Board index Olimpijske Igre London 2012

Olimpijski Košarkaški Turnir

Re: Olimpijski Košarkaški Turnir

Postby DON » 04 Aug 2012, 16:09

To braco Ameri, LBJ klacuje, Vilijam pogadja kad je najpotrebnije posle serije promasaja. Sedam poena Kralja za minut! :biggrin: evo i devetog...
DON

Postby Nikola » 04 Aug 2012, 16:21

Svaka cast Litvancima za ovakvu kosarku
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby вређај » 04 Aug 2012, 17:48

Golden Warrior wrote:
вређај wrote:Ja ne znam šta ste vi gledali. Imate predrasude o Amerikancama pa izvinite al lupate zaista. Prva četvrtina je košarkaška fantazija kako je išla lopta u napadu. Litvanci su odigrali ekstra poluvreme u napadu,u odbrani su sve preuzimali pa ih je Karmelo par puta kaznio na niskom postu. Ali reći da ništa ne igraju je smešno. Niko ne bi bio srećniji od mene da Ameri izgube ovde neku tekmu,ali ne zbog toga što su oni loši već zbog toga što bi značilo jedan ogroman korak bliže njima od strane ostatka sveta.

Sta igraju majke ti?

Ako izuzmeno centre svaki igrac im je jaci,visi,brzi i ima bolji sut. Kad dignu ruke u odbrani protivnikovi napadi izgledaju kao kada petlici igraju protiv nekih surovih profesionalaca.

90% posto napada im se svodi na suteve sa poludisatance i za 3 , uopste se ne trude da iskoriste gomilu mismatcheva koje imaju po parketu vec su u fazonu dobicemo ih sa 20% snage...

Igraju tako što koriste svoje prednosti,a to su upravo izolacije i iz tih izolacija u prvoj četvrtini je recimo uvek išao pravovremen pas,pa još koji ekstra pas,nešto što i nije baš svojstveno njima. Igrali su i pik dok nisu videli da Litvanci sve preuzimaju. Baš me zanima šta misliš da bi ekipa koja ima takve atlete trebalo da igra? Čak i ono što izgleda divljački kad se Deron ili Vestbruk zalete sami posle primljenog koša je na neki način rezonski jer je to stil koji oni furaju i prilično su dominantni protiv sporijeg Kalneitisa,da ne pričam za Šarasa. Odigraš pik sa Entonijem i na tebi ostane Valančiuanas ili Kleiza,pa zar nije logično da igraš 1 na 1? Ili da spustiš loptu dole na Entonija protiv beka? Meni je skroz logično da to igraju,ne znam što bi morali da vrte neke setove do iznemoglosti kad u startu imaju povoljne mečapove protiv 99,99 posto ekipa.
вређај

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 18:01

Brazilci su rastavili Kinu na sitne komade...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Golden Warrior » 04 Aug 2012, 18:29

вређај wrote:
Golden Warrior wrote:
вређај wrote:Ja ne znam šta ste vi gledali. Imate predrasude o Amerikancama pa izvinite al lupate zaista. Prva četvrtina je košarkaška fantazija kako je išla lopta u napadu. Litvanci su odigrali ekstra poluvreme u napadu,u odbrani su sve preuzimali pa ih je Karmelo par puta kaznio na niskom postu. Ali reći da ništa ne igraju je smešno. Niko ne bi bio srećniji od mene da Ameri izgube ovde neku tekmu,ali ne zbog toga što su oni loši već zbog toga što bi značilo jedan ogroman korak bliže njima od strane ostatka sveta.

Sta igraju majke ti?

Ako izuzmeno centre svaki igrac im je jaci,visi,brzi i ima bolji sut. Kad dignu ruke u odbrani protivnikovi napadi izgledaju kao kada petlici igraju protiv nekih surovih profesionalaca.

90% posto napada im se svodi na suteve sa poludisatance i za 3 , uopste se ne trude da iskoriste gomilu mismatcheva koje imaju po parketu vec su u fazonu dobicemo ih sa 20% snage...

Igraju tako što koriste svoje prednosti,a to su upravo izolacije i iz tih izolacija u prvoj četvrtini je recimo uvek išao pravovremen pas,pa još koji ekstra pas,nešto što i nije baš svojstveno njima. Igrali su i pik dok nisu videli da Litvanci sve preuzimaju. Baš me zanima šta misliš da bi ekipa koja ima takve atlete trebalo da igra? Čak i ono što izgleda divljački kad se Deron ili Vestbruk zalete sami posle primljenog koša je na neki način rezonski jer je to stil koji oni furaju i prilično su dominantni protiv sporijeg Kalneitisa,da ne pričam za Šarasa. Odigraš pik sa Entonijem i na tebi ostane Valančiuanas ili Kleiza,pa zar nije logično da igraš 1 na 1? Ili da spustiš loptu dole na Entonija protiv beka? Meni je skroz logično da to igraju,ne znam što bi morali da vrte neke setove do iznemoglosti kad u startu imaju povoljne mečapove protiv 99,99 posto ekipa.

Ne razlikuju dobar od loseg suta to je poenta svega i previse su dominantni da bi se zadovoljavali tim skok sutevima , mogao si da vidis kad je Litvanija povela koliko ih je uhvatila panika i kako su brze bolje poceli da spustaju lopte pod kos. To bi morali mnogo vise da koriste, dovoljno je setiti se kako je Odom bio u stanju sam da dominira reketom na SP...
Golden Warrior

Postby Napredpartizan » 04 Aug 2012, 19:17

Pobednik duela Spanija-Brazil ce igrati u cetvrtfinalu protiv Argentine pa u polufinalu protiv Amera... Nesto mi se cini da ce oba tima namerno hteti da izgube,nesto slicno kao Francuska-Grcka na EP 09...
Napredpartizan

Postby ofkovac » 04 Aug 2012, 19:20

Napredpartizan wrote:Pobednik duela Spanija-Brazil ce igrati u cetvrtfinalu protiv Argentine pa u polufinalu protiv Amera... Nesto mi se cini da ce oba tima namerno hteti da izgube,nesto slicno kao Francuska-Grcka na EP 09...

valja naplatiti to, niko nece zapinjati da ubaci previse :banana:
ofkovac

Postby вређај » 04 Aug 2012, 19:23

Golden Warrior wrote:
вређај wrote:
Golden Warrior wrote:

Sta igraju majke ti?

Ne razlikuju dobar od loseg suta to je poenta svega i previse su dominantni da bi se zadovoljavali tim skok sutevima , mogao si da vidis kad je Litvanija povela koliko ih je uhvatila panika i kako su brze bolje poceli da spustaju lopte pod kos. To bi morali mnogo vise da koriste, dovoljno je setiti se kako je Odom bio u stanju sam da dominira reketom na SP...

Litvanci su na kraju jako skupljali u reketu i svaka reprezentacija će se truditi da Amerikance ograniči na šut i da se nada da ti šutevi neće upadati. Neki igrači ne razlikuju dobar od lošeg šuta (čitaj Karmelo i Vestbruk) ali generalno se ne može reći da im je to igra na ovim OI. Oni nisu ekipa koja će spuštati loptu pod koš jer jedini koji se oseća komforno u toj igri je Melo i to samo donekle i samo u nekim situacijama a čak i tada on više traži taj šut sa poludistance sa 3,4 metra,ne napada direktno koš. Čak i Lebron za koga se kaže da je popravio post ap igru svoje izolacije radi po sredini na 90 stepeni od koša,tu se oseća najjačim što je po ko zna koji put u zadnjih 12 meseci opravdao i danas jer je on što se kaže klačovao ovu tekmu za SAD.
вређај

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 21:23

Sta je Patty Mills napravio Britancima, bukvalno se usrao u njih, a bili su i na +14, sad je +11 za Kengure...
AirBall

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 22:32

Kakav bezobziran faul Argentinaca nad Skinnom... Lezi na terenu i vristi od bolova, izgleda da je koleno...

Izbacio bih Argentinca zbog ovoga...
AirBall

Postby nolinjo » 04 Aug 2012, 23:36

da je trener tunisa ,trener nigerije mislim da bi dogurali medju 5 najboljih rep. -kolko fizicki jakih igraca a koliko ne igraju obranu

*(ne gledam tekmu nego zakljucujem od prethodnih)

ima li gde na tv da palim
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby KKP » 04 Aug 2012, 23:50

Linas Kleiza :blue:
KKP

Postby SureShot » 04 Aug 2012, 23:50

AirBall wrote:Kakav bezobziran faul Argentinaca nad Skinnom... Lezi na terenu i vristi od bolova, izgleda da je koleno...

Izbacio bih Argentinca zbog ovoga...

Meni nije delovalo kao da je Argentinac odgovoran za povredu, on je udario po lopti, a ovom je koleno samo otislo.
SureShot

Postby Robert Jordan » 05 Aug 2012, 00:00

isto i ovde, sam se povredio.
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby Napredpartizan » 06 Aug 2012, 11:37

Australija pobedila Rusiju 82-80,Mills pogodio trojku u poslednjoj sekundi...

Tunis nastavlja sa dobrim partijama,vode protiv Litvanije 22-12...

Vode 35-29 na poluvremenu...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to London 2012