U ovom trenutku s obzirom na sve mozda i bolje da Vasa ne ide,a da ide mali Topic.
Vise se i ne secam kad je Vasa odigrao poslednji zvanicni mec,poslednji ozbiljan mec verovatno protiv Nemaca u Parizu,dakle godinu dana plus i sada ne trenira,verovatno je van bilo.kakvog ritma i forme.
Kad bi isao pitanje je kakve bi partije pruzao.Ovako imamo Aleksu i Jovica da podele minutazu i idealna prilika da Topic uz Jokica dobije neke svoje minute.
I ovako da je Vasa zdrav Topica bih vodio kao 12 igraca,kao igraca koji nece imati mnogo.minuta na EP ,ali kome ce boravak na EP sa ovakvim saigracima mnogo znaciti jer momak treba da vodi reprezentaciju narednih 10-15 god.
Moram priznati da sam impresioniran partijama Tristana u pripremnom periodu,ja iskreno takvog sutera nisam video od Pedje.Posle Jokica i Bogdana igrac koji moze najlakse da zatrpa kos rivala.
Upravo on kao opcija da rasiri na visokim pozicijama,Stefanovo iskustvo plus Jovic koji je zdraviji nego li u Parizu mi daje za pravo da verujem da smo mi jos jaci nego li u Parizu
Jedino cega se iskreno bojim to je dal ce momci moci da izdrze pritisak na ovom EP,ipak do sada kada smo bili favoriti na nekom takmicenju lose smo prolazili na kraju.
Zato mozda i ne bi bilo lose da se izgubi mec neki u grupi ,ili sada na pripremama da splasne ta euforija i ocekivanja da cemo se prosetati do zlata.