

Postby mali_buda » 12 Oct 2012, 22:04

Belgijanci su prosli kroz mnogo veci ocaj od naseg dok nisu sklopili mozaik i napravili ovaj odlican tim. Potrebno je strpljenja i podrske Mihi i ovim momcima. To ocito ne mogu da dobiju u Beogradu. Cim primimo gol, odmah pocnu zvizduci sa tribina za svaki netacan pas. To svakako dodatno unosi nervozu u igrace.

Sto se tice taktike, i pre meca sam naveo da mislim da je ovo preveliki zalogaj za Micka. Premlad je momak i nema iskustva u igranju protiv ovakvih "ala" kao sto su Belgijanci. Ne znam zbog cega je Miha uopste zvao Scepovica, a jos mi je nejasnije zasto ga je ubacio u igru pre Lekica :dunno:

Moramo da imamo i igru za "takticku borbu", odnosno da znamo da drzimo loptu kad nam ponestane snage...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Napredpartizan » 12 Oct 2012, 22:12

Sad sam se vratio sa utakmice... Kakva smo mi stoka od ljudi to je strasno,gadi mi se :sick: Daj Boze da nikad vise ne igramo u Beogradu,ja prvi na marakanu necu ici vise...
Napredpartizan

Postby Maško » 12 Oct 2012, 22:17

Napredpartizan wrote:Sad sam se vratio sa utakmice... Kakva smo mi stoka od ljudi to je strasno,gadi mi se :sick: Daj Boze da nikad vise ne igramo u Beogradu,ja prvi na marakanu necu ici vise...

Znatiželjan sam, može li malo više detalja... ?
Maško

Postby Unexpected » 12 Oct 2012, 22:25

Maško wrote:
Napredpartizan wrote:Sad sam se vratio sa utakmice... Kakva smo mi stoka od ljudi to je strasno,gadi mi se :sick: Daj Boze da nikad vise ne igramo u Beogradu,ja prvi na marakanu necu ici vise...

I ja htedoh da pitam, ali reko da dam čoveku vremena da se smiri... :biggrin:
Last edited by Unexpected on 12 Oct 2012, 22:29, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 12 Oct 2012, 22:28

Taman kad se ponadam da nam je fudbal krenuo putem ozdravljenja eto nas opet u blatu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Napredpartizan » 12 Oct 2012, 22:31

Maško wrote:

Celo drugo poluvreme je bila konstantna pljuvacina i zvizdanje igracima koji su davali sve od sebe na terenu i odigrali jako dobro prvo poluvreme..Na kraju su izvizdani bas zestoko i videlo se na licima ovih mladih igraca koliko je sve to neprijatno...Mucno mi je zaista bilo i slusati uvrede na racun igraca Partizana na zapadu... Citiram jednog idiota: "sta smo docekali da nam partizanova govna igraju u napadu", hteo sam da ga prebijem majke mi moje...Uzasno sam razocaran...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja