Board index Košarka Evropska košarka

Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Re: Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Postby mali_buda » 01 Sep 2012, 17:18

Zavisi na kog "starog" Keselja mislis :biggrin:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby ОГИ » 01 Sep 2012, 17:22

Haha, onog od pre godinu, dve pa čak i tri ali u reprezentativnom izdanju. :)

http://www.youtube.com/watch?v=tMlE_Lrm ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=BHsbXMHs ... re=related
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby mali_buda » 03 Sep 2012, 08:54

Claudio Sabatini, vlasnik Virtusa iz Bolonje, saopstio je da je klub u pregovorima sa Tripkovicem, ali da bi prvo zeleli da Tripkovic prodje probni period, da vide u kakvom je stanju nakon povrede.
mali_buda

Postby Cvele » 03 Sep 2012, 20:52

Troj Marfi u pregovorima sa Makabijem.

Izgleda da smo mnogo vecim parama raspolagali prosle sezone,cim smo bili u ozbiljnim pregovorima sa ovako dobrim igracem...
Cvele

Postby Crazy Soul » 04 Sep 2012, 14:40

Image Image
Srpski klub napada titulu u Švedskoj

Košarkaški klub srpske dijaspore, Beli orlovi ili Stokholm Igls kako se inače zovu u Švedskoj, spremaju za najelitniju ligu ove skandinavske zemlje. Ovaj popularni srpski klub je za samo četiri godine uspeo da uđe u istoriju kao jedini košarkaški klub u dijaspori koji se ikad dočepao najviše lige u jednoj stranoj državi. U prošloj sezoni su čak oborili švedski rekord sa 34 uzastopne pobede. Orlovi su inače poznati po negovanju naše košarkaške tradicije i svake godine obavezno dovode pet do osam profesionalaca sa naših prostora.
Image
Šef stručnog štaba Orlova ove sezone je crnogorski trener Milan Rondović. Novi igrači za ovu sezonu su Nenad Stefanović, Dragoljub Kiki Kitanović( BKK Radnicki... prim.C.S. Image), Marko i Nikola Ljujić. Pored ovih igrača u Orlovima već igraju Aleksandar Perišić i Aleksandar Mićović. Iz Turske prve lige im se priključio Šerkan Inan i iz grčke Aleksandar Koutras. I ove godine u Belim orlovima igra poznati centar Džozef Tejlor zajedno sa još jednim Amerikancem Dontez Viliamsom. Orlovi su u Švedskoj poznati po velikim brojem vatrenih navijača i ogromnoj podršci sa tribina. Klub broji preko 2400 članova i 14000 registrovanih simpatizera po celoj dijaspori.

Verujem da ćemo i ove godine opravdati velika očekivanja naših navijača. Upravo radimo na okupljanju naših privrednika u Švedskoj i od toga velikim delom zavisi uspeh kluba. Svakodnevno apelujemo na one privatnike koji nam se još nisu pridružili da i oni stanu iza svojih Orlova. Ovaj klub mora da bude u interesu svakog našeg čoveka. Svaka pobeda Iglsa je pobeda cele naše nacije. Prva utakmica se igra 5 oktobra u „Orlovom gnezdu“ i spremamo veliki spektakl,

kaže Goran Popov, predsednik Orlova, prenosi Sportal.

Ne može reći sa sigurnošću kakav će biti rezultat srpskog kluba ove sezone. Švedski mediji pišu da je i ulazak u prvu ligu veliki podvig i uspeh za ovaj tim, ali znajući Orlove možemo biti uvereni da oni opet ciljaju na prvo mesto i da postoji realna šansa da će klub biti u finalu lige na proleće.

http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-lige/vesti/10998-srpski-klub-napada-titulu-u-vedskoj
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Spursfan » 05 Sep 2012, 02:19

ala vera ovim likovima iz svetske kazu da su najbrze dosli od dna do prve lige

inace tal burstajn se penzionisao
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby mali_buda » 05 Sep 2012, 08:53

Prekinuti pregovori Virtusa i Tripkovica. Igrac je trazio da se u ugovor unese klauzula da moze da napusti klub ako stigne ponuda nekog EL tima, sto celnici italijanske ekipe nisu hteli da prihvate. Sledeci na meti Virtusa je Kanadjanin Andy Rautins.
mali_buda

Postby AirBall » 05 Sep 2012, 10:21

Spartak SPB se zainteresovao za Marka Keselja i postoji mogucnost da umesto u Valensiji zavrsi u Rusiji...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ofkovac » 05 Sep 2012, 10:34

mali_buda wrote:Prekinuti pregovori Virtusa i Tripkovica. Igrac je trazio da se u ugovor unese klauzula da moze da napusti klub ako stigne ponuda nekog EL tima, sto celnici italijanske ekipe nisu hteli da prihvate. Sledeci na meti Virtusa je Kanadjanin Andy Rautins.

kakva je on budaletina, jos ce se najverovatnije igrati ozbiljan rng u legabasketu ove sezone sto mu jedino i odgovara, kakva evroliga zemljace nema te vise ni na mapi...
ofkovac

Postby KKP » 05 Sep 2012, 10:44

mali_buda wrote:Prekinuti pregovori Virtusa i Tripkovica. Igrac je trazio da se u ugovor unese klauzula da moze da napusti klub ako stigne ponuda nekog EL tima, sto celnici italijanske ekipe nisu hteli da prihvate. Sledeci na meti Virtusa je Kanadjanin Andy Rautins.

Na kraju će stvarno možda potpsiati za Partizan, već je najavio da će sa nama trenirati. :laugh:

A velika mu je ovo glupost, posle slabijih partija, povrede, operacije, on traži neke klauzule, Virtus mu je premija trenutno...
KKP

Postby Oglala » 05 Sep 2012, 10:46

Jbg, Tripko se tripuje...
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby mali_buda » 05 Sep 2012, 10:47

ofkovac wrote:kakva je on budaletina, jos ce se najverovatnije igrati ozbiljan rng u legabasketu ove sezone sto mu jedino i odgovara, kakva evroliga zemljace nema te vise ni na mapi...

Imao je priliku da "napuca" dobru statistiku u veoma dobrom i priznatom klubu i ligi sa istim takvim karakteristikama... Ne znam da li pregovara sa nekom ozbiljnijom ekipom, pa je ovde pokusao da "provuce" ovaj uslov, pa ako upali... Ako nema drugih zainteresovanih timova, mislim da je grdno pogresio...
mali_buda

Postby Spursfan » 05 Sep 2012, 13:34

AirBall wrote:Spartak SPB se zainteresovao za Marka Keselja i postoji mogucnost da umesto u Valensiji zavrsi u Rusiji...

voleo bih keselja da vidim u Spartaku gde ce sigurno dobijati minute, a samim tim ce imati lepu priliku da napreduje
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby mali_buda » 06 Sep 2012, 08:33

Mirsad Jahovic ce danas odrzati konferenciju za stampu na kojoj ce i zvanicno objaviti kraj igracke karijere.
mali_buda

Postby mali_buda » 06 Sep 2012, 10:01

Posle kritika sa Avangarde, Tripkovic odlucio da ponovo krene u pregovore sa Virtusom :basket:
mali_buda

PreviousNext

Return to Evropska košarka