Board index Život van sporta Putovanja

Gde na more ? ...

Re: Gde na more ? ...

Postby HariHaler » 20 Aug 2012, 23:12

Gde ste avangardisti? :)

U oktobru planiram da idem u Egipat, pa rekoh da ovde pitam, siguran sam da je neko bio ;).

Da li preporucujete neki hotel u Hurgadi?

Hvala :)
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby Diktator » 20 Aug 2012, 23:14

preporucujem agenciju triniti :copa1: :laugh:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Tyrone Spong » 21 Aug 2012, 01:27

Aleksa wrote:preporucujem agenciju triniti :copa1: :laugh:

ahaha uzeo si mi post iz ruku :D
Tyrone Spong

Postby Unexpected » 21 Aug 2012, 12:00

cele iz fotelje wrote:Narednıh dana sledı raport sa Kosa.

I ja sam ponovio Kos.
Ove godine malo više odmaranja, sve se obišlo prošle godine. Jedan dan sam potrošio da procunjam po jugu ostrva i to bi bilo to.
Cene su manje nego prošle godine. Frape i bezalkoholna pića na plaži gde se ležaljke ne naplaćuju su 2€ (prošle godine 2,5), giros u restoranu koji drži Srbin 2€ (rekao bih da nama naplaćuje manje). 1,5l vode je neverovatnih 0,22-0,24€ u nekoj njihovoj samoposluzi, ništa tipa Lidl i sl. Naravno ima i marketa gde su jače cene.

Sve u svemu, Kos je i dalje "neotkriven" što se tiče Srba. Ove godine, najviše Italijana, a posle njih Skandinavaca.

Obavezno planirajte da jednom obiđete ovo ostrvo, meni je fenomenalno. Grad kos je prelep, relativno mali, neverovatno čist i uređen, sa svime što može nekome zatrebati.

U komšiluku hotela...
Image

Ima i Oly svoj klub, dve ulice pored, ali ove godine mi nije bio na putu, tako da nema slike
The End.
Unexpected

Postby cele iz fotelje » 21 Aug 2012, 13:31

Unexpected wrote:
cele iz fotelje wrote:Narednıh dana sledı raport sa Kosa.

I ja sam ponovio Kos.
Ove godine malo više odmaranja, sve se obišlo prošle godine. Jedan dan sam potrošio da procunjam po jugu ostrva i to bi bilo to.
Cene su manje nego prošle godine. Frape i bezalkoholna pića na plaži gde se ležaljke ne naplaćuju su 2€ (prošle godine 2,5), giros u restoranu koji drži Srbin 2€ (rekao bih da nama naplaćuje manje). 1,5l vode je neverovatnih 0,22-0,24€ u nekoj njihovoj samoposluzi, ništa tipa Lidl i sl. Naravno ima i marketa gde su jače cene.

Sve u svemu, Kos je i dalje "neotkriven" što se tiče Srba. Ove godine, najviše Italijana, a posle njih Skandinavaca.

Obavezno planirajte da jednom obiđete ovo ostrvo, meni je fenomenalno. Grad kos je prelep, relativno mali, neverovatno čist i uređen, sa svime što može nekome zatrebati.

U komšiluku hotela...
Image

Ima i Oly svoj klub, dve ulice pored, ali ove godine mi nije bio na putu, tako da nema slike

Ha ha. Neočekivani me kulturno proziava.
Da, priznajem grešku. Potpuno sam zaboravio da napravim raport sa Kosa (Rodosa i Patmosa kao jednodnevnih ekskurzija u solo aranžmanu, vredi i nije skupo). Manje više vam je on sve rekao. Definitivno jeftinije nego pre dve godine. Sada razlika u ceni prema Turskoj i nije tako izražena.
Ja sam svakodnevno prolazio pored Olijevog kluba. Izgleda da smo bili na istoj plaži. I meni je Srbin donosio piće. Mislim da se zove "Old River".
Suvlaki i kotosouvli na žaru :drool: ... zbog toga smo i prešli iz Turske na 7 dana. Krmetina je zakon.
DV: "Karakter je ono što preostane posle poraza"
cele iz fotelje

Postby Unexpected » 21 Aug 2012, 15:42

cele iz fotelje wrote:Izgleda da smo bili na istoj plaži.

Ja sam zabadao kod onog dimnjaka, malo dalje od centra. Devojka koja radi, Popi, je ladno već drugi dan zapamtila šta jedemo i šta pijemo, samo digneš ruku i stiže...
Inače u ulici u kojoj mi je bio hotel sam pronašao odličan suvlaki, krajnje neupadljivo mesto.

Da ne zaboravim jednu od najboljih Pizza koje sam jeo, Pizza Con. Spolja deluje krajnje neugledno, ali prste da pojedeš.

Cena je za srednju, ja je jedva pojedem, oko 9€, šta god stavio na nju. Moja preporuka, šunka, salami, peperoni, pršuta, pečurke. Jes da celu noć posle ločeš vodu, ali vredi... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby cele iz fotelje » 22 Aug 2012, 13:11

Unexpected wrote:
cele iz fotelje wrote:Izgleda da smo bili na istoj plaži.

Da ne zaboravim jednu od najboljih Pizza koje sam jeo, Pizza Con. Spolja deluje krajnje neugledno, ali prste da pojedeš.

Cena je za srednju, ja je jedva pojedem, oko 9€, šta god stavio na nju. Moja preporuka, šunka, salami, peperoni, pršuta, pečurke. Jes da celu noć posle ločeš vodu, ali vredi... :biggrin:

Isečeš to sa par ouzo-a i zaliješ sa nekoliko :laugh: piva, rešen problem. Ujutru 2 litra vode, onako sa slavine, pa u more na podrigivanje. :biggrin:

Uhhh! Kako bih ponovo otišao. O'ma. Još 10 mseci do sledećeg letovanja. Mnogo bre. :mukica:
DV: "Karakter je ono što preostane posle poraza"
cele iz fotelje

Postby 71:70 » 23 Aug 2012, 14:28

@HARI
Poslednji put sam bio u sunny days el palacio, bilo je sasvim dobro.
71:70

Postby Spursfan » 14 Sep 2012, 12:10

Ja bio ove godine na Tasosu,bilo je odlicno 8-)
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby dumagio19 » 15 Sep 2012, 12:05

Ja bio 12 dana u Budvi.

Bilo je brutalno dobro. :biggrin:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby Spursfan » 15 Sep 2012, 13:30

dumagio19 wrote:Ja bio 12 dana u Budvi.

Bilo je brutalno dobro. :biggrin:

bio sam i ja predhodnih godina u budvi pre jedno 4,5 godina stvarno je super :okk:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby vicharhcp » 17 Sep 2012, 10:57

HariHaler wrote:Gde ste avangardisti? :)

U oktobru planiram da idem u Egipat, pa rekoh da ovde pitam, siguran sam da je neko bio ;).

Da li preporucujete neki hotel u Hurgadi?

Hvala :)

Tek sad sam videla ovaj post. Bila sam u frci ovih dana, nadam se da nije kasno.

Zavisi šta želiš od hotela, da li hoćeš da bude u centru Hurgade, da li želiš da ima koralni greben na plaži, da li imaš određenu cenu preko koje nećeš da platiš.....

Bila sam u Hurgadi više puta, pa ću rado da ti pomognem.

Ako još nisi izabrao agenciju, moja preporuka su ili Kontiki ili Spirit travel. Ja idem samo sa te dve agencije u Egipat. Čak mislim da je za Egipat bolja Spirit travel. Vodiči u Hurgadi su im fantastični i baš vode računa o svojim turistima.

Samo napiši šta očekuješ od hotela i predložiću ti par. Hurgada je ogromna i ako odeš u južni deo, gde su najbolji hoteli, u centar ćeš moći ići samo taxijem, koji je prilično jeftin.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Горан » 13 Feb 2013, 15:18

- Gokhan SAKI - wrote:Veceras putujem sa familijom za Herceg Novi, malo da se odmorim :triprsta:

:bravo: :+1: :jos:
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby House » 28 Feb 2013, 13:04

Nzm jel bio neko na Majorci i Ibici....planirao sam nesto sa drugarima da ovo leto zapalimo tamo....ako iskombinujemo i skupimo pare....sto se tice Spanije bio sam u Ljoretu,prvi put bio sam pre 3 godine ,sa tim sto je duze trajala sama ta tura Italija,Francuska,Spanija(sve isto samo sam u Ljoretu bio 7 dana) ali bio je Jul,a drugi put sad na maturskoj sam bio u septembru prosle godine(samo u Ljoretu bio 4 dana)i bilo je normalno malo hladnije.....meni je tamo stvarno bilo ekstra jer je provod super..ko god je bio zna o cemu pricam plus plaze su ok ,veliki talasi i te zajebancije....pa ako je neko bio na ibici da mi ostavi koji komentar o letovanju i tome...

Bio sam prosle godine u Grckoj,tacniji Pargi....kraj juna,pocetak jula....vreme je bilo super,provod manje vise....ali jedina mana ima da se pesaci u pm....dok dodjem do velike plaze otpadnem.....sve ostalo je super i more je bas lepo cisto...ljudi su ok....i bude dosta nasih :triprsta:
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby Panta » 28 Feb 2013, 15:22

Napisao sam ja neki mini izvestaj sa Majorke i Ibice. Imas na 4. strani, poslednji post, a ako imas nekih pitanja, tu sam...
Fedor is back.
Panta

PreviousNext

Return to Putovanja