Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Zli Gli » 14 Aug 2012, 22:22

Živite u utopiji, reprezentacija je u vrlo lošem stanju i ne možemo ni da se poredimo sa Litvanijom. Litvanija je igrala egal sa USA, dok se mi borimo sa Islandom.
Zli Gli

Postby Statista » 14 Aug 2012, 22:26

Tegi wrote:Mi nismo nista slabiji od Litvanije sa ovih OI.

Da, da, samo se vi tešite. Oni su igrali egal utakmicu sa USA a mi se natežemo sa jebenim Islandom
Uzgred čini mi se da su nam na prethodnim takmičenjima u direktnim duelima jasno stavili do znanja kolika je razlika realna.

Uostalom videćemo u ovim kvalifikacijama jako brzo gde nam je realno mesto.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Moebius » 14 Aug 2012, 22:27

Ja tek sada provalio da nam je Paunić I DALJE u rusteru.

:tap:
Moebius

Postby Tegi » 14 Aug 2012, 22:28

Zli Gli wrote:Živite u utopiji, reprezentacija je u vrlo lošem stanju i ne možemo ni da se poredimo sa Litvanijom. Litvanija je igrala egal sa USA, dok se mi borimo sa Islandom.

Tacno sam znao da ce neko da spomene tu utakmicu sa Amerima. A sta cemo sa ostalih 5 utakmica?

Ne kazem da smo najbolji, vec da nas je Statista mnogo podcenio ( ili potcenio :dunno: ).
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 14 Aug 2012, 22:28

Ovde nedostaje nekoliko vrlo bitnih igraca, ali generalno gledano izgledamo vrlo lose...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Moebius » 14 Aug 2012, 22:30

Tegi wrote:Tacno sam znao da ce neko da spomene tu utakmicu sa Amerima. A sta cemo sa ostalih 5 utakmica?

Ne kazem da smo najbolji, vec da nas je Statista mnogo podcenio ( ili potcenio :dunno: ).

Ovo drugo.

A za Litvance i OI si lupio gore nego Kajzerčiftm što ume.
Moebius

Postby kecman » 14 Aug 2012, 22:33

Mi smo na prvenstvu 2009 bili srebrni, a dobili smo čak i Špance, doduše u grupnoj fazi...

2010 smo na SP igrali verovatno najbolju košarku, bili dosta dobri u grupi, izbacili Špance u eliminacionom meču i onda bili brutalno pokradeni u polufinalu protiv domaćina od kojeg smo bili bolji brat bratu jedno 15 razlike..

2011 smo otišli na EP sa velikim ambicijama, odlično krenuli u prvoj fazi, međutim potpuno nas je ubio nesrećni poraz od Francuza (koji su kasnije išli rutinski do finala). U 1/4 finalu smo izgubili od Rusa, ali uz dodatak da nam je bekovska linija bila osakaćena povredama, gde ja i dalje verujem da bi mi dobili Ruse da smo imali u sastavu Tepića i Rašića.. Uz to, na ovom prvenstvu nedostajao nam je i Novica Veličković koji je bio jedan od trojice najboljih igrača na prethodnim prvenstvima..

Ja zaista ne vidim gde smo mi tu na 15 razlike ispod najboljih reprezentacija, ali dobro.. Što se tiče ove utakmice, ona je potpuno nebitna i tako je naši i odrađuju...
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby rabesandratana » 14 Aug 2012, 22:33

Zavrsena Olimpijada, pomislih gotovo sa turistima i Filipovicima ali ovo veceras je u tom rangu.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Tegi » 14 Aug 2012, 22:35

Moebius wrote:
Tegi wrote:Tacno sam znao da ce neko da spomene tu utakmicu sa Amerima. A sta cemo sa ostalih 5 utakmica?

Ovo drugo.

A za Litvance i OI si lupio gore nego Kajzerčiftm što ume.

Litvanija je igrala na OI losije nego u Turskoj i Litvaniji. Daleko losije. Nije ni bitno. Likovacu posle Slovenije. :biggrin:
Po pitanje nase kosarkaske reprezentacije sam uvek bio nepopravljivi optimista. Ne znam zbog cega.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby MorningGlory » 14 Aug 2012, 22:37

Pekovic i Vucevic ne igraju za CG ?
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Tegi » 14 Aug 2012, 22:37

MorningGlory wrote:Pekovic i Vucevic ne igraju za CG ?

Ne.
Tegi

Postby Nikola » 14 Aug 2012, 22:38

Ovo veceras nije nikakav pokazatelj. Jedino sto ja na momente odnos prema igranju odbrane bio sramotan, pa se i Duda ljutio, inace nikakvog razloga za mracenje nema. U Nisu cemo ih dobiti 30+ razlike bez problema
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Zli Gli » 14 Aug 2012, 22:41

Teodosiću neko treba da šine šamarčinu kada krene da priča sa sudijom.
Zli Gli

Postby Tegi » 14 Aug 2012, 22:42

Zli Gli wrote:Teodosiću neko treba da šine šamarčinu kada krene da priča sa sudijom.

Slazem se. Vise mi bode oci visok nivo kurcobolje.
Tegi

Postby harper lee » 14 Aug 2012, 22:48

Zli Gli wrote:Teodosiću neko treba da šine šamarčinu kada krene da priča sa sudijom.

Mozda bi manje pricao kad bi nas sledeci put pocastili sudijama koji makar znaju pravila. Samo u drugom poluvremenu sam izbrojao sedam ili osam puta korake u polazu koji nisu svirani. Savan i Macvan su takodje totalno ispizdeli.

Neverovatno je koliko je Tepic propao. Jebeno neverovatno.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

PreviousNext

Return to Reprezentacije