Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Stoxan » 04 Aug 2012, 00:37

Iako smo dobili sigurno najboljeg mladog igrača na svetu lično mislim da je ovaj potez Vase Subotića krajnje nekorektan. Sa pravom se Crnogorci ljute na njega. Mada odluka još uvek nije zvanična
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby vicharhcp » 04 Aug 2012, 20:16

Stoxan wrote:Neće doći sva trojica sigurno. Niti ima potrebe niti para za tako nešto. Trenutno je situacija ovakva Prlainović + Filipović/Vanja. Sve se ovo može promeniti.

Hocu i Filipa i Vanju! Ne mogu da odredim koga vise volim i koga bi vise volela ponovo da gledam u svetoim dresu gacicama :P
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Robert Jordan » 04 Aug 2012, 22:40

neka ana odradi svoj deo posla oko vanje. :)
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby Stoxan » 07 Aug 2012, 15:05

Oliver Dulić i zvanično predsednik VK Crvena zvezda.vet
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 07 Aug 2012, 21:05

Učesnici Lige šampiona

Partizan Belgrade (SRB)
VK Vojvodina (SRB)
Red Star Belgrade (SRB)
TEVA-Vasas-UNIQA (HUN)
ZF-Eger (HUN)
A-HID Szeged Beton (HUN)
Brixia Leonessa Brescia (ITA)
Spandau 04 Berlin (GER)
Waspo98 Hanover (GER)
Vouliagmeni NC (GRE)
Olympiakos Pireaus (GRE)
CN Atlètic-Barceloneta (ESP)
CSM DiGi Oradea (ROU)
Jug Dubrovnik (CRO)
Schuurman BZC (NED)
Galatasaray Istanbul (TUR)
Spartak Volgograd (RUS)
Sintez Kazan (RUS)
Shturm 2002 Ruza (RUS)
Montpellier Waterpolo (FRA)

i plus dve grupe kvalifikanata
Group A (Tiblisi, Georgia)

CN Sabadell (ESP)
Vitbich Vitebsk Region (BLR)
Ligamus Tbilisi (GEO)
Arkonia Szczecin (POL)

Group B (Kreuzlingen, Switzerland)

CN Marseille (FRA)
SSK Waterpolo Slagelse (DEN)
SC Kreuzlingen (SUI)
Jarfalla Simsallskap (SWE)

Bez Crnogoraca, Pro reka, Mladosti, Primorija... Nikad slabija Liga šampiona
Stoxan

Postby 71:70 » 14 Aug 2012, 14:24

Stohane, sada kada su gotove oi, gde ce nasi igraci, tj u koji od vecitih?
71:70

Postby Stoxan » 14 Aug 2012, 14:40

71:70 wrote:Stohane, sada kada su gotove oi, gde ce nasi igraci, tj u koji od vecitih?

Ne bih da skenjam ljude :biggrin:

Ne zna se ništa još. Tek su završene OI. U naredne dve nedelje sve će biti gotovo. Jedino što znam sigurno je da niko nije potpisao. Ni Rađen, ni Nikić ;) Ono što se promenilo jeste da su Prlainović, Filipović i Udovičić trenutno bliži inostranstvu nego da dođu u Srbiju. Prva dvojica pre nego Vanja. Nekako mi se čini da od one euforije koja je bila oko dolaska silnih reprezentativaca u Partizan ili Zvezdu, da ćemo na kraju dobiti samo one koji ne budu mogli da nađu neki sigurniji ino angažman, pa makar bio i u Turskoj. E to što preostane to ćemo deliti sa vetovcima :biggrin:
Stoxan

Postby AirBall » 16 Aug 2012, 22:49

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Stoxan » 16 Aug 2012, 23:15

Nije trač. Turci krenuli da ulažu i u vaterpolo. Moguće je da gro naših reprezentativaca ode upravo u Galatasaraj.

Vanja ima ponudu i iz Mađarske. Zvezda pojačala ponudu Prlainoviću i Filipoviću. Kako trenutno stoje stvari ukoliko ne odu u Tursku doći će kod cigana, iako je Prlainović imao dogovor sa Partizanom tokom Olimpijade.

Malo vesti i iz komšiluka. Sukno zajebao Jug i prešao u Primorije. Verovatno će i tata za njim. Ne ovaj naš, nego Sukno stariji :biggrin: Zloković najverovatnije završio sa Crnom Gorom.
Stoxan

Postby irriducibili » 16 Aug 2012, 23:23

Stoxan wrote:Zvezda pojačala ponudu Prlainoviću i Filipoviću.

Ma jasno je i kako i odakle Turcima, gde se ima, tu se i prosipa. Nego je pravi momenat da se i na ovoj temi postavi pitanje. Odakle odjednom pare jedva zivom klubu iz komsiluka?
irriducibili

Postby Milutinov Tata » 17 Aug 2012, 04:25

VET - veterani - penzioneri - Krkobabic :biggrin:

Ja bih voleo da imamo sto jacu konkurenciju u nasem prvenstvu, jer samo to moze da gura klubove napred, pravi nove igrace, privlaci sponzore. Najbolja su prvenstva bila u prvoj polovini devedesetih. Jelenic je uvek bio OK, ne verujem da ce dozvoliti da se tu nesto muti i pere neki novac.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Stoxan » 17 Aug 2012, 09:30

Navodno Vanja ima ponudu i iz Vojvodine (pored Mađara i Galatasaraja). Ovo sam čuo još pre par dana, ali mi delovalo jako neozbiljno. Međutim danas sam to isto čuo od čoveka iz Hrvatske koji je jako dobro upućen u zbivnja u njihovom vaterpolu.

Inače kako se završila Olimpijada počela je prava ludnica na vaterpolo tržištu. Gomila vrhunskih slobodnih igrača, a malo klubova koji bi mogli da isprate njihova primanja. Svi bi da za malo para dovedu najbolje. Naš narod ima bolju izreku za to. :biggrin: Inače Galatasaraj preti da postane novi Pro reko. Uleteli su sa dobrim parama za vaterpolo i ne znaju gde udaraju trenutno. Mislim da će pokvariti mnoge planove, ako po običaju Turci ne ispale u zadnji momenat.
Pjetlović bi mogao da ostane u Pro reku, jer oni imaju pravo na dva stranca. A sva je prilika da će jedan od njih biti on.

@irr Pa nije Dulić slučajno na čelu zvezde. Dovukao im je gomilu sponzora. Ne potcenuj njegov uticaj ni sad. Pitanje je ko će vraćati dugove posrnule Zvezde. Bojim se da ne bude kao u hokeju oko ledene hale.
Stoxan

Postby irriducibili » 17 Aug 2012, 13:00

Stoxan wrote:@irr Pa nije Dulić slučajno na čelu zvezde.

Ni malo slucajno, meni je i normalno da se lopurda, koja se cak nije potrudila da pokusa da prikrije da krade, nadje u svom prirodnom okruzenju. Posto je doticni prvi na listi za odstrel, cenim da ce u narednom periodu imati drugu preokupaciju, a ne pokusaj spajanja cigana i vode. A sve bi to trebalo da bude uvertira za ono glavno, a sto se desava u Covicevoj jazbini. Kao Dulicem i Petrovicem sada, tako ce se sutra neko pozabaviti pickoustimtm i bratomtm, te cije su pare gurali u Ali Babinu pecinu. Da bi Juniortm igrao u toboz Zvezdi, a citav niz podlaca lecio svoje frustracije koje traju duze od decenije. Samo napred, sve ce to jednom doci na naplatu...
irriducibili

Postby Stoxan » 17 Aug 2012, 14:57

Prlainović: Neće mi biti problem da tresem mrežu Partizana

- Još uvek ne znam gde ću nastupati u narednoj sezoni, ali se mora istaći da je najrealnija i jedina ozbiljna opcija Crvena zvezda. Ponudu Crvene zvezde sam dobio i u narednih nekoliko dana mnogo toga će biti jasnije.

- Pet godina sam nastupao za Partizan i sa njim sam osvojio Evroligu. Međutim, u ovom momentu Crvena zvezda je ozbiljan klub, možda i najozbiljniji i svakako neće mi biti problem da tresem mrežu Partizana.

:facepalm:
Stoxan

Postby Nebojsa » 17 Aug 2012, 15:15

Na kraju cemo mi imati najslabiju ekipu... ( Da ne bude zabune, ne krivim upravu..)
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

PreviousNext

Return to Vaterpolo