Bodi Bond wrote:Da Spanulis je baš zaslužio da bude u prvoj petorci, kao i Batist u drugoj.
Sramota bas, najbolji igrac najboljeg tima u prvoj potavi - sram ih bilo, SRAM!!!
Imao je samo oko 17 poena, 4 asistencije i dva skoka po mecu u prvaku Evrope. Bruka covece, bruka...
Teo je imao 10,5 poena i 5 asistencija. Da... Govna iz EL.
Pusti ti te izbore za prvu i drugu petorku. Pogledaj činjenice. Uticaj koji Teodosić ima na timove u kojima je igrao i na reprezentaciju nema nijedan plejmejker, osim Dimitrisa u Evropi, a ne bih ponovo da se vraćam na priču o njemu. Čovek je sa 22 doneo Olimpijakosu Kup, kakav god to trofej bio, bio MVP protiv strašnog Paoa, odveo ih na Fajnal for... Naredne godine ponovo Fajnal for i finale, gde se sprdao sa Rubiom, koji važi za sjajnog defanzivca, dok je imao svežine (imao je stomačni virus).
Gledam cinjenice, zato ti i pisem. Pogledaj ih sam. Cekaj, a Bo nije imao uticaj na Partizan, Sijenu ili Makedoniju?
Znaci, cinjenica je da je doneo Olimpijakosu Kup Grcke... Sta je Oli osvojio na tim F4, pusti sa kim se spradao. Sta je uradio CSKA na F4 ove godine? Gde je reprezentacija Srbije danas?
To što je loš u odbrani nije smetalo Moskovljanima da budu jedna od najboljih odbrambenih ekipa u Evroligi, baš kao što Barseloni nije smetalo da bude najbolja u odbrani sa Uertasom u timu.
Grohotom se smejem, grohotom.
To ko će koliko kome da utrpa je merilo za šta? Neka neko utrpa Nešu 30 poena, on će da ubaci 15 i spakuje saigračima još 30.
Znaci to je 45. Rouz utrpa 30 i napravi saigracima 20. I sta sad? Ko je tu u plusu???? 45 kod Nesa, 50 kod Rouza? Deri Rouz je mnogo mladji od Nesa,dok je bio zdrav bio je najbolji plej lige, MVP i ekipa mu je bila pqrva na istoku.
Ta košarka, odnosno njeno shvatanje, koje ti forsiraš je i vodi u propast.
Alooooo momak, ti mene ne znas, nemas pojma kakvu ja kosarku forsiram, tako da mozes da zaobidjes ovakve nebulozne izjave. Propast hahah... Ja cu ti reci da timovi koje vodi Teo nista nistu osvojili pored silnih ulaganja. Dakle "propast"!