Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 16:17

harper lee wrote:Ti, pretpostavljam, nisi gledao upravo zavrseno finale.

A ko je sem Noleta 2 puta podbacio za redom od slabijih igraca od sebe?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Fića » 05 Aug 2012, 16:18

harper lee wrote:Ti, pretpostavljam, nisi gledao upravo zavrseno finale.

Marej jeste u boljoj formi, ali je Djokovic kvalitetniji teniser. Jednom u 4 godine su Igre i ako se tad ne pokaze u najboljem svetlu, ne znam onda. Kazem, da je samo od Mareja izgubio, ok bi bilo, ali i danas, to je lose.
Fića

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 16:18

Milutinov tata mi je svedok da se odavno suzdrzavam da napisem neke stvari, upravo iz razloga sto su bitna takmicenja bila u toku. Jbg, forum se provereno cita, te bi iznosenje prljavog vesa bilo kontraproduktivno. Ali me je ovo ne pljuvanje, vec zalivanje govnima Djokovica, prelomilo da neupucenima ukazem na neke stvari...

Novak Djokovic je mladic sa 25 godina zivota, a ne robot bez emocija. Strasne se stvari dogadjaju u njegovom zivotu, dobro je da uspeva da igra i na ovom nivou. Prvo, porodica je u totalnom raspadu, a Srdjanov sabanluk vise nema granica. Pocelo je jos mnogo ranije sa upropastavanjem sponzorskih ugovora, obzirom da je on insistirao da vodi pregovore, klinkice se setaju bez imalo diskrecije, a jahta koju je kupio za navodno Novakovo opustanje, se pretvorila u mesto za njegove orgije. Kao podjednako zasluzan, podelio je sa sinom porodicno bogatstvo, sa bratom Goranom ne govori mesecima, a Novaka sve vise terorise zbog devojke Jelene, za koju javno govori da ta sponzorusa nece biti njegova snajka. Ne moze da prezali sto njegov plan sa Sarapovom nije uspeo, procenio je da mu je bas ona nivo. Ima tu jos dosta toga, ali cu se ovde zaustaviti, mucno mi je bilo i ovo da napisem. Ako neko misli da bi Novak u tim okolnostima mogao da bude potpuno usredsredjen na tenis, svaka mu cast na tome. Ja se Novaku divim sto je uopste ostao normalan u tom okruzenju...
irriducibili

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 16:18

Liv wrote:Unexpected pa to je problem, sto se uglavnom pljuje. Ljudi ne znaju razliku + oni koji su jedva docekali. Prva sam rekla da ne ocekujem medalju. Ali sam se nadala da ce nekako ipak uspeti i napraviti korak vise.

Trebalo bi ga žestoko iskritikovati. Zbog igre pre svega, bez priča o porezima, Srbiji i sl. Problem je što niko od naših medija to ne sme.
Krajnje je vreme da se trgne. Ako neće, hvala na svemu i uživaj u životu, ja sam ionako hteo samo jedan GS i eventualno DC.
The End.
Unexpected

Postby Opojni zumbul » 05 Aug 2012, 16:19

Uze Endi zlato i konačno je nadoknadio sve svoje propuštene šanse, sada sa velikim vetrom u leđima ide za Ameriki.

Delgado apsolutno mi je svejedno, samo rezultati govore da je Huan kao 11. i 9. na svetu dolazio do četvrtfinala u Melburnu i Parizu a Janko ispadao kao osmi. A nije imao sreće kao Aga u Majamiju i Vimbldonu da mu se očisti žreb i napravi dobar rezultat, šta ćeš život je nekom majka nekom maćeha. Za menec i po dana ti je Koala pa uživaj, tamo neće biti nikog iz prvih 20.
Opojni zumbul

Postby Liv » 05 Aug 2012, 16:21

Endi je stvarno zablistao. Mnogo mi je drago. Jedva cekam da vidim kako ce izgledati na USO.

I da mu je sve (Novaku) u zivotu pod konac, imao bi pravo na neuspeh. Ljudi sebi daju mnogo za pravo i to je poslednje sto cu na temu Novak vs. Srbija reci.
Liv

Postby Burke » 05 Aug 2012, 16:23

Fića wrote:Da je izgubio jednom, ajde, ali dvaput za redom od slabijih od sebe je ipak neuspeh.

По мом мишљењу, у овом тренутку на овој подлози Мареј је бољи играч од Новака. А данашњи пораз је уследио управо јер се Новак није опоравио од полуфиналног меча, где је много очекивао. А није занемарљиво ни то да тенисери нису толико често у прилици да одмах после великог пораза играју нови меч. Да су се ОИ играле прошле године и да на њима није освојио медаљу, критичари би можда и имали неку поенту. Али ове године, када игра на знатно нижем нивоу и када је освојио само два велика турнира, мислим да овај резултат није неочекиван.

П.С. Свака част Ендију и надам се да сада неће полудети. :)
Burke

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 16:24

AirBall wrote:A ko je sem Noleta 2 puta podbacio za redom od slabijih igraca od sebe?

Majke ti mile, prestani da lupetas. Medju njima cetvoricom su igracki nijanse u pitanju tako da tip podloge i trenutna forma igraju veliku ulogu. Sta biste tek pisali da je Endi rastavio Novaka na sitne delice kao sto je uradio sa Fedom u finalu, umesto sto je dobio u vrlo tesnom mecu?

Fića wrote:Marej jeste u boljoj formi, ali je Djokovic kvalitetniji teniser. Jednom u 4 godine su Igre i ako se tad ne pokaze u najboljem svetlu, ne znam onda. Kazem, da je samo od Mareja izgubio, ok bi bilo, ali i danas, to je lose.

Nista mu ne znaci sto je kvalitetniji teniser. Ova njegova forma nije od juce ili prekjuce i svako ko prati tenis je strahovao od polufinalnog meca, narocito nakon sto je izasao zreb. Kljucni mec je izgubio od fantasticnog igraca koji je u fantasticnoj formi. Poraz protiv Delpa jeste neuspeh, bez obzira na to sto je Delpo odigrao odlican mec, jer Novak ocigledno nije mogao da se sastavi da ovo odigra kako valja.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby veljos » 05 Aug 2012, 16:25

irriducibili wrote:Milutinov tata mi je svedok da se odavno suzdrzavam da napisem neke stvari, upravo iz razloga sto su bitna takmicenja bila u toku. Jbg, forum se provereno cita, te bi iznosenje prljavog vesa bilo kontraproduktivno. Ali me je ovo ne pljuvanje, vec zalivanje govnima Djokovica, prelomilo da neupucenima ukazem na neke stvari...

Novak Djokovic je mladic sa 25 godina zivota, a ne robot bez emocija. Strasne se stvari dogadjaju u njegovom zivotu, dobro je da uspeva da igra i na ovom nivou. Prvo, porodica je u totalnom raspadu, a Srdjanov sabanluk vise nema granica. Pocelo je jos mnogo ranije sa upropastavanjem sponzorskih ugovora, obzirom da je on insistirao da vodi pregovore, klinkice se setaju bez imalo diskrecije, a jahta koju je kupio za navodno Novakovo opustanje, se pretvorila u mesto za njegove orgije. Kao podjednako zasluzan, podelio je sa sinom porodicno bogatstvo, sa bratom Goranom ne govori mesecima, a Novaka sve vise terorise zbog devojke Jelene, za koju javno govori da ta sponzorusa nece biti njegova snajka. Ne moze da prezali sto njegov plan sa Sarapovom nije uspeo, procenio je da mu je bas ona nivo. Ima tu jos dosta toga, ali cu se ovde zaustaviti, mucno mi je bilo i ovo da napisem. Ako neko misli da bi Novak u tim okolnostima mogao da bude potpuno usredsredjen na tenis, svaka mu cast na tome. Ja se Novaku divim sto je uopste ostao normalan u tom okruzenju...
ako je ovo istina onda se ja javno izvinjava novaku ,
veljos

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 16:28

irriducibili wrote:Milutinov tata mi je svedok da se odavno suzdrzavam da napisem neke stvari, upravo iz razloga sto su bitna takmicenja bila u toku. Jbg, forum se provereno cita, te bi iznosenje prljavog vesa bilo kontraproduktivno. Ali me je ovo ne pljuvanje, vec zalivanje govnima Djokovica, prelomilo da neupucenima ukazem na neke stvari...

Strasno. Kakav kvalitetan komad primitivca i pokondirene tikve.
harper lee

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 16:28

harper lee wrote:Majke ti mile, prestani da lupetas. Medju njima cetvoricom su igracki nijanse u pitanju tako da tip podloge i trenutna forma igraju veliku ulogu. Sta biste tek pisali da je Endi rastavio Novaka na sitne delice kao sto je uradio sa Fedom u finalu, umesto sto je dobio u vrlo tesnom mecu?

Najljubaznije te molim da biras reci sa kojima se obracas, jer ja tebe nikad nisam vredjao kao sto vodim racuna kako se obracam i svima drugima...

Lepo sam vam postavio pitanje (tu mislim prevashodno na one koji znatno studioznije od mene prate tenis) da li je Delpo specijalista za travu i igrac koji je iznad njega na ovoj podlozi...

Ukoliko su zbilja nijanse izmedju njih dvojice u pitanju na ovoj podlozi odlucivale do ovog turnira ja sam spreman da povucem sve sto sam napisao...

Znaci koji to rezultati stoje iza Delpa na travnatoj podlozi i po cemu poraz od njega na podlozi na kojoj je ostvarivao svoje najslabije rezultate nije debakl...

Hvala unapred na odgovoru u nadi da se opet nece koristiti konstrukcije kao u prethodnom postu...
AirBall

Postby Liv » 05 Aug 2012, 16:29

Strasno. Kakav kvalitetan komad primitivca i pokondirene tikve.
^ ako je tako nije ni cudo sto Novak malo-malo bezi na "odmor". Strasne su to stvari. :(
Liv

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 16:30

AirBall wrote:
harper lee wrote:Majke ti mile, prestani da lupetas. Medju njima cetvoricom su igracki nijanse u pitanju tako da tip podloge i trenutna forma igraju veliku ulogu. Sta biste tek pisali da je Endi rastavio Novaka na sitne delice kao sto je uradio sa Fedom u finalu, umesto sto je dobio u vrlo tesnom mecu?

Najljubaznije te molim da biras reci sa kojima se obracas, jer ja tebe nikad nisam vredjao kao sto vodim racuna kako se obracam i svima drugima...

Lepo sam vam postavio pitanje (tu mislim prevashodno na one koji znatno studioznije od mene prate tenis) da li je Delpo specijalista za travu i igrac koji je iznad njega na ovoj podlozi...

Ukoliko su zbilja nijanse izmedju njih dvojice u pitanju na ovoj podlozi odlucivale do ovog turnira ja sam spreman da povucem sve sto sam napisao...

Znaci koji to rezultati stoje iza Delpa na travnatoj podlozi i po cemu poraz od njega na podlozi na kojoj je ostvarivao svoje najslabije rezultate nije debakl...

Hvala unapred na odgovoru u nadi da se opet nece koristiti konstrukcije kao u prethodnom postu...

Mec sa Delpom uopste nije relevantan, Novak je Olimpijadu zavrsio porazom od Marija.
harper lee

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 16:31

dajte slike
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 16:32

harper lee wrote:Mec sa Delpom uopste nije relevantan, Novak je Olimpijadu zavrsio porazom od Marija.

Covek koji nakon 2 dana nije uspeo psihicki da se oporavi i izgubi od igraca kome je ovo najslabija podloga zasluzuje kritiku, ili ne?

Uz to i ovaj mec se igrao za neku medalju, za nesto sto ce biti upisano u istoriji, ili nije?

Tako da zbilja ne razumem kako mec za medalju nije relevantan...
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012