Navodno Vanja ima ponudu i iz Vojvodine (pored Mađara i Galatasaraja). Ovo sam čuo još pre par dana, ali mi delovalo jako neozbiljno. Međutim danas sam to isto čuo od čoveka iz Hrvatske koji je jako dobro upućen u zbivnja u njihovom vaterpolu.
Inače kako se završila Olimpijada počela je prava ludnica na vaterpolo tržištu. Gomila vrhunskih slobodnih igrača, a malo klubova koji bi mogli da isprate njihova primanja. Svi bi da za malo para dovedu najbolje. Naš narod ima bolju izreku za to.

Inače Galatasaraj preti da postane novi Pro reko. Uleteli su sa dobrim parama za vaterpolo i ne znaju gde udaraju trenutno. Mislim da će pokvariti mnoge planove, ako po običaju Turci ne ispale u zadnji momenat.
Pjetlović bi mogao da ostane u Pro reku, jer oni imaju pravo na dva stranca. A sva je prilika da će jedan od njih biti on.
@irr Pa nije Dulić slučajno na čelu zvezde. Dovukao im je gomilu sponzora. Ne potcenuj njegov uticaj ni sad. Pitanje je ko će vraćati dugove posrnule Zvezde. Bojim se da ne bude kao u hokeju oko ledene hale.