Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby nolinjo » 15 Aug 2012, 21:13

fica bogotac .tacka
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Chovke » 15 Aug 2012, 21:35

Ovo sto mi igramo je tuzno!
Chovke

Postby neza » 15 Aug 2012, 21:37

evo Nedja nasao krivca, niste navijali, bJeogradjani, inace bi bilo cuda... :biggrin:
neza

Postby irriducibili » 15 Aug 2012, 21:42

Drugo poluvreme je bilo sasvim korektno, ako se zanemari surova cinjenica da ne bi dali gol do jutra da se igralo. Sto je vec posledica nemanja iole kvalitetnog spic igraca, a sto smo svi mi vec znali. Pa cu iskoristiti jos jednom priliku da se :censored: svega po spisku onima sto nisu ispunili zelju Mirku Vucinicu da igra za zemlju koju oseca svojom. A sve to da se kao ne bi zamerali onima koji bi oteli sto god mogu...
irriducibili

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 21:43

ja se nadam da ce nas uefa kazniti sa 5 meceva igranja bez publik, jer jedino tako imamo neku sansu. sa idiotima na tribinama koji navijaju za Irce necemo daleko dogurati
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby neza » 15 Aug 2012, 21:45

mani sad Vucinica, eto imamo mi Skuletica ako ti je bas do tih kadrova... :krsti:
neza

Postby Neozbiljni pesimista » 15 Aug 2012, 21:46

Djuro smradu, sto proda Nastasica... :colera:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby irriducibili » 15 Aug 2012, 21:49

neza wrote:mani sad Vucinica, eto imamo mi Skuletica ako ti je bas do tih kadrova... :krsti:

Ma to vi kad zaigrate u Jevropi, ono samostalno. Do tada ga cuvajte, ipak je gazdino mezimce. I nemoj ga s Mirkom porediti, greh je i to ne samo prema fudbalu...
irriducibili

Postby Sony » 15 Aug 2012, 21:50

I dalje nemamo valjanog napadaca...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby mali_buda » 15 Aug 2012, 21:52

Ne znam sto se nervirate, Miha je pozvao skoro sve igrace za koje smo kukali godinama. Red je da se njemu i momcima pruzi podrska.

Nisam gledao prvo poluvreme, ali igra u drugom, narocito u prvom delu nastavka je bila sasvim zadovoljavajuca. Konacno smo igrali fudbal. Uz odredjene korekcije, mogla bi ta postava da bude i dobitna.

Imamo li bilo kakvog centarfora? To nam je u ovom trenutku ogroman nedostatak. Mozemo igrati u polju odlicno, ali sta vredi kad nema ko da materijalizuje tu igru.

Slazem se sa Harperom da je Miha previse klinaca odjednom gurnuo u prvi tim.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby neza » 15 Aug 2012, 21:53

ma sta mi ne probamo sa onim cigom, ako jos igra negde, Osmanovicem, taj ne moze biti gori od Lekica i kompanije, ok nije igrao za blizance ali sta ima veze bar je nas 100%?! :triprsta:
neza

Postby harper lee » 15 Aug 2012, 21:55

Dobro, ovo u drugom poluvremenu i nije izgledalo toliko lose, samo sto ova formacija mora da se igra mnogo brze i sa mnogo vecim pritiskom u manevru. U ovim kvalifikacijama smo najebali ali imamo nekoliko mladjih igraca koji su ocigledno veoma ozbiljni talenti i ako se sa njima bude radilo kako treba mogli bismo da napravimo prilicno dobru ekipu za neke 3-4 godine, mozda i manje. Nastasic, Maksimovic, Mijailovic, Ignjoski, Markovic, Tadic, Djuricic se veceras nisu pokazali nista slabijim od svojih starijih kolega, samo malo hrabrosti i rutine da nabace i doci ce to na svoje mesto.

Ako je neko isuvise kritican prema ovim igracima neka malo razmisli o tome u kakvoj zemlji oni rastu kad je fudbal u pitanju pa ce ga kriticnost brze proci. Ono sto smo danas videli i culi sa tribina je prava slika i prilika naseg fudbala. Par hiljada ljudi na generalnoj probi pred kvalifikacije, mrzovolja i odsutnost vecine navijaca, klubaska histerija i primitivizam. Kakav god los fudbal da smo gledali dole na terenu ono sto smo gledali na tribinama je bilo sto puta gore i moze se opisati samo kao dno dna.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Diktator » 15 Aug 2012, 22:03

sva sreca Igor Srbin seo na klupu Hrvata :triprsta:
Ima da ih rasturi do utakmice sa nama..realna borba nas i komsija za drugo mesto u grupi..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Cvele » 15 Aug 2012, 22:05

U sustini,nije bilo toliko lose...Tadic je igracina,uz pravog napadaca bi tek njegov kvalitet dosao do izrazaja.Ignjovski je bolja verzija Meda,valja imati takvog igraca u timu.

Djuricic i Markovic dosta gresili,ali potencijal se vidi...

Mislim da kada je u pitanju odbrana mozemo da budemo mirni jos nekoliko godina.

Ja se samo nadam da ce bar jedan od dvojca Mitrovic/Ozegovic(valjda dvojica najtalentovanijih spiceva) uspeti da ostvari ono se ocekuje jer mi u razdoblju 84. i 93. godista nemamo ni jednog krstenog spica.

Ciganisanje pojedinih ljudi :sick:
Cvele

Postby mali_buda » 15 Aug 2012, 22:10

Atmosfera je bila (kao i obicno) katastrofalna. Zao mi je sto ne napravismo negde u unutrasnjosti stadion od 20-30 000 mesta na kom bi igrala reprezentacija.

Ima dosta kvalitetnog materijala medju ovim momcima, shvataju moderan fudbal, dobro su pripremljeni... Nadam se da ce Miha uspeti da ih uklopi u dobar tim...

Mislim da je Lazar M. jos daleko (i kvalitetom i godinama) od A reprezentacije...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja