Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Grande Alessandro » 16 Sep 2012, 15:39

3:1....Asamo, na asistenciju Vučinića...

Juventus trenutno ima samo jednog napadača...to je Vučinić...
Pored toga mislim da nema tim za dva fronta, mislim na LŠ i Seriju A....naročito napad, a videlo se da su i Kaseras i De Ćelje daleko iza Asamoe i Lihštajnera...
Last edited by Grande Alessandro on 16 Sep 2012, 15:39, edited 1 time in total.
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 16 Sep 2012, 15:39

Grande Alessandro wrote:Nije to Roma...nego Zeman :laugh:

pa da ,zeman ima ili 5-0 ili 2-3 ...polako tek smo krenuli
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 16 Sep 2012, 15:48

Djilardino za preokret.
Insinje postigao gol cim je usao u igru za Napoli i 3:1.Sto je najgore Parma je imala svoje sanse da uzme bod/bodove na mecu al sta je tu je.Kiksnuli su Milan,Roma,Udineze,mozda ce i Inter,tako da je ovo ipak dobro kolo za Parmu,imaju meceve sa 2 najbolje ekipe iza sebe a nikakav ili mali zaostatak.
Felipao

Postby Felipao » 16 Sep 2012, 16:24

Takodje po obicaju sudije nas ostetile,ali vec sam oguglao na to kad su u pitanju Juventus a od skora i Napoli.Brutalna kraja protiv njih i proletos na Tardiniju.

Danas 0:32 ofsajd i Hamsika koji je dobio loptu a i Pandeva koji se kasnije ukljucio.Cak je koliko znam ofsajd i ovaj pas unapred prema Pandevu kad izlazish na golmana...
Felipao

Postby Unexpected » 16 Sep 2012, 16:44

Roma... :facepalm:
Teraj se Zemane u tri...
The End.
Unexpected

Postby Pinturicchio » 16 Sep 2012, 17:50

Iako nismo igrali bas najbolje, dobili smo, sto je i najvaznije!!! Buffon nas izvukao u prvom poluvremenu, covek je jos jednom pokazao koliko on znaci Juventusu!
Image

Forza Juveee!
Pinturicchio

Postby Robert Jordan » 16 Sep 2012, 17:56

dr mr jovetic.
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby Nebojsa » 17 Sep 2012, 00:31

Gasperini novi trener Palerma.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby 71:70 » 17 Sep 2012, 07:11

Samo da iskoristim priliku da se propisno naje.... majke svima u romi zbog jucerasnjeg rezultata i uskracivanja za vrlo pristojnu kintu.
Do juce sam bio fan roma, sada prelazim u ove irrijeve! :sakaosto:
71:70

Postby Spursfan » 17 Sep 2012, 15:56

Marko Markoni ponovo u parmi,predhodne 3 godine proveo u fiorentini :hatman:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Pinturicchio » 17 Sep 2012, 21:52

Moggi: Juventus favorit za osvajanje scudetta, ali...

Luciano Moggi, bivši direktor Juventusa, je za Radio Mana Mana Sport govorio o svom bivšem klubu.

Stara dama je jučer savladala Genou a u prvoj postavi nije bilo nekoliko standardnih fudbalera. Danas je Luciano Moggi govorio o tome.

"Juventus je pokazao veliku snagu kada su igrali njihovi najbolji igrači. Znamo da Liga prvaka negativno djeluje na svaki tim u pogledu mečeva u domaćem šampionatu budući da tjera na česte izmjene u postavi. Protiv Genoe je Juventus mnogo trpio do ulaska prvotimaca", rekao je Moggi i dodao:

"Kako god, rekao bih da će sigurno osvojiti titulu ukoliko na njih ne bude mnogo utjecala Liga prvaka."

Po Moggiu samo jedan tim u Italiji može pomrsiti račune Juventusu u borbi za titulu.

"Juventus je favorit a odmah iza njih je Napoli. Milan, Roma i inter mi ne izgledaju kao timovi koji su sposobni za osvajanje scudetta."

Izvor: http://www.tuttojuve.com ; juvebalkan.com
Pinturicchio

Postby nolinjo » 17 Sep 2012, 22:06

napoli ce biti sampion a ostali nek se poredjaju kako im je volja ...roma u 3
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Pinturicchio » 19 Sep 2012, 22:30

Nadam se da ce Conte u nedelju u prvih 11 umesto Pirla staviti Pogbu... Pirlo nije bas u nekoj formi, a danas je pretrcao neverovatnih 12km sto ce sigurno ostaviti traga... On je vec u godinama i vrlo lako bi moglo doci do neke povrede... A i red je da na delu vidimo velikog talenta Pogbu...
Pinturicchio

Postby mali_buda » 20 Sep 2012, 07:35

Ne odgledah drugo poluvreme, ali u prvom Pirlo je bio neprimetan jer je Oskar stalno bio uz njega... Cudilo me je zasto treneri protivnickih ekipa ranije nisu dolazili na ideju da na ovaj nacin markiraju Pirla... On je majstor bez premca, ali tesko moze da igra protiv "flastera" ....
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Pinturicchio » 20 Sep 2012, 16:25

Gianluigi Buffon pohvalio je Oscara na golu i primetio da je Juventus već pobedio time što je dokazao da je kompetitivan i da zaslužuje poštovanje.

Bianconeri su se vratili u Ligu šampiona posle sezone 2009-10. Uspeli su da izjednače prvobitno vođstvo protivnika od 2-0.

„Neću reći da je lepo primiti gol, ali je lepo biti deo tako lepo postignutog gola. Sve pohvale Oscaru“, nasmejao se Buffon.

„Naravno da smo srećni jer smo odigrali nerešeno protiv vladajućeg šampiona ali kada analiziramo igru, mi smo došli do dva gola zaostatka na neočekivan način jer smo igrali rame uz rame sa Chelsijem. Činjenica da je bilo 2-0 nije bila pravi pokazatelj igre dva tima.“

„Mogli smo da izgubimo 2-1 ali to bi i dalje bio dokaz da Juventus može da se takmiči sa svakim i da treba da bude poštovan. To je veoma važan „trofej“ koji smo osvojili prošle sezone.“

Na utakmici je bilo više od 3000 navijača Juventusa.

„Mi osećamo entuzijazam naših navijača. Ja sam jedan od malobrojnih koji je osetio i prošle uspehe i 6 godina pada. Uveravam vas, šest godina je mnogo.“

„Kroz to vreme mi smo sanjali da ćemo osvojiti scudetto i da ćemo vratiti poštovanje klubova u Evropi. To ne znači isključivo dizanje trofeja, ali mi ovde imamo dosta toga da kažemo.“

„Teško je sigurno, ako ne i nemoguće, da osvojimo Ligu šampiona ove sezone. Takođe bi bilo vrlo arogantno o tome pričati u septembru.“

„Pojačali smo ekipu veoma važnim elementima i to nam dozvoljava da sve odigramo na svoj način – visokim tempom i sa dosta kvaliteta, pokušavajući da nametnemo našu igru protivniku.“

„Ako budemo ovako nastavili tokom sezone, naravno da možemo da se nadamo nečemu. Razlika između pobede i poraza je često veličina uspravljanja i krivudanja, kao što je bilo sa Chelsijem prošle sezone.“

Izvor: http://www.football-italia.net ; http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /7049.html
Pinturicchio

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal