Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Napredpartizan » 11 Aug 2012, 00:03

belpH #77 wrote:sve nesto se razmisljam da li da krenem da gledam Breaking Bad i nesto se neckam...mada vidim svi je hvale do besvesti...kontam da cu skinuti...

pomenuo si sad Wire...odgledao sam prvu sezonu i svidela mi se, ali sam prestao(ne mogu da se setim sto sam prestao...davno bese)...vredi li gledati dalje...?

Bukvalno sve isto kao ja :laugh: ... Dugo sam oklevao da skinem Breaking Bad,ali kada sam je skinuo za mesec dana sam pogledao 4 sezone :biggrin: Wire sam i ja pogledao prvu sezonu,ali sam takodje posle prestao iz nepoznatih razloga :laugh:
Napredpartizan

Postby Stoxan » 11 Aug 2012, 00:13

Fringe svaka naredna sezona sve gora. Prve dve oduvale. Treća dosta lošija. Četvrta katastrofa.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby belpH #77 » 11 Aug 2012, 01:10

Stoxan wrote:Fringe svaka naredna sezona sve gora. Prve dve oduvale. Treća dosta lošija. Četvrta katastrofa.

ja sam prestao da gledam kod 9. epizode 3. serijala...smorili su me za medalju...do skora sam imao sve na hdd-u i sve se kanim da zavrsim, al nisam imao zivaca i shift+delete i cao zdravo!
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby harmonica » 11 Aug 2012, 11:00

Prestali ste wire?!?! Da niste grobari svasta bi bilo :copa1: :laugh:

Wire je jedna od najboljih serija svih vremena, ali nije za svakoga... prilicno je spora, mnostvo likova, protagonista je grad Baltimor a ne neki lik posebno... po strukturi je vise knjiga nego serija... Potrebno je bas mnogo investiranja paznje i vremena da bi donela zadovoljenje

Meni je npr druga sezona najbolja, dok je ljudi uglavnom pljuju, tako da ne snosim odgovornost ako vas smori :gitara: :biggrin:

E sad, ako ste gledali Homoside:life on the streets (Pemblton, Bejlis Djijardelo i kompanija) onda nema razmisljanja uopste, posto su isti ljudi pravili

A BB je druga prica apsolutno, ako izdrzite prvu sezonu, tj prvih 5 epizoda, potpisujem da necete zazaliti! Serija je kao pomahnitali voz, fantasticna gluma, rezija, muzika, ma sve! Ni tih 5 epizoda nisu lose, nego im je tempo spor, predstavljanje likova i motivacije itd.
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Neozbiljni pesimista » 11 Aug 2012, 14:44

harmonica wrote:Prestali ste wire?!?! Da niste grobari svasta bi bilo :copa1: :laugh:

Wire je jedna od najboljih serija svih vremena, ali nije za svakoga... prilicno je spora, mnostvo likova, protagonista je grad Baltimor a ne neki lik posebno... po strukturi je vise knjiga nego serija... Potrebno je bas mnogo investiranja paznje i vremena da bi donela zadovoljenje

Meni je npr druga sezona najbolja, dok je ljudi uglavnom pljuju, tako da ne snosim odgovornost ako vas smori :gitara: :biggrin:

E sad, ako ste gledali Homoside:life on the streets (Pemblton, Bejlis Djijardelo i kompanija) onda nema razmisljanja uopste, posto su isti ljudi pravili

"Wire" je prejebena serija :blue:
Kakvi likovi, kakva prica... :blue:
Inace, meni je bila full fulova, sve dok nisu poceli onog Marla da forsiraju...
A kad bih morao da biram, najjaca mi je treca sezona...
Ali likovi su carski: Omar, Bank, Proposition Joe, Stringer, onda senator Dejvis i njegovo cuveno: "Sheeeeeeeeeeeeeeeeet" :ajdejebote:

"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby harmonica » 11 Aug 2012, 23:58

Izostavio si Bubbles i Pryzbylewski i Freamon! :colera: :funbat: :laugh:

Meni su omiljeni likovi Frank Sobotka i "Bunny" Colvin (mozda likovi sa najcistijim motivima u seriji)... Ali stvarno izuzetna serija, pokusala je i uspela da bude mnogo vise od "obicne" policijske proceduralne serije, prakticno je komentar danasnjice (i to ne samo u USA)

jedna od jacih scena

:laugh:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Neozbiljni pesimista » 12 Aug 2012, 07:36

Uh, Frimon mi je takodje jedan od gotivnijih likova... :blue:
Ima strasan kliker... :blue:
I Bubles je ok, a Priz me u pocetku strasno nervirao, dok mi ga u zadnjoj sezoni, kad je postao profa, bilo macice zao...
Stvarno, ko nije, obavezno da pogleda ovu seriju...

harmonica wrote:

:laugh:

Dobro si me podsetio na ovu scenu :laugh:
Last edited by Neozbiljni pesimista on 12 Aug 2012, 07:45, edited 3 times in total.
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Niksicanin » 12 Aug 2012, 07:39

BB je sjajna, a za wire jos ne mogu da se nakanim. Gotivio sam Homicide, tako da cu ovu svakako jos vise.
Niksicanin

Postby nolinjo » 13 Aug 2012, 16:11

Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby belpH #77 » 13 Aug 2012, 18:22

Walking Dead?

jel gledao neko? impresije?

shoot
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Napredpartizan » 13 Aug 2012, 18:35

belpH #77 wrote:Walking Dead?

jel gledao neko? impresije?

shoot

Dobra prica,nisam odusevljen drugom sezonom,sporo se odvija. Od mene osmica za sada. Kazu da ce treca sezona da pokida,iskreno se nadam...
Napredpartizan

Postby Withnail » 13 Aug 2012, 19:00

Ja sam ocekivao dosta jer sam i citao strip...u pocetku bio zadovoljan ali vec na sredini prve se smorio
Withnail

Postby belpH #77 » 15 Aug 2012, 13:22

Luther

Image

BBC-eve serije jednostavno, po meni, ne mogu da omanu...prva sezona ima 6 epizoda, druga 4...60min traje epizoda...svaka epizoda je prica za sebe, dok se kroz celu seriju proteze prica glavnog lika...
Idris Elba :blue: je inace glumio Stringera u The Wire

preporuka

IMDb rtg: 8.6
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Withnail » 15 Aug 2012, 13:30

Fantasticna je! Kvalitetna!
Alis Morgan :blue: nije lepa al secem vene
Withnail

Postby belpH #77 » 15 Aug 2012, 13:38

Withnail wrote:Fantasticna je! Kvalitetna!
Alis Morgan :blue: nije lepa al secem vene

indeed my dear Watson...ima za*ebane oci i usne :blush:

Image
- dum spiro spero -
belpH #77

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura