Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Cincinnati 2012

Postby Opojni zumbul » 17 Aug 2012, 07:35

To je još dokaz da i Nole postaje motivisan više kada igra na turnirima za pare a ne za državu.

Zašto sinoć nije bilo meča Li/Larson?
Opojni zumbul

Postby AirBall » 17 Aug 2012, 09:55

Agy wrote:To je još dokaz da i Nole postaje motivisan više kada igra na turnirima za pare a ne za državu.

Ovo kad sam ja pisao za vreme Olimpijade samo sto mi oci nisu izvadili... Bilo je prica o porodicnim problemima, kako pati, jer je Srdjan resio da tera kera pod stare dane i slicno, a sad je sve kao rukom odneseno, nema ni nestabilnosti, ni psihickih padova, sve je pod konac, a tek je 10-ak dana proslo od te teske psihicke provalije...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sony » 17 Aug 2012, 09:56

Novak je veliki patriota. Dokazao je to mali milion puta igrajuci i bolestan u DK-u itd itd...

Za mene ce biti misterija onako izgubljen mec od Mareja...ali nikako nije fer da ga svrstavate u one kojima igranje za drzavu nije bitno.

Kad se sjetim samo one povrede u DK-u u mecu sa Delpom...mogao je da se unisti do daljnjeg. Novak je otisao preko...smirio sad malo glavu i batalio Srdjana na neodredjeno. Zna da koliko toliko mora da spasi sezonu.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby AirBall » 17 Aug 2012, 10:02

Nole je javna licnost i kao takav je podlozan analizi i kritici... Moje je pravo kao njegovog igraca da izrazim nezadovoljstvo kvalitetom igre koju je pruzio u Londonu (Fognini, Hewitt, Murray,Delpo) i da uporedim sa sasvim drugacijim predstavama koje pruza kad je prestao da igra bez imperativa medalje...

Smem odgovorno da tvrdim da je u Londonu pruzio svoj najslabiji tenis u poslednje 2-3 godine, a i podatak da je resio da ide sa devojkom na more umesto da se priprema za isti je pokazao kakva mu je lista prioriteta...
AirBall

Postby Sony » 17 Aug 2012, 10:15

Djelimicno bih se slozio za zadnju recenicu. Ima i toga...

Ja samo kazem da nije jedan od onih kojeg savrseno boli briga za reprezentaciju. I sam znas koliko se puta zrtvovao za repku u DK.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Houdini » 17 Aug 2012, 10:30

Air sve i da je tacno to sto pises ne vidim nesto lose u svemu :dunno: meni prvom su porodica, pare, komfor i druge stvari bitnije od necega sto se nalazi unutar nekih granica. volim ja Srbiju, ali od tog patriotizma ja ne mogu da se prehranim ili sutra svoju porodicu.

Novak da je pametan i da je slusao glavu umesto srca, sada bi imao duplo vise para i za koju godinu verovatno i neku titulu. ili da je jos pametniji bio uzeo bi drzavljanstvo USA i imao pet puta vise para i isto toliko navijaca vise koji bi mu klicali i da ispadne u QF.

on je ostao da se bori za neku zemlju koja mu nista nije dala dok nije napravio rezultat. a nakon toga je dobio medijski prostor, zbog kojeg ga mnogi sada ne vole. da se zeznuo, zeznuo se, ali sta sad.

p.s. gledam Viktora i cudim se kako uvek nadje novo dno

edit: da ne bude zabune nisam ti odgovarao na poslednji post,nego na tvoj generalni stav da tankuje kad igra za zemlju, a kida kad igra za pare
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 17 Aug 2012, 10:55

Houdini wrote:Air sve i da je tacno to sto pises ne vidim nesto lose u svemu :dunno: meni prvom su porodica, pare, komfor i druge stvari bitnije od necega sto se nalazi unutar nekih granica. volim ja Srbiju, ali od tog patriotizma ja ne mogu da se prehranim ili sutra svoju porodicu.

Ne razumem na osnovu cega si se osetio prozvanim u mojim pisanijima... Tebe sam i licno upoznao i stekao sam utisak da si vrlo miran i lepo vaspitan momak, ali sa druge strane nisi javna licnost i tesko da te bilo ko moze analizirati na nacin na koji se analiziraju Fed, Rafa, ili Nole... To sta bi uradio neko ko nema, ko je zeljan svega je pitanje za sociolosku analizu i definitivno takvim pricama nije mesto na jednom sportskom forumu... Ovde se analiziraju multimilioneri koji nece biti nista bogatiji ukoliko zarade jos neku hiljadu... To su najbolje pokazali Fed, ili Murray... Prvi se nije ni prijavio za Toronto, jer nekome ko je u karijeri osvojio sve sem olimpijskog zlata u singlu je jasno da ce biti prioritet to parce dragocenog metala, a ne hiljadu ATP bodova iz Toronta... To je ono sto jednostavno zraci da je igrac bukvalno vuk kad se igra za lovu, a veverica kad se igra za besmrtnost... Fonjini je sramotno slab igrac na travi, ali je ocigledno pod nacionalnim nabojem dao 150% od svojih mogucnosti... Pa nije Nole Albert Montanes da se ne bi njegova igra na travi dovodila u pitanju, vec vimbldonski sampion... Uz to je javna licnost pa je uz to primoran i da trpi kritike... Svi koji znaju koliko pratim svoj klub i reprezentaciju znaju koliko ih mazem fekalijama kada zasluze tako da sam u njegovom slucaju krajnje blagonaklon...
AirBall

Postby Houdini » 17 Aug 2012, 11:07

ma nisam se ja nikako osetio prozvanim, niti bilo sta, pogotovo sa tvoje strane jer smo se upoznali. samo sam hteo i na licnom primeru da kazem da sve i da je tako kao sto pises (mada se ja ne slazem sa tim da su Djokovicu pare sve) da to nije samo po sebi losa stvar. jer na kraju dana ti hranu i komfor placas parama, a ne osecanjima koliko god ona lepa i pozitivna bila.

sto se tice pojavljivanja u Torontu,pretpostavljam da je hteo da u slaboj konkurenciji prekine post po pitanju trofeja. cak je i sam rekao da je uzeo medalju ne bi dolazio u Kanadu.
Last edited by Houdini on 17 Aug 2012, 11:12, edited 1 time in total.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Liv » 17 Aug 2012, 11:11

Ajde ne smarajte vise s tim imate opste teme za to. Koliko puta treba da se sazvece sta kad i kako Novak igra. I taj "javna licnost" uvod je vise nego degutantan jer se ne kritikuju ovde (na forumu) vec je bilo i pljuvanja forumasa i selektivnog kaznjavanja. Postedite nas 'vaseg misljenja' bar ovde, nacitali smo ga se na svim ostalim temama a ignore za admine nazalost ne postoji.

Agy ne shvatam ozbiljno, jos je pod utiskom koncerta.
Liv

Postby Altair » 17 Aug 2012, 11:16

Ovo kad sam ja pisao za vreme Olimpijade samo sto mi oci nisu izvadili...

ponovio si milion puta, par puta smo skocili, posle su svi digli ruke, jer iskreno vise niko ne mari za tvoje papagajsko ponavljanje jedne teorije sa kojom se mnogi ne slazu. a ti izgleda mislis ako ponavljas u nedogled da ces ubediti novakove fanove. al to tako ne funkconise, to bi vec trebao da znas sa toliko zivotnog iskustva

AirBall wrote:Nole je javna licnost i kao takav je podlozan analizi i kritici....

i ovo si ponovio milion puta i ne znam kako sam sebi ne dosadis.
kritikujes na sva usta i pritom ti to niko ne brani. neki se samo ne slazu

vrtimo se u krug vec 15 dana. javno si izjasnio svoje misljenje vec pet miliona puta, al valjda ne kapiras da je ljudima prekipelo da citaju sve vreme jedan te isti tvoj post cija je poenta "nole se usere za drzavu, al dobro igra za pare"
shvatili smo!!!!!!
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby georgina » 17 Aug 2012, 11:23

srbija da se odrekne noleta ... kad on već nije nje ... ma zapravo se i odrekao ovim neosvajanjem medalje
georgina

Postby Saint-Tropez » 17 Aug 2012, 11:36

AirBall wrote:
Houdini wrote:Air sve i da je tacno to sto pises ne vidim nesto lose u svemu :dunno: meni prvom su porodica, pare, komfor i druge stvari bitnije od necega sto se nalazi unutar nekih granica. volim ja Srbiju, ali od tog patriotizma ja ne mogu da se prehranim ili sutra svoju porodicu.

Ne razumem na osnovu cega si se osetio prozvanim u mojim pisanijima... Tebe sam i licno upoznao i stekao sam utisak da si vrlo miran i lepo vaspitan momak, ali sa druge strane nisi javna licnost i tesko da te bilo ko moze analizirati na nacin na koji se analiziraju Fed, Rafa, ili Nole... To sta bi uradio neko ko nema, ko je zeljan svega je pitanje za sociolosku analizu i definitivno takvim pricama nije mesto na jednom sportskom forumu... Ovde se analiziraju multimilioneri koji nece biti nista bogatiji ukoliko zarade jos neku hiljadu... To su najbolje pokazali Fed, ili Murray... Prvi se nije ni prijavio za Toronto, jer nekome ko je u karijeri osvojio sve sem olimpijskog zlata u singlu je jasno da ce biti prioritet to parce dragocenog metala, a ne hiljadu ATP bodova iz Toronta... To je ono sto jednostavno zraci da je igrac bukvalno vuk kad se igra za lovu, a veverica kad se igra za besmrtnost... Fonjini je sramotno slab igrac na travi, ali je ocigledno pod nacionalnim nabojem dao 150% od svojih mogucnosti... Pa nije Nole Albert Montanes da se ne bi njegova igra na travi dovodila u pitanju, vec vimbldonski sampion... Uz to je javna licnost pa je uz to primoran i da trpi kritike... Svi koji znaju koliko pratim svoj klub i reprezentaciju znaju koliko ih mazem fekalijama kada zasluze tako da sam u njegovom slucaju krajnje blagonaklon...

U, je..., sad Fed i Endi velike patriote koje ginu za drzavu i reprezentaciju! Ovo ne da je smesno nego smehotresno! Ti kao da si pre mesec dana poceo da pratis tenis, pa nikada nisi cuo da su i Fed i Endi izbegavali da igraju za reprezentaciju (DC) bez obzira na to koliko je to bilo bitno (ispadanje iz viseg ranga takmicenja) i sto je ta drzava/nacionalni savez ulagao u njih (Endi) jer im je to remetilo planove za individualnu karijeru (sto uopste ne sporim, sta vise). Ovo sto ti pises poslednjih mesec dana je na nivou deteta od 7 godina koje nije dobilo igracku (iako ih ima citav krs) pa se sad duri i valja i bacaka po podu.
Saint-Tropez

Postby harper lee » 17 Aug 2012, 11:41

Altair wrote:
Ovo kad sam ja pisao za vreme Olimpijade samo sto mi oci nisu izvadili...

ponovio si milion puta, par puta smo skocili, posle su svi digli ruke, jer iskreno vise niko ne mari za tvoje papagajsko ponavljanje jedne teorije sa kojom se mnogi ne slazu. a ti izgleda mislis ako ponavljas u nedogled da ces ubediti novakove fanove. al to tako ne funkconise, to bi vec trebao da znas sa toliko zivotnog iskustva

AirBall wrote:Nole je javna licnost i kao takav je podlozan analizi i kritici....

i ovo si ponovio milion puta i ne znam kako sam sebi ne dosadis.
kritikujes na sva usta i pritom ti to niko ne brani. neki se samo ne slazu

vrtimo se u krug vec 15 dana. javno si izjasnio svoje misljenje vec pet miliona puta, al valjda ne kapiras da je ljudima prekipelo da citaju sve vreme jedan te isti tvoj post cija je poenta "nole se usere za drzavu, al dobro igra za pare"
shvatili smo!!!!!!

:blue:

Bravo. Air je klasican primer Ajnstajnove izjave - jedine dve beskonacne stvari su univerzum i ljudska glupost, s tim sto za univerzum nisam siguran. :biggrin:

Smarac presretac. On ce ovako na svakom turniru koji Novak osvoji do kraja karijere (osim ukoliko ne osvoji turnir u Riju) ali ga zato nigde nece biti kad Novak pukne. Jedan od onih koji pravo na misljenje nosi kao bedz na kojem pise - moje jedino misljenje je da imam pravo na misljenje. :lollol:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Opojni zumbul » 17 Aug 2012, 11:45

@ Gama Nije tačno da je žrtvovao Pariz i London pred finale, pojavio se a i za pojavljivanje se dobija neki novac.

Čuno mi je to da je sa pola snage odmah posle metiljanja u Londonu, osvojio Toronto i sada lagano ovde, možda bi tamo izgubio od Čilića da je došlo do tog meča, kao što će pobediti Huana ako dođe do tog duela.

@Liv lepo bi bilo da i ti odeš na jedan koncert Dragane Mirković, žena pravi takvu atmosveru da je za pamćenje i nije isfolirana zvezda, tata joj ne naređuje da olaća slikanje... Izašla mi slika u Svetu sa njom
Opojni zumbul

Postby Liv » 17 Aug 2012, 11:48

^ neka, verovacu ti na rec :D
Liv

PreviousNext

Return to Turniri