Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: КК Раднички 2012/2013

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 22:23

Stoxan wrote:Za 2.5 miliona bi trenutno moglo da se kupe skoro svi najbolji vaterpolo igrači sveta. Pretera ga nolinjo žestoko. Nije budžet VK Radničkog veći od 700-800h.

Trenutno je plata vrhunskih vaterpolista oko 100h, maksimalno 150h. Oni malo manje kvalitetniji (Radić, Gak..) nisu preko 50h, dok za ostalo ne troše više od 12-15h evra po igraču godišnje.

Da citiram jednog mog prijatelja iz Sumadije...

''Odakle bre te pare'' :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Statista » 12 Sep 2012, 22:40

Moebius wrote:Dobar post. Uzgred, jel postuješ kada postiš?

Elem, moje pitanje je da li je Vanja Udovičić potpisao/sigurno dolazi?

Đasvi mi se što je u Kragujevac stigao vrhunski vaterpolo. Bečej je svojevremeno bio takođe državni projekat, ali je posle svega dve godine pukao. Bilo bi lepo da ovo ne bude tako kratkotrajno, ali i činjenica je da sve manje zemalja igra ovu igru. Deo za 'sigurne' olimpijske medalje u kolektivnim sportovima je nažalost potpuno tačan.

Ovo za post i postovanje nisam ukapirao ali nije ni bitno :laugh:

Zaista ne znam da li je i šta je Vanja potpisao, za koiiko i na koliko.

Vanju sam video danas popodne kako dolazi na bazen u društvu sa Slavkom Gakom,
Nešto kasnije odnosno večeras su imali trening, bilo je dosta momaka, ja ih zaista ne znam sve po liku, ili da kažem da ih teško prepoznajem bez kapica :laugh: . Ovu dvojicu sam uspešno identifikovao :laugh:

To ti je info iz prve ruke a za sve ostalo, zaključite sami...
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Moebius » 12 Sep 2012, 22:48

Statista wrote:
Moebius wrote:Dobar post. Uzgred, jel postuješ kada postiš?

Elem, moje pitanje je da li je Vanja Udovičić potpisao/sigurno dolazi?

Đasvi mi se što je u Kragujevac stigao vrhunski vaterpolo. Bečej je svojevremeno bio takođe državni projekat, ali je posle svega dve godine pukao. Bilo bi lepo da ovo ne bude tako kratkotrajno, ali i činjenica je da sve manje zemalja igra ovu igru. Deo za 'sigurne' olimpijske medalje u kolektivnim sportovima je nažalost potpuno tačan.

Ovo za post i postovanje nisam ukapirao ali nije ni bitno :laugh:

Zaista ne znam da li je i šta je Vanja potpisao, za koiiko i na koliko.

Vanju sam video danas popodne kako dolazi na bazen u društvu sa Slavkom Gakom,
Nešto kasnije odnosno večeras su imali trening, bilo je dosta momaka, ja ih zaista ne znam sve po liku, ili da kažem da ih teško prepoznajem bez kapica :laugh: . Ovu dvojicu sam uspešno identifikovao :laugh:

To ti je info iz prve ruke a za sve ostalo, zaključite sami...

Thx. To znači da je Vanja već došao. Lepo.

A mogao je i 'kući' da se vrati, mamumujebemdamujebem :colera: . Šalim se, prezadovoljan sam timom koji imamo, sa pregršt ekstra talenata s kojima ćemo da dominiramo Evropom za godinu-dve, ukoliko se vaterpolo do tada ne ukine, naravno.

Bold - Igra reči, ništa više od malog skoka.
Moebius

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Stoxan » 12 Sep 2012, 23:01

Vanja je jedan od glavnih pokretača cele te priče u Kragujevcu. Sva priča sa pojačanjima je išla preko njega.

Ima Radnički dobar tim, ali je izabrao lošeg trenera. Tu je šansa za ostale.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Moebius » 12 Sep 2012, 23:14

Stoxan wrote:Vanja je jedan od glavnih pokretača cele te priče u Kragujevcu. Sva priča sa pojačanjima je išla preko njega.

Ima Radnički dobar tim, ali je izabrao lošeg trenera. Tu je šansa za ostale.

Šo? Ume još da pliva.

Image

Uzgred, Vujasinoviću je ovo prvi put da vodi tim kao trener, zar ne?
Moebius

Postby Stoxan » 12 Sep 2012, 23:16

Moebius wrote:Uzgred, Vujasinoviću je ovo prvi put da vodi tim kao trener, zar ne?

Prvi put van bazena. :biggrin:
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Moebius » 12 Sep 2012, 23:26

Stoxan wrote:
Moebius wrote:Uzgred, Vujasinoviću je ovo prvi put da vodi tim kao trener, zar ne?

Prvi put van bazena. :biggrin:

Danke.

Zaista mi je drago što će svi najbolji srpski, veliki broj crnogorskih, pa čak i nekolicina hrvatskih vaterpolista igrati u Gruditm. Nikada se tako nešto nije desilo, a i ne bi da nije krize. Skroz mi je gotivno što najbolji igrač sveta igra u Kragujevcu.

Što se VKP-a tiče, i pored svih sumanutih rokada u ostalim timovima, presrećan sam što ponovo krećemo da pravimo tim od najjačihtm talenata - kako u zemlji, tako i iz Montenegra. Kada svi ovi trenutni asovi budu već bili na zalasku, naši 'klinci' će kidati, samo da ostanu zajedno. Uzimamo ponovo Evroligu za max 2 godine.
Moebius

Postby Milutinov Tata » 13 Sep 2012, 05:26

Je li Buric u KG ili ne? Kako ce se resiti problem stranaca ako i on dodje, jer su Zlokovic i Radic izgleda vec potpisali?
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Statista » 13 Sep 2012, 07:01

Moebius wrote:... Uzimamo ponovo Evroligu za max 2 godine.

- Za dve godine, odnosno već iduće sezone, dolazi do spajanja F4 naše i EL zbog uštede u troškovima obzirom da će u oba takmičenja na F4 otići VKP, VKCZ, Voša i RKG. :laugh: :laugh: :laugh:
- Ove godine nismo dobili specijalnu pozivnicu za EL već samo za LEN kup (stvarno ne znam zašto a sasvim korektno smo se formirali pre par meseci i uspešno osvojili drugo mesto u drgoj srpksoj ligi :beyond: ) tako da će svim ostalima klubovima izgleda biti lakše da osvoje EL nego domaćicu :lollol: :lollol: :lollol:

Paradoksi sporta koji je ušao u ozbiljnu fazu degradacije i raspada :crybaby: :crybaby: :crybaby:
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Stoxan » 13 Sep 2012, 07:57

Milutinov Tata wrote:Je li Buric u KG ili ne? Kako ce se resiti problem stranaca ako i on dodje, jer su Zlokovic i Radic izgleda vec potpisali?

Mislim da nije još zvanično potpisao, ali je to rešeno odavno. Što se tiče stranaca stvar je jednostavna. Ili će jedan pauzirati u domaćem prvenstvu ili će Radić dobiti naš pasoš. Prva je bila opcija da to bude Zloković, ali je on to odbio.

Statista wrote:- Ove godine nismo dobili specijalnu pozivnicu za EL već samo za LEN kup (stvarno ne znam zašto a sasvim korektno smo se formirali pre par meseci i uspešno osvojili drugo mesto u drgoj srpksoj ligi :beyond: ) tako da će svim ostalima klubovima izgleda biti lakše da osvoje EL nego domaćicu :lollol: :lollol: :lollol:

Paradoksi sporta koji je ušao u ozbiljnu fazu degradacije i raspada :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Tačno je da će biti lakše osvojiti Ligu šampiona nego domaće prvenstvo, ali ne samo zbog vas. Mnogo dobrih klubova je odustalo. Tu pre svih mislim na Primorije koje je u rangu Juga po kvalitetu.

Što se tiče domaćeg prvenstva Radnički će to osvjiti sigurno. Jedini problem za vas (a moguće i za Zvezdu) je sa kojim timom ćete nastupiti one tamo sezone. Čisto sumnjam da će Zloković, Burić, Filipović ostati duže od godinu dana.
Stoxan

Postby KKP » 13 Sep 2012, 11:30

Po meni, Radnički prvi favorit, Zvezda drugi, Partizan treći, trenutna procena za titulu...
KKP

Postby Stoxan » 13 Sep 2012, 16:58

Image
Image
Image
Image
Stoxan

Postby Stoxan » 13 Sep 2012, 17:07

Milutinov Tata wrote:Je li Buric u KG ili ne?

Evo ti odgovor :biggrin:
Image
Stoxan

Postby Spursfan » 13 Sep 2012, 21:01

Srpska vaterpolo liga, zvanično, najjača na svetu! :triprsta:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Unexpected » 14 Sep 2012, 09:22

petak 14.09.2012 | 08:56
Partizan se uigrava protiv Mađara
Izvor. B92 | AK

Vaterpolisti Partizana otputovali su u Debrecin gde će u naredna tri dana odigrati pet pripremnih mečeva.

Image

Rivali srpskom šampionu biće neki od najboljih mađarskih timova: Vašaš, Eger, Solnok, Debrecin i Ferencvaroš.

Ovi mečevi "crno-belima" će poslužiti za uigravanje za Evroligu gde će im rivali biti Segedin, Špandau i Galatasaraj.

Trener Vladimir Vujasinović u Mađarskoj neće moći da računa na centre Miloša Vukićevića i Petra Filipovića koji su povređeni.

Takođe, izostaće i juniorski reprezentativci koji su se tek u ponedeljak vratili sa Evropskog prvenstva: Dušan Mandić, Dimitrije Obradović i Đorđe Tanasković.

Za "crno-bele" će debotivati letošnja pojačanja Predrag Jokić, Marko Matović, Ivan Barasa i Gavrilo Subotić.

Partizan na otvaranju trunira u prvom kolu igra protiv mađarskog šampiona Vašaša.
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Vaterpolo