by irriducibili » 05 Aug 2012, 16:18
Milutinov tata mi je svedok da se odavno suzdrzavam da napisem neke stvari, upravo iz razloga sto su bitna takmicenja bila u toku. Jbg, forum se provereno cita, te bi iznosenje prljavog vesa bilo kontraproduktivno. Ali me je ovo ne pljuvanje, vec zalivanje govnima Djokovica, prelomilo da neupucenima ukazem na neke stvari...
Novak Djokovic je mladic sa 25 godina zivota, a ne robot bez emocija. Strasne se stvari dogadjaju u njegovom zivotu, dobro je da uspeva da igra i na ovom nivou. Prvo, porodica je u totalnom raspadu, a Srdjanov sabanluk vise nema granica. Pocelo je jos mnogo ranije sa upropastavanjem sponzorskih ugovora, obzirom da je on insistirao da vodi pregovore, klinkice se setaju bez imalo diskrecije, a jahta koju je kupio za navodno Novakovo opustanje, se pretvorila u mesto za njegove orgije. Kao podjednako zasluzan, podelio je sa sinom porodicno bogatstvo, sa bratom Goranom ne govori mesecima, a Novaka sve vise terorise zbog devojke Jelene, za koju javno govori da ta sponzorusa nece biti njegova snajka. Ne moze da prezali sto njegov plan sa Sarapovom nije uspeo, procenio je da mu je bas ona nivo. Ima tu jos dosta toga, ali cu se ovde zaustaviti, mucno mi je bilo i ovo da napisem. Ako neko misli da bi Novak u tim okolnostima mogao da bude potpuno usredsredjen na tenis, svaka mu cast na tome. Ja se Novaku divim sto je uopste ostao normalan u tom okruzenju...