Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Grande Alessandro » 22 Aug 2012, 12:52

Pored Kasana Inter dovodi i Gargana...počeo sam i rime da bacam :laugh:
Fiorentina ponudila za Berbatova 5M + ugovor od 3M na tri godine...
Postoji interesovanje za Lihštajnera od strane Čelsija i PSŽ-a...navodno je PSŽ već ponudio 15M, ali je to odbijeno, pa je pojačao ponudu na 18M...
Što se napadača tiče...mislim na Juventus...još uvek ništa...vrte se samo ista imena kao špekulacije...Ljorente, Džeko, Kavani, Jovetić...
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 22 Aug 2012, 12:53

italijanski velikani opet oprali pare :P
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 22 Aug 2012, 15:47

Doktor kaze

@ValeYellow46
sono contentissimo di vedere Cassano in nerazzurro!

Image
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Felipao » 22 Aug 2012, 21:08

Da li ce Milan kvalitetno da se raspadne ove godine,mislim da nemaju sanse da se uglave u LS a i za LE ce da bude cupavo.

AC MIlan, Zero ekipa, ili ti, 0 eura za transfere, na dan 22.8.2012. Sta se dogadja? Pokusacu ukratko da vam objasnim.
Otisli su Ibrahimovic i Cassano, dosli Pazzini i Ze Eduardo(na probu), zar je Milan postao ekipa koja dovodi igrace na probu???
Apelacioni sud je prosle godine nalozio Silviu da mora uplatiti cak 560 miliona eura Carlo De Benedettiu. Tako da je doslo vreme za naplatu dugova. Znaci Montolivo, Acerbi, Pazzini, Traore, Ze Eduardo Zapata su dosli 9 dana pred kraj mercata, da zamene - Gattuso, Nesta, Seedorf, Van Bommel, Zambrotta, Thiago Silva, Ibrahimovic, Inzaghi i Cassana. Fanovi Milana su besni i razocarani,...
Felipao

Postby Felipao » 22 Aug 2012, 23:03

Image

Preskocice prvo kolo zbog povrede :maher:

Urugvajac Rolin,koga su zeleli i Parma i Inter,na kraju potpisao za Kataniu.
Felipao

Postby Grande Alessandro » 23 Aug 2012, 11:08

Neke novosti...tračevi...
A. Pereira na pragu Intera, Lisandro Lopez bi mogao da pređe u Fiorentinu (al su ovi kupovali ovog leta :huh: ), a N. De Jong bi mogao da pojača Milan...i još Ante Vukušić pojačao Peskaru...
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 23 Aug 2012, 16:13

strasan igrac nosi broj 31 u udinezeu
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Pinturicchio » 23 Aug 2012, 21:35

Grande Alessandro wrote:Neke novosti...tračevi...
A. Pereira na pragu Intera, Lisandro Lopez bi mogao da pređe u Fiorentinu (al su ovi kupovali ovog leta :huh: ), a N. De Jong bi mogao da pojača Milan...i još Ante Vukušić pojačao Peskaru...

Fiorentina ima novog vlasnika tako da ne čudi da se pojačavaju...
http://www.forbes.com/profile/andrea-della-valle/

Juventus jos uvek želi da dovede Armera i Ljorentea...

Konteu potvrdjena suspnzija od 10 meseci... Nakon toga je bio veoma ljut, evo konferencije za novinare...
http://www.youtube.com/watch?v=mio_xutT ... r_embedded
Pinturicchio

Postby Pinturicchio » 23 Aug 2012, 21:36

Evo prevoda izjave Kontea sa konferencije:

„Sazvali smo ovu press konferenciju zato što je došlo vrijeme da i mi nešto kažemo nakon što smo sviju saslušali.“ rekao je Conte.

„Uvijek sam poštovao pravila kako na terenu tako i izvan njega. Ono jučer je bio šlag na tortu. Ostao sam zaprepašćen onime što su oni rekli.“

„Ponašao sam se na pravi način iako sam pretrpio tešku nepravdu. Sad samo želim da jasno kažem neke stvari.“

„Nikad nisam odigrao listić u mom životu al sam postao sinonim za klađenje.“

„Carobbio je predstavljen kao moj najbolji prijatelj i kao vjerodostojna i iskrena ličnost., dok je Federalni sud mene okarakterisao kao nevjerodostojnim.“

„Ono što je rekao federalni tužilac je zastrašujuće. Smatra se da sam ih ja ucijenio sa nagodbom. Ja sam nevin čovjek koji je samo slušao svog advokata.“

„Strašno je to što su oni uništili moj kredibilitet u svlačionici, ali svi koji me poznaju znaju da Antonio Conte uvijek ide na pobjedu.“

„Sramotno je to što su mi učinili i svako se treba zapitati šta su mi ustvari uradili.“

„Sada se bojim da se raspravljam sa nekim od svojih fudbalera. Ako ja pošaljem nekog od svojih fudbalera na trebine onda mi se ovo ponovo može dogoditi.“

„Oni vjeruju čovjeku koji je prodavao utakmice pune tri i pol godine tj nekome ko je izdao svoju porodicu.“

„Šta ja mogu uraditi? Uzeti kameru sa sobom i snimati svaki svoj korak. Ovakve se stvari sada mogu dogoditi bilo kome.“

„Danas se ovo meni desilo, sutra će se desiti nekome od mojih kolega ili fudbalera. LJUDI MORAJU OTVORITI SVOJE OČI A NE ZABIJATI GLAVU U PIJESAK.“
Pinturicchio

Postby Pinturicchio » 24 Aug 2012, 08:43

Image
Pinturicchio

Postby Grande Alessandro » 24 Aug 2012, 14:13

Pereira ode iz Porta u Inter

24. avgust 2012. 13:59

Šampion Portugalije prosledio urugvajskog internacionalca u Seriju A.

Zvaničnici Porta potvrdili su da su Urugvajca, Alvara Pereiru (27), prodali Interu iz Milana. Portugalski prvak će dobiti 10 milona evra odštete, a ukupni iznos može biti i za pet miliona veći, sve zavisi od toga koliko će Pereira nastupati za novi klub.

Pereira je na Dragao došao pre tri godine iz rumunskog Kluža, a prošle sezone je u portugalskom prvenstvu odigrao 23 meča, jednom se upisao u strelce a tri puta je asistirao kod pogodaka.

Za reprezentaciju Urugvaja Pereira je odigrao 41 utakmicu i dao pet golova.

Vest o transferu Pereire došla je svega nekoliko sati nakon što je Inter potvrdio da je od Napolija posudio još jednog urugvajskog reprezentativca, Valtera Gargana.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)
Grande Alessandro

Postby Felipao » 24 Aug 2012, 16:42

M'Baye Niang na korak od Milana! Kaen je dao zeleno svetlo nakon ponude rosonera od pre neki dan, 3 miliona eura, ceka se finalizacija transfera.

Konacno je dosao i kraj sapunice zvana Omar El Kaddouri, samo se ceka zvanicno objavljivanje njegovog vec bivseg kluba Brescie, kao i novog Napoli! Transfer je vredan samo 2 miliona eura, iako je pre nekih mesec dana trebao da predje u Parmu ili Juventus za oko 4 miliona. Ali nakon izjave da nece u Parmu, nego samo u Juventus, pa pedale koju je dobio od Torineze, pa se pokajao i izjavio da bi ipak u Parmu, oba kluba su digla ruke od njega.

Alvaro Pereira : "Inter je san koji nisam mogao ni da zamislim, san svih igraca, veoma sam srecan zbog dolaska u ovako veliki klub."

Official : Davide Biondini presao u Atalantu iz Genove. Promocija zakazana za 18 : 30h.

Opet se prica oko Kake pojavila kao udarna vest. Naime majka ovog igraca Reala, kao i cela njegova familija vrse pritisak na upravu Real Madrida da puste njihovog clana porodice u Milan, i da ni on, kao ni oni nece nikakvu drugu soluciju.
Felipao

Postby Pinturicchio » 24 Aug 2012, 17:36

Juventus sutra protiv Parme igra bez Buffona i Chiellinia...
Pinturicchio

Postby Felipao » 24 Aug 2012, 17:38

A Parma bez Amaurija,Paladina i Galope.
Felipao

Postby kecman » 24 Aug 2012, 17:47

Felipao wrote:A Parma bez Amaurija,Paladina i Galope.

Karaće ih Parma ružno :prcprcprc:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal