Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby nolinjo » 16 Aug 2012, 14:14

kolarov ne treba da igra u rep. jer igra isto ko sto je i deki stankovic igrao ...

moj brat fica je za prvu postavu a vi kako ocete
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Moebius » 16 Aug 2012, 14:25

harper lee wrote:
Sa nasom reprezentacijom je uvek isti problem - manjak sistematskog fudbalskog razmisljanja i pilicarenje umesto toga. Mi smo izasli sa timom koji je za ozbiljan fudbal previse mlad na vecini kljucnih pozicija, a od mladih igraca koji tek upisuju prve nastupe za reprezentaciju se ne moze ocekivati da igraju rizicno, da donose prave odluke i da ne znam sta izmisle na terenu. I to bi sve bilo u redu kad bi neko izasao i rekao - ljudi, mi trenutno nemamo tim, ova medjugeneracija se ispostavila nedovoljno dobrom, sada dovodimo selektora na duze staze i od igraca izmedju 19-23 godine pravimo i uigravamo reprezentaciju koja moze da igra vrhunski fudbal u sledecih 7-8 godina. Onda se lepo tim igracima koji su u konkurenciji za A tim otvori portfolio, prati se njihova karijera pojedinacno do najsitnijih detalja, ukljucujuci i to u koje klubove prelaze, kako rade na pripremama, kako se spremaju u vreme praznog hoda, koliku minutazu imaju u klubovima u kojima igraju i tako dalje, i tome slicno. Ostavi se u timu par starijih igraca koji imaju sportski i pobednicki karakter (Ivanovic, Kolarov) koji bi drzali ekipu kad zagusti i to je to. Nesto slicno onome sto su uradili Nemci sa ovom generacijom koja im sada igra.

Ali, od toga naravno nece biti nista jer mi nemamo FSS koji je u stanju da se studiozno posveti reprezentaciji, niti ih tako nesto zanima. Zato ce i ovaj Mihajlovicev projekat podmladjivanja propasti, a igraci koje isprobava ce biti prepusteni sami sebi i svojim karijerama. A nije da nemamo materijala da uspesno podmladimo reprezentaciju. Imamo Ivanovica i Kolarova od starijih, imamo u medjugeneraciji par igraca (Subotic, Basta, Z. Tosic, Kuzmanovic) koji su solidni i imamo veliki broj mladih igraca koji za sada nemaju nista vise od talenta ali talenat ocigledno imaju (Maksimovic, Nastasic, Ignjoski, Mijailovic, Djuricic, Ljajic, Lazovic, Ninkovic, Lazar Markovic, Mitrovic, Ozegovic, Mudrinski, Kapetanovic, Medojevic, Milunovic,...). To su sve deca izmedju 18 i 21 godine kojima se FSS mora maksimalno posvetiti tako sto ce napraviti program njihovog sistematskog igrackog napretka kako ne bi nestali u prelazu izmedju juniorskog i seniorskog fudbala.

1 people Image this.

Spoiler: pokaži
Image

1 people Image this.

Image
Moebius

Postby mali_buda » 16 Aug 2012, 18:04

Стојке се труди да не размишља о звиждуцима. Није лепо што се то дешава. Дошли су да бодре репрезентацију и клупске ствари нека оставе по страни, нису нам потребне – рекао је Александар Коларов.

zurnal.rs
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Dugi » 18 Aug 2012, 12:03

Od ovih novih mladjih igraca jedino valjaju Tadic i Nastasic,ovi otstali su svi prosecni.
Dugi

Postby 71:70 » 19 Aug 2012, 15:14

u nasem timu su jedino bekovi ozbiljni igraci, a ne postoji tim na svetu kome bekovi nose igru.
Kada budemo imali ozbiljna dva ili tri vezna igraca i ozbiljnog napadaca, moci cemo da se nadamo necemu, do tada, i trece mesto u nasoj kvalifikacionoj grupi je uspeh.
71:70

Postby nolinjo » 19 Aug 2012, 16:03

bambi nastavlja teror
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Sony » 28 Aug 2012, 14:09

Citam ovaj intervju Mihajlovica za Sport, podrzavam to sto gura svoje i ne zeli da zavisi od novinara, javnosti...

Preuzeo je svu odgovornost na sebe, i ako ovo sa mladim snagama ne prodje, ne sumnjam da ce on biti taj koji ispasta. Podrzavam sto nece da zove Zigica, Pantelica, Jovanovica..
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Napredpartizan » 02 Sep 2012, 11:46

Spisak za Skotksu i Vels...
Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman.

Odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nikola Maskimović, Milan Biševac, Aleksandar Luković, Nenad Tomović.

Vezni red: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Nikola Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.

Napad: Marko Šćepović, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Djuričić, Nemanja Tomić, Miralem Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović i Dejan Lekić.

MONDO

Nije Nikola,vec Milos Ninkovic...Nije Radoslav,vec Radosav...

U napadu su stavljeni neki igraci koji igraju u veznom redu,koliko gresaka...
Last edited by Napredpartizan on 02 Sep 2012, 12:03, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby Batman » 02 Sep 2012, 11:50

Svi objavise Nikola Ninkovic, i ja se taman ponadao...
Batman

Postby kotrljko » 02 Sep 2012, 11:56

otkud vam to da je greska Nikola Ninkovic ?
kotrljko

Postby Napredpartizan » 02 Sep 2012, 12:02

kotrljko wrote:otkud vam to da je greska Nikola Ninkovic ?

Pozvan je u mladu reprezentaciju...Sportskacentrala, sportal i b92 su napisali Milos...
Last edited by Napredpartizan on 02 Sep 2012, 12:03, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby Zlaja » 02 Sep 2012, 12:03

Pozvan je za mladu.
Zlaja

Postby kotrljko » 02 Sep 2012, 12:05

axa,posto sam video na Zurnalu vest da je bas Nikola Ninkovic

xaxaxaxax,promenili naslov i prepravili ime ... KOJI FRIZIDERI :ajdejebote:
kotrljko

Postby Diktator » 02 Sep 2012, 12:32

Marko Scepovic :odlep:
:lollol:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby irriducibili » 02 Sep 2012, 12:47

Aleksa wrote:Marko Scepovic :odlep:
:lollol:

:facepalm:

Kakvo je stanje naseg fudbala, najbolje odslikava sto navijaci sampiona, pa i selektor reprezentacije, ocekuju da ce pojacanje biti bangavi, bahati balavac, koji ima vise godina zivota, nego postignutih golova u karijeri. Fudbal je umro u Srbiji, sve ovo su samo refleksni trzaji...
irriducibili

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja