Pa sto ti mislish da ja navijam za Udineze da udje u LS

Oni nemaju tim da izdrze oba fronta i definitivno ce pasti na tabeli ove u odnosu na proslu sezonu.Fiorentina se masno pojacala ali nemaju klasicnog spica sto dugorocno moze da im se obije o glavu.U 4 kolu igramo sa njima i tu cu oceniti koji su nam dometi.Sledece kolo kuci Kjevo koje mora da se dobije,takve utakmice kuci ne smeju da se kiksaju.Onda ide Napulj,pa Fiorentina kuci,Djenova gosti,pa Milan kuci.Zajeban raspored,al bolje da to ispucamo na pocetku dok se uigramo,uglavnom palimo motore kako prvenstvo odmice a i imamo dosta novih igraca.
French defender Yohan Benalouane on loan from Cesena;Defender Aleandro Rosi on a free transfer from Roma; B; Uruguayan defender Emilio MacEachen from Penarol; Ghanaian midfielder Afriyie Acquah on loan from Palermo; Goalkeeper Mirko Pigliacelli on a free transfer from Roma; Argentinean defender Ignacio Fideleff on loan from Napoli; Defender Marco Parolo on loan from Cesena; Defender Andrea Rossi from Siena; Defender Fabiano Santacroce (permanent signing) from Napoli; Midfielder Gianluca Musacci (permanent signing) from Empoli for a fee of 0.5m; French forward Jonathan Biabiany (permanent signing) from Sampdoria for a fee of 3.5m; ;Forward Amauri on a free transfer from Fiorentina; French forward Ishak Belfodil from Lyon for a fee of 2.5m; Colombian midfielder Dorlan Pabon from Nacional for a fee of 4m; Peruvian midfielder Alvaro Ampuero from Universitario for a fee of 0.1m; Chilean midfielder Jaime Valdes (permanent signing) from Sporting for a fee of 1.8m; Greek midfielder Sotiris Ninis on a free transfer from Panathinaikos.
Ebem im sve,sad vidim da Mastriani nije official.A 2.5 m na Belfodila je ne da baceno,nego...Novi graziano Pele a starog se nismo resili.Inace pozajmice su naravno sa pravom otkupa.Kad pogledash mi generalno nismo potrosili nista,a nije los tim sklopljen.Imam vere pre svega u Donadonija...