Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby irriducibili » 11 Sep 2012, 23:39

neza wrote:cega da me je sramota, aj se ne zekaj, lepo pisem da to stvorenje nije golman on je samo sprdnja izmedju tih stativa...

a za ono sa sekom vam poredjenje me preskoci, vi ste meni isti i na srcu i na nekim drugim organima... :hathello:

ps. iz skotske nismo doneli bod nego izgubili dva.

Kakav god da je, u utakmici u kojoj nasa reprezentacija onako igra, vi ste nasli da mu zvizdite... :clap:

Seka je vasa, cak se isto i oblacite. Dokazali ste to i sinoc, patoloski mrzite iste ljude... :thumbup:

Moze i tako, da nije bilo njega, izgubili bi sva tri...
irriducibili

Postby neza » 11 Sep 2012, 23:46

nase boje mnogo duze stoje, pitaj nekog starijeg, eno mozes i lija on valjda zna... :roll:

a zvizdanje majmunu ce biti svuda, zamisli ti sam situaciju da u poslu u kom si recimo dobar, neko dovede neko govece da ti zauzme mesto, nece to da moze... :manikir:

nebitno za govedo, mi smo tamo ipak trebali da napadnemo drvosece i da donesemo kuci sva tri, video si i danas da smo kadri za to ali eto nismo hteli... :morning:
neza

Postby irriducibili » 11 Sep 2012, 23:56

neza wrote:nase boje mnogo duze stoje, pitaj nekog starijeg, eno mozes i lija on valjda zna... :roll:

a zvizdanje majmunu ce biti svuda, zamisli ti sam situaciju da u poslu u kom si recimo dobar, neko dovede neko govece da ti zauzme mesto, nece to da moze... :manikir:

nebitno za govedo, mi smo tamo ipak trebali da napadnemo drvosece i da donesemo kuci sva tri, video si i danas da smo kadri za to ali eto nismo hteli... :morning:

Meni je bitno da vi nosite istu haljinu, ne znaci mi puno ko ju je prvi obukao...

Kome je Stojkovic zauzeo mesto, ne secam se da smo imali standardnog golmana?

Ne mogu ni to da prihvatim, za ovaj mladi tim je uspeh uzeti bod u Skotskoj, posebno sto im je to bila prva utakmica...
irriducibili

Postby Otac Makarije » 12 Sep 2012, 00:00

neza wrote:cega da me je sramota, aj se ne zekaj, lepo pisem da to stvorenje nije golman on je samo sprdnja izmedju tih stativa...

a za ono sa sekom vam poredjenje me preskoci, vi ste meni isti i na srcu i na nekim drugim organima... :hathello:

ps. iz skotske nismo doneli bod nego izgubili dva.

ne seri bre, imao je svoju sansu i Brkic protiv estonije i primio je gol kroz nozdrve. U pitanju je i dalje rupa od golmana koji je i u ovoj sezoni dokazao da mu nije mesto u Seriji A i Udinezeu. Oslobodi se kompleksa ogorcenog navijaca malog kluba iz novog sada. Nisu Partizan i Tole krivi sto ste u istoriji odigrali ukupno 30 utakmica u Evropi.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby neza » 12 Sep 2012, 00:02

ti si. irice, bas neki uporan? :okk:
jel to bas hoces da mi virnes pod haljince? :teacher:

ma ok mladi su ali ja u skotima ne videh ni trunke fudbalskog znanja, uzmes drva i seces a ne da se pekmezis... eto garantujem ti da im uvaljujemo kod kuce cetiri komada iz zajebancije, samo da ih shvatimo takve kakvi i jesu, nikakvi...

da, nadam se da istu necemo igrati u bJgd-u, eto moze Nis... :hathello:

@h1

aj ne uleci, smesan si... :mukica:
neza

Postby Otac Makarije » 12 Sep 2012, 00:06

neza wrote:
@h1

aj ne uleci, smesan si... :mukica:

Necu, tebi je neko vec uleteo, crveno bela curice. Za mene nema vise mesta :girlcry:
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby MOREIRA » 12 Sep 2012, 00:09

Ajde razumem Zvezdase sto zvizde Stojketu i ne podnose ga , ali sta se javljaju ovi slaninari , pa kakve vi veze sa njim imate ?
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby irriducibili » 12 Sep 2012, 00:14

neza wrote:ti si. irice, bas neki uporan? :okk:
jel to bas hoces da mi virnes pod haljince? :teacher:

ma ok mladi su ali ja u skotima ne videh ni trunke fudbalskog znanja, uzmes drva i seces a ne da se pekmezis... eto garantujem ti da im uvaljujemo kod kuce cetiri komada iz zajebancije, samo da ih shvatimo takve kakvi i jesu, nikakvi...

da, nadam se da istu necemo igrati u bJgd-u, eto moze Nis... :hathello:

Samo ponekad, kad je vredno truda...

Cuj virnem, to godinama zadizemo po potrebi. I vasu i sekinu, kako koja dodje na red...

Ne bih se ja kladio u ta cetiri komada, nece biti iznenadjenje da ovi mladici i kiksiraju. Svejedno, imaju moju punu podrsku, konacno smo na pravom putu...

Nis? Tamo nema vasih pravednika, ali su sekini cesta pojava. Te bi opet imali zvizduk u 8, te hit pesmicu o Toletovom lopovluku. Tako ste predvidivi... :gitara:
irriducibili

Postby harper lee » 12 Sep 2012, 00:15

MOREIRA wrote:Ajde razumem Zvezdase sto zvizde Stojketu i ne podnose ga , ali sta se javljaju ovi slaninari , pa kakve vi veze sa njim imate ?

Verovatno zbog Brkica. Ja, doduse, ne razumem ni Zvezdine navijace. Stojke jeste bolid i jeste pravio gluposti sa onim majicama ali ta prica je zavrsena.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Otac Makarije » 12 Sep 2012, 00:20

@moreira
Pa to je jasno, hoce da i njih jadne neko vidi i cuje za njih. Da se i oni pitaju za sastav reprezentacije, kao i komsije iz Velike rupe. Sve bi to bilo OK da tu silu uz besplatne karte, sendvic i prevoz nisu morali da vuku na finale kupa u Bg ne bi li ih doslo 4,5 hiljada...
Otac Makarije

Postby neza » 12 Sep 2012, 00:24

ma nije tu bitan Brkic toliko, on jednostavno nije golman ni za neki ozbiljniji klub a kamoli za reprezentaciju... :krsti:
ako je to golman ja ga izem, cak je i vezara Damir bolji od njega... :manikir:

@h1
aj se urazumi i lezi spavaj, ujutru te ceka ucitelj'ca i tako te obaveze... :tap:
neza

Postby MOREIRA » 12 Sep 2012, 00:24

To me je uvek najvise nerviralo kada igra reprezentacija , sto Zvezdasi bodre svoje , Grobari svoje , a bole ih tuki za reprezentaciju , meni stvarno nije jasno koliko grama mozga imaju ti ljudi kada vec ionako bedan Srpski fudbal cine jos bednijim , sta bi ja sada trebao da kazem Miha je Zvezdin i da mu zvizdim :laugh: , kao prvo Miha je veliki Srbin sa isto toliko velikim mudima , covek ima ideju ne trpi pritiske sa strane i reprezentaciju sastavlja kako on zeli , i zato mu ja skidam kapu , BRAVO MIHA !!!
MOREIRA

Postby MOREIRA » 12 Sep 2012, 00:28

Pitanje za Firmasa , kada vec pise bajke o Brkicu , po cemu je on toliko bolji od Stojketa , bolje se postavlja ? bolje brani 1 na 1 ? mislim ajde ako je toliko bolji da cujemo iz strucnog ugla kako to glasi :okk:
MOREIRA

Postby Otac Makarije » 12 Sep 2012, 00:31

neza wrote:
@h1
aj se urazumi i lezi spavaj, ujutru te ceka ucitelj'ca i tako te obaveze... :tap:

Tebi je potrebnija ,paorko moja, s obzirom na pravopis. :okk:
Otac Makarije

Postby neza » 12 Sep 2012, 00:33

aj ujutru, sad je dockan... :hathello: bolji je u puno aspekata, a bolji je i Aleksic iz Spartaka...
neza

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja