Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:17

al ste se osrali...nemate granice nekad..
sad su svi treca klasa...CG ima bolje igrace..
dajte ljudi,pa reprezentacija je gubila u Finskoj u proslim kvalifikacijama pa su stigli do kraja EP..
naravno,tesko je navici se da u timu vise nema igraca kao sto su svojevremeno bili Djordjevic,Obradovic,Danilovic,Paspalj,Divac,Savic,itd..necemo sigurno dominirati kao ta ekipa,niti cemo boraviti u top3 evropska tima pored Rusa,Spanaca,Litvanaca,Francuza,Grka...ali to nam je sto nam je..dok ne dodju neki novi igraci koji zele da igraju za reprezentaciju bezuslovno kao ovi sto su sad u timu..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby kecman » 18 Aug 2012, 22:18

Da dodam i Savanovića, kakva prevara od igrača, neviđeno.. I da, gde je bio Bjelica u drugom poluvremenu, realno najkvalitetnije krilo / krilni centar u reprezentaciji..

Što Stefan Marković ne igra za reprezentaciju?
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby deda » 18 Aug 2012, 22:19

harper lee wrote:
deda wrote:
harper lee wrote:Odustajem. Teo ce vecito biti majmun i neznalica samo zbog toga sto niti je igrao u Partizanu, niti je javno izjavio da za taj klub navija, pa se o njemu ne moze razgovarati na ovom forumu. Nema veze sto su Tepic i Keselj bili nepostojeci, sto Rasic masi 4 od 6 bacanja i ne sutira zicer nego uvaljuje kosku Nedovicu da je on sutne, sto je Savanovic bio tragikomican, sto Stimac ne moze dupe da odlepi od parketa, sto su Bjelica i Dragicevic pravili majmuna od Ercega. Kriv je Teo zato sto nije branio sut iz svlacionice i sto je na +2 sutnuo trojku, sam kao duh.

Jeb'o vas vise Partizan u svaku gangliju koju vam je sprzio. Mi bismo ovo izgubili sasvim lagano sa desetak koseva razlike da se Teo veceras nije skidao.

Naravno,pocetak i kraj tvog posta govori samo o tvojim kompleksima,ono izmedju smo svi imali priliku da vidimo i slazemo se.Poenta je da je Teo bio isto kao i ostali nabrojani ravan kurcu i da je kao nas najbolji igrac imao najveci kredit koji je prosrao kao sto cesto ume.A napisati da decko koji ima 18 godina vise nikada nece dati takav kos kao sto nam je dao preko indoletnog magarca,pa...,ajmo malo ozbiljnosti,mozda opet nekada ubode,makar na treningu

Ja sam, hvala Bogu, lep, pametan, uspesan i srecan covek, te stoga nemam apsoluno nijedan razlog da budem iskompleksiran. Moj zivot nisu ni Zvezda ni Partizan, sto se lako moze videti i iz moje retorike i iz mojih stavova. A tebi i onima koji su slicni tebi (onaj rad, sveti dres, sranje je zivot ostalo je sitnica i za sranje se ne navija nego se voli) ostaje da razmislite sta konkretno imate protiv decka koji je ne svetska nego svemirska klasa za ostatak ove grupe gradjana koja se naziva reprezentacijom Srbije u kosarci i koji je i veceras bez diskusije bio ubedljivo najbolji igrac na terenu.

Teodosic je kriv za poraz zato sto nam je decko pukao kecmanovski kos sa pola terena, a nisu krivi igraci kojima cetiri puta u poslednjoj cetvrtini Crnogorci uzimaju loptu posle bacanja, jednom cak tri puta iz odbitka u istom napadu i jednom na 17 sekundi do kraja, na dva razlike za nas. Dajte se malo prizovite pameti.

Mene si izgleda pomesao sa nekim,ali nema veze.Definitivno smo mi gledali razlicite utakmice.Opet da ponovim,Teodosic je nas najbolji igrac,ostalo je prosek,ali negirati da smo izgubili utakmicu zbog direktnih njegovih gresaka je bez veze.Kao najbolji igrac imao je najvise prava da "divlja" i da radi sta hoce,ali rezultat nam govori da je lose odigrao kada treba.A da li je on igrao za Fmp i navija za Zvezdu,to me bas malo interesuje
deda

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:20

i da,za ove sto pisu da CG fali 75% reprezentacije,nama fale Krstic,Lucic,Micov,Tripkovic,Perovic,S Markovic,..verovatno sam jos nekog zaboravio...
19.04.2015.
Diktator

Postby AirBall » 18 Aug 2012, 22:20

Crnogorci su nam napravili na kraju 4-17...

A kad se tako izgubi moze biti kriv samo trener...

Nas su napunili Sehovici koji su krajnje prosecni igraci...

Svi imaju pravo da grese i ne osudjujem Ivkovica, ali Teo tu nije nista kriv, narocito sto se bacanja tice... Da se sutiralo u Pioniru pogodio bi ih, ali u Areni su obruci pretvrdi... Ukoliko ne udje bez koske po pravilu izlazi iz kosa...

Ne znam sta ce mu Paunic na parketu u zadnjim minutima, jer ne pamtim inferiornijeg napadaca od njega...

Takodje mi nije jasna minorna minutaza Bjelice... Kakav god da je za Keselja je profesor doktor...

Mnogo je prosecnih igraca i mozda je dobro sto smo izgubili, ima vremena za opasuljivanje i sada je i vise nego jasno da ne sme biti nikakvih izostanaka, mi ni sa najjacim timom vise nismo neka extra klasa...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:21

kecman wrote:Da dodam i Savanovića, kakva prevara od igrača, neviđeno.. I da, gde je bio Bjelica u drugom poluvremenu, realno najkvalitetnije krilo / krilni centar u reprezentaciji..

Što Stefan Marković ne igra za reprezentaciju?

Stefan je povredjen...
19.04.2015.
Diktator

Postby Oglala » 18 Aug 2012, 22:22

Aleksa wrote:i da,za ove sto pisu da CG fali 75% reprezentacije,nama fale Krstic,Lucic,Micov,Tripkovic,Perovic,S Markovic,..verovatno sam jos nekog zaboravio...

Velickovic
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 22:23

deda wrote:Sigurno da je Teodosic nas najbolji igrac,ali realno imamo problema sa njegovim divljanjem i ignorisati to je isto neozbiljno.Ako smo mi postali reprezentacija jednog igraca,onda do djavola.To nek igraju Bugari i Finci,a on nek proba da razigra ove panjeve,a ne da glumi Dzordana

On je jednostavno takav i to niko nece promeniti. Nepredvidiv, neuracunljiv, genije i ludak u istom coveku. Mi jesmo njegova reprezentacija, jer alternativu nemamo. Budi fer, razigravao je nase panjeve onoliko, ali panjevi imaju svoje limite, koji su pritom na jako niskom nivou. Nije on izgubio mec, vec impotencija ostatka naseg nacionalnog tima. Prihvatam da je tuzno sto igra sam, ali to nije njegova krivica. Da nece Paunic da resava mec?

harper lee wrote:Ja sam, hvala Bogu, lep, pametan, uspesan i srecan covek

:crybaby:

Molim te, ali molim te, uzmi lek, jebes sve. Saljem pomoc...
irriducibili

Postby Zlaja » 18 Aug 2012, 22:24

Jel ozbiljno razlog poraza to sto nam fale Tripko, Markovic, Micov, Perovic :pop:
Zlaja

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:25

Oglala wrote:
Aleksa wrote:i da,za ove sto pisu da CG fali 75% reprezentacije,nama fale Krstic,Lucic,Micov,Tripkovic,Perovic,S Markovic,..verovatno sam jos nekog zaboravio...

Velickovic

znao sam da ima jos neko..samo sam blokirao..
znaci,prakticno pola tima koji je osvojio srebro na ep09..
S Markovic-U Tripkovic---N Velickovic-N Krstic + Lucic+Micov+Perovic
19.04.2015.
Diktator

Postby AirBall » 18 Aug 2012, 22:26

Zlaja wrote:Jel ozbiljno razlog poraza to sto nam fale Tripko, Markovic, Micov, Perovic :pop:

Naravno da nije... Vodili smo 67-54 i iscokirali, a ni do tad nismo igrali nista specijalno dobro...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:29

Zlaja wrote:Jel ozbiljno razlog poraza to sto nam fale Tripko, Markovic, Micov, Perovic :pop:

naravno da je ozbiljno,posebno uzimajuci u obzir da je konkurencija centara u ovom timu Stimac vs Musli..
mislim,ti momci ne mogu da idu u istu recenicu sa Kostom,a kamo li Krsticem..
Markovic nam je takodje vazan igrac jer je koliko toliko potentan u napadu,a u odbrani je pit bull..a koliko tek nedostaje energija Velickovica,ili novog reprezentativca Lucica da ne pricam..
a taj Micov je potpisao ugovor sa CSKA ove godine..takodje,u timu imamo i Ercega koji se ocigledno jos nije oporavio.

nabrojao sam te igrace tek kad je neko spomenuo da CG igra bez 75% tima...cisto za komparaciju..
i da,naravno da smo i bez njih trebali da dobijemo..da nismo ne bih bio tako razocaran kao sto sam sad..
19.04.2015.
Diktator

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 22:31

:lol:

Zaboravio si da se potpuno ozbiljno i izostanak Lucica tretira kao veliki hendikep. Svaka njemu cast, ali se radi o igracu koji se tek i u svom klubu izborio za mesto pod suncem...
irriducibili

Postby Cuburac » 18 Aug 2012, 22:31

Kad gledam reprezentaciju,zabole me ko za koga navija ili na koju se sipku penje.Teo,Krstic i Macvan su jedini igraci koji mogu da igraju u ozbiljnim evropskim klubovima.Teo je i vise od toga, ali mu to ne daje za pravo da se mangupira.Pravili smo gomilu gluposyi u toku utakmoce,ali sve su se sa mogle ispraviti,sem ove zadnje za ciji ispravak nije bilo vremena.Zato je ta glupost i najveca, i o njoj se pise.Da smo vodili sa 4 kosa,sa ovim kosem bi se sprdali,ovako paljba neprestana,ali to je sport.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:34

irriducibili wrote:

:lol:

Zaboravio si da se potpuno ozbiljno i izostanak Lucica tretira kao veliki hendikep. Svaka njemu cast, ali se radi o igracu koji se tek i u svom klubu izborio za mesto pod suncem...

Lucic je usputni..a sta sa Novicom i Krsticem?
naravno,vama ne valja ni S Markovic,niti ostali..a ko vam valja?
19.04.2015.
Diktator

PreviousNext

Return to Reprezentacije