Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Napredpartizan » 08 Sep 2012, 15:56

Romabeo wrote:I prestanite da pljujete po ovoj deci. Ovo su klinci, njih petorica imaju pravo da igraju za U21 reprezentaciju, nekoliko njih su bas bas mladi, 18,19,20 god. I vi ih pljujete na sve strane.

To je cisto kritikovanje,ima boljih igraca na klupi...
Napredpartizan

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 15:57

Romabeo wrote:I prestanite da pljujete po ovoj deci. Ovo su klinci, njih petorica imaju pravo da igraju za U21 reprezentaciju, nekoliko njih su bas bas mladi, 18,19,20 god. I vi ih pljujete na sve strane.

Niko ih ne pljuje ako imaju pravo bolje tamo da se kale jos koju godinu,jer stvarno nisu zreli za ovakve meceve
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby meta kometa » 08 Sep 2012, 15:57

Koga Miha ima jos od defanzivnih veznjaka na klupi sem Race Petrovica ?
meta kometa

Postby Romabeo » 08 Sep 2012, 15:59

Napredpartizan wrote:

koji su to bolji? Fali nam Kuzmanovic koji je povredjen, Tadic je trebao da krene, Subotic isto ali to je Mihin izbor i ko jos?
Romabeo
Guest

Postby Zlaja » 08 Sep 2012, 15:59

Ima par bezmudih zbog kojih ne uspeva ova agresivnost.
Zlaja

Postby feanorlfc » 08 Sep 2012, 15:59

Bore se momci, to je jedino vredno pomena. Ali i to je neki pomak. Jedino imam zamerku na igru Tošića. Dečko kida u CSKA, a u reprezentaciji stalno bledo. Ajde nek me demantuje u drugom poluvremenu. Inače, sudija je ladno mogao crveni (žuti je pod obavezno) za onaj start sa dve noge.
feanorlfc

Postby AirBall » 08 Sep 2012, 15:59

Ulazi Ljuba u igru...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Otac Makarije » 08 Sep 2012, 15:59

Tesko da postoji pickastiji igrac od Darka Lazovica. Ima on kvaliteta, ali je uzasno plasljiv, izbegava duele, uplasen toliko da mu u drublingu ostaje lopta. Slicno je i sa Ninkovicem, koji kao od stakla da je pravljen. I dalje mi je nejasna odluka da pre Matica ,Fejse ili Petrovica igra mali Mijailovic. Nije bio ocajan, ali poklonio je 2,3 lopte iz kojih bi jaca ekipa sigurno dala gol. Nastasic nekoliko bespotrebnih faulova, njegovo igranje ispred Subotica, wtf ?! :shock: Tosic neprimetan, ono lopti sto je imao, sebicno je trosio. Tadic je odlicnoj formi, njegovo igranje je daleko logicnije u ovom momentu. Izgleda kao da gol ne bi dali 5 dana, ali hajde da sacekamo drugo poluvreme.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Napredpartizan » 08 Sep 2012, 16:00

Romabeo wrote:
Napredpartizan wrote:

koji su to bolji? Fali nam Kuzmanovic koji je povredjen, Tadic je trebao da krene, Subotic isto ali to je Mihin izbor i ko jos?

Pa sam si odgovorio,Subotic i Tadic...
Napredpartizan

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 16:01

feanorlfc wrote:Bore se momci, to je jedino vredno pomena. Ali i to je neki pomak. Jedino imam zamerku na igru Tošića. Dečko kida u CSKA, a u reprezentaciji stalno bledo. Ajde nek me demantuje u drugom poluvremenu. Inače, sudija je ladno mogao crveni (žuti je pod obavezno) za onaj start sa dve noge.

daj jbt crveni,daj malo objektivno gledaj, zuti jeste svakako ali crveni nikako :nene:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Romabeo » 08 Sep 2012, 16:01

Romabeo wrote:
Napredpartizan wrote:

Evo fejse. na njega sam zaboravio. On moze da pokrije dosta toga i mnogo je bolje resenje od Race u ovom trenutku. Jbg mali je kiksnuo dva puta a posle prvog Bisevac ga napusio samo tako. Ne ide to tako.
Romabeo
Guest

Postby veljos » 08 Sep 2012, 16:02

tosic jako bezobrazno igra
veljos

Postby Romabeo » 08 Sep 2012, 16:04

Jbg ljudi to nam je sto nam je. Odavno igracki nismo imali losiju reprezentaciju. Mi u veznom redu i napadu nemamo dva igraca da kazes da imaju kvalitet za neke jace evropske ekipe u ovom trenutku.
Romabeo
Guest

Postby lockdown » 08 Sep 2012, 16:05

Po meni uopste nije toliko lose...Ulazimo u sanse ... Ne treba ocekivati da igramo kao Spanija ... Ali nema koga da da gol
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby veljos » 08 Sep 2012, 16:06

bravo ninkovicu
veljos

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja