i da,posto vecini nije poznato zasto je nastao sukob izmedju mene i aira,evo da objasnim
u pitanju je bio (prvo izreceni) dvonedeljni ban Zli Gliju jer je napisao (na live temi) j... vas Lo
na moju primedbu da je kazna preostra,air je uzvratio da on ima pravo da donosi odluku kako mu je volja (tj trenutno raspolozenje jer je tada bio besan zbog nekog poraza KKP)
naravno,kada je posle 2 dana skapirao da je pogresio,skinuo je ban (sto se moze videti na banana temi) ali nikada nije nasao za shodno da se izvini ( a svi znamo da mu to nije nimalo tesko)
i,da bi shvatili pricu u potpunosti,ovaj 4um je nastao iskljucivo mojim zalaganjem.air je bio za varijantu da se,uz odredjene uslove-citaj:da postane Mod

vratimo na fb92 a ja sam ta koja ga je upoznala i sa ALCZ45 i irrom (btw,pogledajte redosled uclanjenja na 4um pa ce vam mnoge stvari biti jasnije) kao i sa svim ostalim 4umasima(od Viche pa na dalje...)a da ne spominjem da cuveni strucnjak za kosarku nije znao da prepozna jednog Zalizanog u RL ali ga to ,naravno,nije sprecavalo da ga etiketira kao komplexasa

)
a air i irr su se,gle cuda, zblizili bas kada je nastao ovaj nasporazum oko ZG

pre toga je air bezao od njega kao djavo od krtsa
iako sam verovala da nema potrebe da iznosim neke detalje koje se doticu samo osnivaca ovog 4uma (aira,alcz45,irra i mene),ovo airovo jadno obrazlozenje me je nateralo da predjem preko nekih svojih principa
meni njegovo ''hvala za sve zasluge''
tm nije potrebno a on neka (bar jednom) bude kersme
tm pa neka se ubuduce drzi prijatelja (koje ja,gle cuda

nisam imale prilike da upoznam...a da,i ne samo ja)koje je upoznao pre mene
i evo za kraj,evo kako air resava prob koje sam inicira:
Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...
Nemoj da se ljutis molim te...