Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga šampiona

Re: Liga šampiona

Postby fontaneros » 20 Aug 2025, 21:39

fontaneros wrote:Ma da, kakav Sturm.. Easy Bode

Sssssss..... BUM!
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Pit Bull » 20 Aug 2025, 21:40

Zasto mu ovaj Taliska nije igrao od starta?

Momak za 5 minuta skuvao vise nego svi ostali zajedno za 75.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Baxter Stockman » 20 Aug 2025, 21:41

Kakva je njuška Taliska

On, Rajan Babel i Čenk Tosun vodili Bešitkaš do titule 2017.

Karleuša na štoperu, Atiba Hačinson u vezi uz Abubakara i Dembu napred.

Mnogo jaka ekipa bila.

I Kvarežma da da :blue:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Houdini » 20 Aug 2025, 21:44

Bode Sturm

xG 1.62: 0:71
velike sanse 4:4
Sutevi u gol 5:1

rezultat 5:0

:biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Pit Bull » 20 Aug 2025, 21:53

Lester Bo wrote:Pite si igrao na Fener?

Cekao dvoznak. :D

Skinem Bode daje 2+ u 10. minuti, Kopenhagen 2+ udje u prvom i gledam hoce li Fener sjebati ovaj lijepi tiketic. :D

Imao sam jos jedan malo ludackiji (GG3+ u Bazelu, Bodo prelaz i hendikep pobjeda i Fener 2-3 gola), ali tu ni u Svajcarskoj nije doslo tako da manja steta.
Pit Bull

Postby ИлићКапитен22 » 20 Aug 2025, 22:27

Houdini wrote:Bode Sturm

xG 1.62: 0:71
velike sanse 4:4
Sutevi u gol 5:1

rezultat 5:0

:biggrin:

Фортуна им окренула леђа прошле године против аранђеловачког бивола. Сад се враћа.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby NEDJA » 20 Aug 2025, 22:36

Bukvalno. Zaboravlja se koliko je tad u prvoj utakmici bio nerealan rezultat. Trebao je Bode sa minimum 3 razlike da pobedi
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Pit Bull » 21 Aug 2025, 02:52

Pit Bull wrote:Sto se tice plej-ofa, rekao bih da su Zvezda i Seltik daleko najveci favoriti za ulazak u ligaski dio... Seltik je vec imao ono kosmarno i dramaticno iskustvo sa Karagandijem u istoj ovoj fazi takmicenja, ali sada je prva u Glazgovu i mislim da ce imati dovoljan kapital pred revans. Bodo/Glimt bi me isto (neugodno) iznenadio ako ispadne od Sturma... Nakon serije odlicnih sezona u Evropi i titula u Norveskoj, vjerujem da je vrijeme da to naplate ulaskom i u Ligu sampiona. Sturm nit' smrdi nit' mirise u ovoj Evropi zadnjih godina i mislim da bi u Norveskoj mogli proci k'o bosi po trnju.

Ferencvaros-Karabag i Kopenhagen-Bazel mi je 50-50. Karabag je zadnji put prije tri-cetiri godine izbacio Ferencvaros u kvalifikacijama za Ligu sampiona i ne bi me cudilo da se istorija ponovi. Cak sam blize tome nego prolazu Madjara. Mislim da je Karabag kompaktniji tim i da ce izboriti drugi put u istoriji LS... A ovamo Kopenhagen-Bazel me ne bi cudilo da vidimo 10 golova u dvomecu. Rekao bih na prvu da je Kopenhagen ozbiljniji tim, ali Bazel je bio nekoliko godina u provaliji i vidjecemo da li je povratak na velika vrata tu.

Sto se tice nesampionskog dijela, apsolutni derbi plej-ofa Lige sampiona je Fenerbahce-Benfika. Mislim da Murinju ide u prilog sto je prva u Istanbulu i ako uspije da dobije kuci, imace finu sansu da tamo zacementira sve prilaze golu i da odigra "ono svoje". Prizeljkujem takav scenario... Jer sa Murinjem bi Liga sampiona dobila na jos vecoj drazi, pogotovo sa takvom fan bazom i ludilom koje donosi Turska sama od sebe. Benfika mi je onako "meeh".

Rendzers-Briz bi isto trebalo da bude zabavan dvomec. Rendzers samo jednom igrao LS u ovih 6-7 godina koliko su konstantno prisutni u Evropi i na velikoj sceni. Imali su dosta jakih rezultata u Ligi Evrope ukljucujuci i jedno finale, ali su uvijek bili "mrtvi" u ovoj fazi kvalifikacija. Protiv Panatinaikosa su bili losiji tim u dvomecu, a protiv Plzenja nisam ni minut pogledao. Briz je ozbiljna ekipa, ali vidjecemo. Dao bih minimalnu prednost Belgijancima iako bi jasno vise volio "Policajce" u LS.

Dosta cudnih rezultata za sada, a opet neki su i ocekivani.

Tamo gdje se mozda ocekivalo da favoriti ne omanu (Zvezda i Seltik), upravo se to desilo. Mada ovaj Pafos je pokazao kroz kvalifikacije da su sve, samo ne naivna ekipa. Kad ti u cetiri meca protiv Makabija i Dinamo Kijeva primis samo jedan gol, to nesto govori. Plus, gledao sam taj revans protiv Kijeva i bili su superiorni na terenu. Nije nemoguce da se Zvezda vrati, ali trebace im i srece i znanja. Sto se Seltika tice, definitivno ogromno iznenadjenje da nisu dobili Kairat i sansa za Kazahstance da ispisu klupsku istoriju. Na svom terenu sigurno imaju neke sanse, mada veliki je fail sto je Satpaev u zadnjoj sekundi utakmice doslovce dobio zuti karton koji ga sprecava da igra revans. Tu i dalje mislim da Seltik prolazi iako ce morati da se namuce.

Za Sturm sam pogodio u bocu da ce proci kao "bosi po trnju" u Norveskoj. Vrijeme je bilo da Bodo dodje do Lige sampiona. Karabag mozda neocekivan rezultat prvog meca, ali i tu sam bio blizi njima. Prosto, sistem koji imaju je izvrstan i zasluzuju jos jedan nastup u eliti. Ferencvaros dosta mrljavo izgledao jos protiv Noe. Bazel-Kopenhagen sam ocekivao vise vatre i golova, ali tu je i dalje sve otvoreno pred revans.

Sto se donjeg dijela tice, Briz me nije iznenadio. Rekoh da sam gledao Rendzers protiv Panatinaikosa i da je i tu na "Ibroxu" mirne duse u prvom mecu moglo biti tipa 0-2 ili 0-3 za Grke da su imali bolju realizaciju. Za razliku od njih, Belgijanci su sve to naplatili i vec osigurali nastup u LS. Nekako ispod radara prolazi sve sto Briz radi zadnjih godina u LS, a imali su neke bas impresivne rezultate za klub tog renomea.

Fenerbahce smo komentarisali vec veceras. Nikada Murinja ne treba otpisivati, ali mislim da su propustili sansu. Morali su izvuci bar minimalnu pobjedu ovdje. U Lisabonu ce biti potpuno drugacije.
Pit Bull

Previous

Return to Svetski i evropski fudbal