Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Zlaja » 08 Sep 2012, 22:10

Nije problem Skotska u gostima, problem je u nacinu nase igre od kako je Miha dosao. Ne vidim kako mi mozemo da dobijemo 5 rivala kuci, a realno nam treba 4 pobede.

Jbt sve ostale repke imaju po 2, 3 ili 4 bolja napadaca. Strasno smo hendikepirani tim pre sto nam ofanzivni vezni nisu gol igraci.

Mi smo po gol protivnika opasni preko samo 3 pozicije, a jedna od tih je levi bek.
Zlaja

Postby irriducibili » 08 Sep 2012, 22:20

Zlaja wrote:Nije problem Skotska u gostima, problem je u nacinu nase igre od kako je Miha dosao. Ne vidim kako mi mozemo da dobijemo 5 rivala kuci, a realno nam treba 4 pobede.

Jbt sve ostale repke imaju po 2, 3 ili 4 bolja napadaca. Strasno smo hendikepirani tim pre sto nam ofanzivni vezni nisu gol igraci.

Mi smo po gol protivnika opasni preko samo 3 pozicije, a jedna od tih je levi bek.

A pre Mihe je bilo dobro? Sanse su nam male, drugi su bolji...

Sta moze bilo ko da uradi sto nemamo takve igrace?

Tacno, ali to nam je, sto nam je, bolje nemamo...
irriducibili

Postby feanorlfc » 08 Sep 2012, 22:25

Slažem se sa Irrom. Ima potencijala i deluje da je ovo pravi put. Ne može Mihajlović da izmisli napadača.

Možda se treba zahvaliti i Ninkoviću. Jednostavno, ne ide. Svaku utakmicu odigra neubedljivo. Tošić je ubedljivo najveće razočaranje. Najviše jer se od njega dosta očekuje, a on godinama u reprezentaciji ništa. Šta više, iritira sebičnošću i prepotentnošću. Mora pod hitno da pokaže nešto, inače može Mihajlović i njemu da se zahvali. On je formiran igrač, nema opravdanja za ovakve igre.
feanorlfc

Postby Zlaja » 08 Sep 2012, 22:34

2 izrazito defanzivna zadnja vezna, spor prednji i totalni promasaj sa Djuricicem napred kao i par upropascenih kornera (jbg to nam je najveca sansa za gol) pomocnom igrom je ono sto mi se ne svidja sa danasnje utakmice.

Jasna je namera Mihe sa Tadicem na klupi a Tosicem desno i Lazovicem levo da oni napadaju ka sredini i da budu nasi najkonkretniji igraci (mislim da su imali i dozvolu za soliranje), e sad sto nisu dobro odigrali to je drugo. Recimo, sta mi dobijamo sa klasicnim levim krilom levakom (Tadic) i klasicnim desnom krilom desnjakom (Lazovic) kad nemamo napadaca i kad se Ninkovic lose ubacuje?!

Izvlacicemo mi remije na gostovanjima ali mislim da nam je Zigic (sa klupe) neophodan za domace utakmice.

Kuzmanovic mora na jednog zadnjeg veznog, umesto Ninkovica brzi i opasniji igrac i zivlji igrac da glumi napadaca (Sulejmani i ne znam ko jos)...
Zlaja

Postby irriducibili » 08 Sep 2012, 22:40

A sta je realno Djuricic zgresio? Nisam ni ja odusevljen njime, ali nama ni Falcao ne bi pomogao, kada ne bi dobio ni jednu upotrebljivu loptu... :dunno:
irriducibili

Postby Zlaja » 08 Sep 2012, 22:49

Pa to mi je najgore, ne znam koja mu je bila uloga, ne znam sta je uradio, bar da je vrsio presing na stoperima, zadnjem veznom, da se otvarao na krilo kad bi Tosic ili Lazovic usli u sredinu, da zasmeta na skoku, da zagradi loptu, jbt kao igrac manje...
Zlaja

Postby nolinjo » 09 Sep 2012, 00:28

sve ono sto je prolazilo protiv bordoa danas nie nista proslo protiv skota -lazovicu priznaj da su te francuzi pustali ,priznaj brate rodjeni
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ОГИ » 09 Sep 2012, 11:20

Nema oparavdanja za to što nije zvao Žigića i Jankovića, mislim da su nam ta dvojica definitivno potrebni.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby AirBall » 09 Sep 2012, 11:23

rebonja wrote:Nema oparavdanja za to što nije zvao Žigića i Jankovića, mislim da su nam ta dvojica definitivno potrebni.

Jasna je namera da se podmladi reprezentacija sto ja u potpunosti podrzavam, ali u tom slucaju treba da pozove i nekog mladog centarfora koji ce se kaliti sa ostalim igracima...

Mislim da mali Mitrovic iz Partizana kao sidras moze u perspektivi da zatreba ovoj reprezentaciji...

Nisam za to da se pozivaju Zigic i Pantelic...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sasa_Beli » 09 Sep 2012, 13:22

Miha najvise ocekuje od Marka Scepovica.
Sasa_Beli

Postby mali_buda » 09 Sep 2012, 14:08

Mislim da Jankovic moze dosta jos da pruzi reprezentaciji. Ako se ne varam, 27. godina ima...

Bice ovi momci mnogo bolji, samo malo da nestane pocetne treme...

Mislim da nam u ovom momentu treba bolji i iskusniji igrac na poziciji zadnjeg veznog... Micko je premlad i bez dovoljno iskustva igranja protiv dobrih igraca... Videlo se u par navrata da su ga lako prolazili 1 na 1, a za sve je kriva cinjenica sto je momak igrao uglavnom protiv nasih igraca, za koje je napad 1 na 1 prava misterija, pa je olako dobijao te duele...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby feanorlfc » 09 Sep 2012, 14:23

Istina. Nažalost, ni Fejsa nije bio ništa bolji, a on kao ima neko iskustvo.
feanorlfc

Postby Bane » 09 Sep 2012, 14:26

Kuzmanovic ili Kacar ce doneti cvrstinu na sredini, ja ne brinem.
Bane

Postby mali_buda » 09 Sep 2012, 14:30

feanorlfc wrote:Istina. Nažalost, ni Fejsa nije bio ništa bolji, a on kao ima neko iskustvo.

Nikakvu promenu nije doneo...

Delovalo mi je da Micko olako ulazi u duele sa Skotskim napadacima (da ne kazem potcenjivacki)... Kao sto sam naveo, pretpostavljam da je ta navika nastala zbog "duela" u nasoj ligi, u kojoj su napadaci miljama daleko od ozbiljnog fudbala...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 09 Sep 2012, 14:42

Sasa_Beli wrote:Miha najvise ocekuje od Marka Scepovica.

ne samo miha vec srbija cela ,on je najbolje sto srbija imade
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja