harper lee wrote:Daj, bre, nemoj zajebavati. Trojku je sutnuo jer su se igraci Crne Gore koji su branili pik pogubili pa su obojica krenuli unutra, a on ostao sam na sutu. To da nije sutnuo bolje da ne igra kosarku uopste.
Imao je dovoljno vremena da krene napred, naskoči i šutira bliže, pošto svakako nije šutirao trojku, već dvojku. Požurio je jer je bilo 30 sekundi do kraja i imali smo još puno do kraja napada i dobar rezultat
harper lee wrote:Utakmicu smo izgubili zbog katastrofalnog skoka u odbrani i jos katastrofalnijeg izvodjenja slobodnih bacanja.
Slažem se, ali je Teodosić na kraju prodao utakmicu, iako nas je on (i Paunić) vratio u prednost. [/quote]
harper lee wrote:Kao sto rekose neki pre mene, Lucic nam je mnogo falio jer su Tepic i Keselj veceras upisali po jedan neopravdan izostanak, a na Bjelici je Duda iz nekog razloga siljio patku dobrih 30 minuta.
Ja sam još pre pola sata rekao da nam fali Lučić, Kešelj je strašno ograničen igrač dok Duda trenira strogoću nad Bjelicom iz ko zna kog razloga. Dok Teodosića pušta da divlja.
harper lee wrote:Sto se tice odbrane tog suta, ovaj mali koji je ubacio je imao jos vremena da ide s loptom i Teo je bio sasvim dobro postavljen za cekanje eventualnog suta sa 7-8 metara. Sutnuo je sa svoje polovine i ubacio ono sto verovatno vise nikada nece u karijeri. To niko i ne ocekuje da ce uci, niti se brani.
Gledao sam 5 puta ponovljen snimak, Teodosića nije zanimalo da brani taj šut jer je smatrao da je utakmica gotova i to je najveći problem.