Liv wrote:^ ja te lepo pitala sta mislis o "teorijama" nije fora da zezas

Izvini, mislim da mi je promaklo tvoje pitanje.Ozbiljan sam.
Licno , mislim da ne postoje nikakve teorije. Posebno ne na ovako visokom nivou igranja. Ne mogu biti 100% siguran , ali cini mi se da iz vase velike navijacke ljubavi i zabrinutosti prema Djokovicu gledate sve te detalje. Pa cak i izraze lica , pa kako je trenirao, zasto igra tako kasno , zasto po jakom suncu ...
Evo Harper kaze da je Fedov zreb laganica za Cin , ja uopste ne mislim , jeste nema Mareja , to je olaksavajuca okolnost. Ali do 1/4 ne vidim da je Djokovicu isto nesto specijalno tesko.
Edit-
Eto pre par godina sam cuo jednu "teoriju" da je 2008 godine trava na W bila najsporija u istoriji , specijalno pripremljen teren da bi Nadal uzeo trofej. To je po meni nezamislivo, ili da je teren na USO specijalno uradjen da RF najvise odgovara cak premazivan specijalnim tecnostima kako bi bio jos brzi.
Sto onda u Parizu nije nekad sljaka bila brza da bi se olaksao put RF do jedinog GS koji mu je nedostajao ?
Za zrebove mislim da kad su veliki igraci u pitanju nema namestanja. Mozda se nekom lokalnom igracu heroju omoguci nesto laksi put za 1 i 2 kolo , ali sumnjam da se RF omogucava da ima lagane protivnike do samog finala. OI me demantuje za to , ali na travi W RF je bio favorit protiv bilo kog igraca.