Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 23:14

Bane wrote:Fali, i to dosta.

Jeste, malo imamo panjeva, samo jos on nedostaje...
irriducibili

Postby Bane » 18 Aug 2012, 23:17

irriducibili wrote:
Bane wrote:Fali, i to dosta.

Jeste, malo imamo panjeva, samo jos on nedostaje...

Stefan je skroz korektan igrac, nije mi jasno sto ga ljudi sa foruma ne vole. Da ima sut i bolji prodor Teo bi 30 minuta sedeo na klupi. Klasa za Tepica, Rasica, PAunica i Nedovica.
Bane

Postby kecman » 18 Aug 2012, 23:19

Bane wrote:Stefan je skroz korektan igrac, nije mi jasno sto ga ljudi sa foruma ne vole. Da ima sut i bolji prodor Teo bi 30 minuta sedeo na klupi. Klasa za Tepica, Rasica, PAunica i Nedovica.

Ja sam baš i primetio da ga nema.. Po meni, jako podcenjen (ili potcenjen?) igrač, ne traži puno, a timu puno znači.. Značio bi i Dudi da zakuca magarca na klupu s' vremena na vreme..
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Statista » 18 Aug 2012, 23:28

Bane wrote:
irriducibili wrote:
Aleksa wrote:sta sa Kukom,sta sa Jeretinom,sta sa Borisovim...
jel se vi zajebavate?

Cook svakako nije za bacanje, ali ovo ostalo je teska sprdnja...
Istini za volju, sam si naveo i da nama fale Tripkovic i Stefan Markovic... :nisamja:

Fali, i to dosta.

Pa jeste, falio nam je šut spolja :lollol:

Naši dični bekovi, Tepić, Paunić i Stefan Marković, VAUUU - evo naježih se dok sam ih ređao
najgora noćna mora naših protivnika
naš ultimate weapon for mass destruction
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 23:33

Bane wrote:Stefan je skroz korektan igrac, nije mi jasno sto ga ljudi sa foruma ne vole. Da ima sut i bolji prodor Teo bi 30 minuta sedeo na klupi. Klasa za Tepica, Rasica, PAunica i Nedovica.

Zanimljivo, obzirom da i sam konstatujes da nema sut i prodor, koji nam to njegov kvalitet nedostaje? Akne?

kecman wrote:Ja sam baš i primetio da ga nema.. Po meni, jako podcenjen (ili potcenjen?) igrač, ne traži puno, a timu puno znači.. Značio bi i Dudi da zakuca magarca na klupu s' vremena na vreme..

Zaista smo malo puta imali priliku da vidimo na sta lici igra naseg tima kada on menja magarca...
irriducibili

Postby nolinjo » 18 Aug 2012, 23:33

smejte se vi kolko ocete falio nam je stefan jer mi bez asistencija smo go kurac .sve drvosece niko igrac nie

savanovic vec godinu dana igra da nie za megu a ne za rep.
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bane » 18 Aug 2012, 23:34

Mislis li da bi SEhovici i Ivanovic odigrali onako da je Stefan danas bio u ekipi?
Bane

Postby nolinjo » 18 Aug 2012, 23:35

TEO HUDINI ponovio vec milioniti put istu stvar ,napravi sve bitno i onda sve zasere...decko ima iz igre 7/7 za 2 (ili tako nesto) i on ladno zadnjih 4 napada odlucuje se na sut za tri poena ?????

ono zonfa 1/ 9 za 3 .wtf ...ko je kriv ,golubar izgubio utakmicu .tacka
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Неша » 18 Aug 2012, 23:36

Nemojte pljuvati Tea jer je jedini uz Macvana vukao ekipu.
Posto sam bio blizu terena video sam da neprestano trazi loptu i tera igrace da budu brzi u dodavanjima ali...

Istina je da fale Krstic, Lucic i Novica (niko vise!) ali to nije opravadanje za ovakav poraz. Bili smo mnogo losi i vidi se da su svi u slaboj formi. Plasiracemo se a onda se neki igraci moraju menjati stvarno jer ovako vise ne ide... Mozda treba dati sansu nekom mladjem, talentovanijem i uneti novu energiju u tim.

I da zeleo bih da pozelim onom malom novinarcicu iz CG sto je severu pokazivao medjunozje da dodje nekad jos u BG da mu se nalupaju samari za smrad koji siri kad vec nije veceras doziveo tu sudbinu.
Inace imali su jako fin docek ali ocigledno ih pucaju odredjeni komleksi. Valjda to sto su od nas nastali ali im to smeta :dunno:
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 23:38

Bane wrote:Mislis li da bi SEhovici i Ivanovic odigrali onako da je Stefan danas bio u ekipi?

A on bi cuvao svu trojicu? Njegovu defanzivnu ulogu je Paunic sinoc odlicno odradio. Jedan od njih dvojice u redu, dvojica nikako. Pa treba neko i kos da postigne...
irriducibili

Postby Неша » 18 Aug 2012, 23:40

I moram da napomenem da sam jako nezadovoljan Rasicem. Uleteo je pre Andjusica zbog iskustva i jer moze na dve pozicije ali siguran sam da bi Andjusic neku trojku ubacio veceras.

Ne salite se sa S. Markovicem... Limitiran igrac jako. To sto su svi ostali prilicno losi je vec druga tema.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Bane » 18 Aug 2012, 23:41

irriducibili wrote:

Zanimljivo, obzirom da i sam konstatujes da nema sut i prodor, koji nam to njegov kvalitet nedostaje? Akne?

kecman wrote:Ja sam baš i primetio da ga nema.. Po meni, jako podcenjen (ili potcenjen?) igrač, ne traži puno, a timu puno znači.. Značio bi i Dudi da zakuca magarca na klupu s' vremena na vreme..

Zaista smo malo puta imali priliku da vidimo na sta lici igra naseg tima kada on menja magarca...

Falilo na je bas ono zbog cega mi primamo 78 poena od Islanda, 100 od Bosne, danas isto preko 70 od nekompletne CG (a zamisli tek koliko bi primili da su igrala dva majstora pnr). PRi tom Stefan je dobar asistent, ne gubi lopte i ne srlja.
Bane

Postby nolinjo » 18 Aug 2012, 23:41

na 13 razlike duda trazi tajm i kaze ,daj ljudi nemoj te se zaebavati bla bla ,nemojte sami sebi da otezamo bla bla -i sta ...oni prave seriju ono fazon 0-8 ajde begaj kuci polazi ,celu bi petorku zamenio ,a ne on ce teo da dozvoli da zadnjih 5 napada baci 5 trojki i to sve preko ruke

jos mu sudija pogodi 2 penala na kraju ,ivanovic ga nije piopnuo !
...i pokazo je srce ko u amerike ...takve stule baca da nema dalje
kontam ja tvrdi kosevi al on je netalentovan za sut za 3 poena ,uzvicnik !
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby harper lee » 18 Aug 2012, 23:43

nolinjo wrote:smejte se vi kolko ocete falio nam je stefan jer mi bez asistencija smo go kurac .sve drvosece niko igrac nie

Koliko nam Markovic nije falio videlo se kad je usao Paunic i smesta strpao onog Amera u dzep. Dobro bi nam on dosao veceras ali nama je problem u unutrasnjoj igri i ostace nam problem sve dok se Krle ne vrati. Ono sto su unutra igrali Savan, Erceg i Stimac je zlocin prema kosarci. Takodje nam je falio igrac na ispomoci u skoku, a jedan nam je sedeo na klupi 30 minuta, dok je drugi povredjen.

Znam da ce ovo sada izgledati smesno, s obzirom na to kako igra, ali nama je Tepic kad smo poceli s ovom generacijom pre 3 godine jako puno znacio, jer je jedini nas igrac koji moze da drzi nisku trojku a da istovremeno bude faktor u skoku i odbrani sa strane pomoci. Danas je Duda svasta isprobavao kad je Pavicevic "snizio" petorku ali se, imajuci u vidu sta su Keselj i Tepic igrali, ispostavilo da je bilo bolje da rizikuje s Bjelicom pa da makar imamo skok, nego sto su nas napunili spolja a jos su nam i sve pokupili ispod naseg kosa.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby nolinjo » 18 Aug 2012, 23:46

harper lee wrote:
nolinjo wrote:smejte se vi kolko ocete falio nam je stefan jer mi bez asistencija smo go kurac .sve drvosece niko igrac nie

Koliko nam Markovic nije falio videlo se kad je usao Paunic

jeste videlo se ...koliko smo citavih pojena dali kad je paunic bio na parketu ,ne vise od 0 ...

stefan moze isto kolko paun ,al zato asistira skoro kolko i teo ... :thumbup:
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Reprezentacije