Board index Forum Avangarda.in

Obaveštenja

Re: Obavestenja

Postby belpH #77 » 17 Sep 2012, 21:21

Houdini wrote:
AirBall wrote:Sto se samog Withnaila tice ne morate nas previse hvaliti

a jel smemo da opljunemo koju? :biggrin:

nego upadam ja na forum i vidim gore poslednji post crveni se administrator, ja reko neko gadno zeznuo :biggrin: moze objasnjenje za taj potez? mislim ima dosta ljudi koji stvarno ne znaju da pisu pravilno.

ima, ali stvarno je iritantno...bar meni...ovo podrzavam samo tako...jedno je kad neko ne zna da pise negaciju ili tako neke stvari, ali sasvim drugo kad se ljudi sprdaju(bar se nadam da se sprdaju) i kad ti treba tumacenje prijatelja da bi saznao sta je pisac hteo reci...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby irriducibili » 17 Sep 2012, 21:22

Houdini wrote:moze objasnjenje za taj potez? mislim ima dosta ljudi koji stvarno ne znaju da pisu pravilno.

Vecernja skola je dobro resenje, a mi to nismo. Ovo je forum, koji iziskuje neku elementarnu pismenost...
irriducibili

Postby Robert Jordan » 17 Sep 2012, 22:05

dakle, sta ce biti sa nolinjom?
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby ima 1 tim » 17 Sep 2012, 22:08

Houdini wrote:nego upadam ja na forum i vidim gore poslednji post crveni se administrator, ja reko neko gadno zeznuo :biggrin: moze objasnjenje za taj potez? mislim ima dosta ljudi koji stvarno ne znaju da pisu pravilno.

b:na celu sa 4umskim top-posterom/ima :roll:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Remi » 17 Sep 2012, 22:11

Ma samo nemojte da dirate Kezu, ponekad ga Air :biggrin: iznervira, pa onda covek
u brzini da odgovori preskoci ili pomesa neko slovo...
Remi

Postby ima 1 tim » 17 Sep 2012, 23:26

evo ovako,posto mi je air,(naravno) junacki,bez obavestenja,skinuo admin ovlascenja,jasno je da nema svrhe da ostajem na mestu koje ne bi ni postojalo da nije bilo mene.

bilo mi je zadovoljstvo da se druzim sa (vecinom) vas a jedina molba koju imam je da ubuduce ne prenosite moje info ovde (da,naravno, ne bi stetili ugledu ovog 4uma).

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

ima 1 tim

Postby nolinjo » 17 Sep 2012, 23:31

ima 1 tim wrote:evo ovako,posto mi je air,(naravno) junacki,bez obavestenja,skinuo admin ovlascenja,jasno je da nema svrhe da ostajem na mestu koje ne bi ni postojalo da nije bilo mene.

bilo mi je zadovoljstvo da se druzim sa (vecinom) vas a jedina molba koju imam je da ubuduce ne prenosite moje info ovde (da,naravno, ne bi stetili ugledu ovog 4uma).

:crybaby: nedostajaces mi bejbe :inlove:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Panta » 17 Sep 2012, 23:37

ima 1 tim wrote:evo ovako,posto mi je air,(naravno) junacki,bez obavestenja,skinuo admin ovlascenja,jasno je da nema svrhe da ostajem na mestu koje ne bi ni postojalo da nije bilo mene.

:facepalm:

Da li je moguce???

Da li bi Air mogao da pruzi 4umasima neko objasnjenje, ili bolje reci obrazlozenje, ovakve odluke, kao sto je to bio slucaj prilikom napustanja mod uloga CBS i Bodi Bonda (a ovaj poslednji je u 3pm doprineo 4umu)???

Strasno je da svoje razmirice niste mogli da resite u 4 oka, i bez ovakvih poteza...
Fedor is back.
Panta

Postby kecman » 17 Sep 2012, 23:41

Panta wrote:
Strasno je da svoje razmirice niste mogli da resite u 4 oka, i bez ovakvih poteza...

:+1:

Čitam već par nedelja kako tinja taj neki rat između vas troje.. Svako od vas upravo takav kakav je čini ovaj forum ovako sjajnim mestom, daj nemoj to da skrnavite zbog gluposti...
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby AirBall » 17 Sep 2012, 23:44

Zbilja ne znam sta bih napisao u ovom trenutku... Dovoljno je pogledati poslednjih 200-ak postova od Ima 1 tim i tesko da ce se pronaci neki u kome se ne stalkujem, ili ja, ili Irr... Kada ljudi imaju neke razmirice oni ih ili rese licno, ili u to ne ukljucuju druge, Avangarda je u poslednje vreme postala poligon za isterivanje pravde, za teranje maka na konac... Maksimalno sam se trudio da ne odgovaram ni na jednu licnu prozivku i ako sam imao dosta toga da napisem, vec sam dostojanstveno trpeo uvrede iz dana u dan... Ovo je forum koji ima stotine i stotine clanova koji nisu duzni da prate bilo sta sto nije vezano za sport i da znaju koliko ja imam inostranih gostovanja i slicne stvari iz mog privatnog zivota... To se forumskim zargonom zove stalkovanje...

Nema foruma koji bi preko tih stvari presao i dozvoljavao da se iz dana u dan ponavlja... Ni posle svega nije banovana, niti ce ukoliko se civilizovano bude ponasala, ali je i vise nego jasno da mi vise ne vodimo istu forumsku politiku i da su nam se putevi razisli... Poslednjih dana se reklamira njen twitter i ako Avangarda ima svoj i njeno je pravo gde ce prezentirati informacije, ali jednostavno to je jos jedan znak da su nam se putevi razisli...

Zelim da joj se zahvalim na svemu sto je ucinila za forum i ovde je uvek dobrodosla ukoliko zeli, ali neke granice moraju da postoje...

Ovo nije cirkus i neka pravila komunikacije se moraju postovati...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Reaper » 18 Sep 2012, 00:07

AirBall wrote:gornji post

Pa ako cemo iskreno i1t je konstantno prozivana od slucaja "Pullen". Mislim, pogledaj irr-ov potpis na primer. Ali dobro, valjda ste vi razgovarali i uocili nepomirljive razlike pa se razilazi(mo)te.
Reaper

Postby ima 1 tim » 18 Sep 2012, 00:10

i da,posto vecini nije poznato zasto je nastao sukob izmedju mene i aira,evo da objasnim

u pitanju je bio (prvo izreceni) dvonedeljni ban Zli Gliju jer je napisao (na live temi) j... vas Lo

na moju primedbu da je kazna preostra,air je uzvratio da on ima pravo da donosi odluku kako mu je volja (tj trenutno raspolozenje jer je tada bio besan zbog nekog poraza KKP)

naravno,kada je posle 2 dana skapirao da je pogresio,skinuo je ban (sto se moze videti na banana temi) ali nikada nije nasao za shodno da se izvini ( a svi znamo da mu to nije nimalo tesko)

i,da bi shvatili pricu u potpunosti,ovaj 4um je nastao iskljucivo mojim zalaganjem.air je bio za varijantu da se,uz odredjene uslove-citaj:da postane Mod :copa1: vratimo na fb92 a ja sam ta koja ga je upoznala i sa ALCZ45 i irrom (btw,pogledajte redosled uclanjenja na 4um pa ce vam mnoge stvari biti jasnije) kao i sa svim ostalim 4umasima(od Viche pa na dalje...)a da ne spominjem da cuveni strucnjak za kosarku nije znao da prepozna jednog Zalizanog u RL ali ga to ,naravno,nije sprecavalo da ga etiketira kao komplexasa :copa1: )

a air i irr su se,gle cuda, zblizili bas kada je nastao ovaj nasporazum oko ZG :copa1: pre toga je air bezao od njega kao djavo od krtsa :biggrin:

iako sam verovala da nema potrebe da iznosim neke detalje koje se doticu samo osnivaca ovog 4uma (aira,alcz45,irra i mene),ovo airovo jadno obrazlozenje me je nateralo da predjem preko nekih svojih principa

meni njegovo ''hvala za sve zasluge''tm nije potrebno a on neka (bar jednom) bude kersmetm pa neka se ubuduce drzi prijatelja (koje ja,gle cuda :biggrin: nisam imale prilike da upoznam...a da,i ne samo ja)koje je upoznao pre mene :manikir:

Spoiler: pokaži
i evo za kraj,evo kako air resava prob koje sam inicira:

Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

ima 1 tim

Postby gogo23 » 18 Sep 2012, 00:18

Ako smem kao verovatno najstariji forumas. ( po krstenici :laugh: )

Aj malo stanite, jutro je pametnije i bistrije od veceri ( kod mene to oko podne, posle treceg espresa )

Nepotrebno je.
gogo23

Postby mali_buda » 18 Sep 2012, 00:19

Samo da se javim i razjasnim stvari oko Twittera. Ovde nismo reklamirali twitter nalog i1t, nego smo prenosili njene tweetove sa zatvorenih utakmica KKP, sto je sigurno doprinelo povecanoj poseti Forumu. Takodje smo isto to radili sa tweetovima Bodi Bonda kada je Zvezda igrala na turniru.

Jos nesto oko Twittera, posto uz pomoc Bekrinja vodim nas nalog, mogu samo da zahvalim i1t jer je u mnogome doprinela da postanemo poznati i prepoznatljivi u Twitter svetu.

Ovo mesto je postalo pravi izbor za svakog normalnog coveka koji voli sport. Naravno, najvece zasluge pripadaju vama osnivacima, koji ste pokrenuli svu pricu. Nemojte da zbog nesuglasica sav ulozen (ogroman) trud padne u vodu.

Odakle ce novinari da prikupljaju informacije za svoje tekstove :dunno:

edit: poslusajte Gogu (sto sam bio ubedjen da je ono 23broj godine, a nije mi palo na pamet da je mozda godina rodjenja u pitanju :roll: )
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby KKP » 18 Sep 2012, 00:20

Čemu sad ovo?

Zašto se sad prozivate ovako javno i iznosite neke stvari, jel ne možete to sami da rešite?

Ovo ovakvom forumu ne treba...
KKP

PreviousNext

Return to Avangarda.in