Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby nolinjo » 15 Aug 2012, 08:45

AirBall wrote:Uz to koliko se secam po pravilima FIBA je dozvoljeno da samo jedan naturalizovani igrac bude u rosteru, tako da Ibaka i Mirotic ne mogu da igraju zajedno, tim je verovatnije da ce Mirotic zaigrati za CG...

kako azarbejdzan ima 4cu ? :nisamodavle:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 15 Aug 2012, 10:41

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 15 Aug 2012, 10:49

nolinjo wrote:kako azarbejdzan ima 4cu ? :nisamodavle:

I Nemci godinama vrlo uspesno nalaze nacine da zaobidju to pravilo, ali ono postoji...

Vec se pisalo o tome na ovoj temi...

http://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=13&t=37
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 15 Aug 2012, 11:30

ja ocu objasnjenje :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Tegi » 15 Aug 2012, 14:08

Houdini wrote:
AirBall wrote:Sve je to relativno... Sledi smena generacija kod Spanaca (vecina nosilaca im je usla u 4. deceniju) i Litvanaca...

ne bojim se ja za Spance imaju Rikija, Rodrigeza, Llulla, Mirotica, Ibaku, Clavera, Rudya... bice oni jos dugo u vrhu.

Imali su oni mocan sastav i u Turskoj, pa smo ih dobili Francuzi, Litvanci i mi. Nisu oni tako mocni bez starijeg Gasola.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 14:17

dobili ali bez Ibake, Mirotica, Rodrigeza i 50 posto slabijim RIkijem.

a mi sa Teom, Krsticem u naponu snage, Savanom koji je odigrao prvenstvo zivota, Tepicem koji je igrao za Pao, Bjelicom sa mnogo utakmica u rukama. sta nam je ostalo od toga?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tegi » 15 Aug 2012, 14:23

Houdini wrote:dobili ali bez Ibake, Mirotica, Rodrigeza i 50 posto slabijim RIkijem.

a mi sa Teom, Krsticem u naponu snage, Savanom koji je odigrao prvenstvo zivota, Tepicem koji je igrao za Pao, Bjelicom sa mnogo utakmica u rukama. sta nam je ostalo od toga?

Istina je negde na sredini.

A Navaro u zivotnoj formi? A Garbahosa koji nam je ubacio 20 i kusur poena? Ili Ibaka ili Mirotic, ne mogu obojica.

Krstic je zvanicno najbolji centar EL. Tepic je to prvenstvo odigrao za zatvor. Gore od toga ne moze.

Mislim da ce Rusi u bliskoj buducnosti osvojiti neko veliko takmicenje.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 14:27

Tegi wrote:Ili Ibaka ili Mirotic, ne mogu obojica.

nije ni Emir Preldzic mogao da promeni 3 drzavljanstva po pravilima, pa vidi ga sad :biggrin: Nole pomenu i "Azerbejdzance", znaci sve se moze kad se hoce.

istina je da ce spanci izgubiti odlaskom Gasola, Navara i ovog iz Toronta, sad mi stao mozak. ali samo pogledaj koliko oni imaju NBA igaca, a koliko mi. svetlosnim miljama su oni daleko od nas.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tegi » 15 Aug 2012, 14:32

Houdini wrote:
Tegi wrote:Ili Ibaka ili Mirotic, ne mogu obojica.

istina je da ce spanci izgubiti odlaskom Gasola, Navara i ovog iz Toronta, sad mi stao mozak. ali samo pogledaj koliko oni imaju NBA igaca, a koliko mi. svetlosnim miljama su oni daleko od nas.

Kalderon...

Imali su ih i u Poljskoj i Turskoj, pa nisu znali sta ih je snaslo, prvi put nisu mogli kos da daju, a drugi put nisu mogli da ga odbrane.
Da se razumemo, i bez P. Gasola su najjaci po imenima, ali vise nisu nepobedivi.
Tegi

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 14:37

da ali moras imati u vidu da su tada svi ovi nabrojani bili 2-3 godine mladji i neiskusniji. uzmi samo Rubia i kolika je razlika od pre dve godine i sada. a ko je kod nas u te dve godine napredovao? daj mi samo jedno ime i skidam kapu.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby MilosRS » 15 Aug 2012, 14:45

Houdini wrote:da ali moras imati u vidu da su tada svi ovi nabrojani bili 2-3 godine mladji i neiskusniji. uzmi samo Rubia i kolika je razlika od pre dve godine i sada. a ko je kod nas u te dve godine napredovao? daj mi samo jedno ime i skidam kapu.

Jedan je Lucic kapiten :biggrin:
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 14:48

mislio sam na nekog iz tadasnjeg rostera. ali nevermind, ako ce nam Luce nositi reprezentaciju, ma koliko ga ja cenio i gotivio, onda jbg.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tegi » 15 Aug 2012, 14:49

Houdini wrote:da ali moras imati u vidu da su tada svi ovi nabrojani bili 2-3 godine mladji i neiskusniji. uzmi samo Rubia i kolika je razlika od pre dve godine i sada. a ko je kod nas u te dve godine napredovao? daj mi samo jedno ime i skidam kapu.

Svaka cast Rubiu na onih dvadesetak utakmica u NBA, ali covek u evropskoj kosarci nije nigde igrao kako je mogao.
Videces kako ce ga Kuba libre pljuvati kada sut bude prestao da ga kenja.

Niko nije napredovao, ali tim nam je osvezen nekim novim igracima ( Nedovic, Micov, Lucic, Erceg, Stimac :dunno: ).
Lepo kaze Air, situacija i nije toliko crna.
Tegi

Postby Houdini » 15 Aug 2012, 14:51

Tegi wrote:Niko nije napredovao, ali tim nam je osvezen nekim novim igracima ( Nedovic, Micov, Lucic, Erceg, Stimac :dunno: ).

kao sto rekoh noletu juce jbs reprezentaciju gde je Stimac prvi centar :banghead: sa ovim cu se uljudno povuci iz rasprave :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tegi » 15 Aug 2012, 14:58

Houdini wrote:
Tegi wrote:Niko nije napredovao, ali tim nam je osvezen nekim novim igracima ( Nedovic, Micov, Lucic, Erceg, Stimac :dunno: ).

kao sto rekoh noletu juce jbs reprezentaciju gde je Stimac prvi centar :banghead: sa ovim cu se uljudno povuci iz rasprave :biggrin:

Ne skreci sa teme. Krle moze da bude prvi centar do Ria, Stimac moze da bude back up, a tu su i Jablan i Duletova teska artiljerija. Eh, Darko, Darko, kakva si ti buzgetina!!!!! :tap:
Tegi

PreviousNext

Return to Reprezentacije