Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 11:53

Riquelme wrote:Jel moze jedno glupo maler pitanje ...
AKo DJokovic pobedi Mareja danas u polufinalu a Cavic veceras osvoji recimo bronzu , ko je od njih dvojice stoti osvajac medalje za Srbiju ?

Cavic, jer zvanicno medalja nije osvojena dok takmicenje nije zavrseno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Riquelme » 03 Aug 2012, 11:54

ALi on je sa finalom osvojio zvanicno srebro i u finalu ne mora ni da se pojavi (daleko bilo recimo neka povreda) ...

edit: Ok , zvanicno je to Cavic ali prakticno je to Djokovic ...
Last edited by Riquelme on 03 Aug 2012, 11:55, edited 1 time in total.
Riquelme

Postby Starsica » 03 Aug 2012, 11:54

Bez znacaja je meni, tebi i inom, ali nije onom ko ce traziti dlaku u jajetu zato sto se nije pojavio svaki jebeni put, zato sto je sin Srdjana Djokovica, zato sto je teniser, zato sto nije vaterpolista ili fudbaler ili kosarkas. Ja ne mogu da shvatim toliku kolicinu hejta prema osobi i prema sportu koji su ucinili da danas prva asocijacija na nas ne budu rat, Mladic i Karadzic.

Donosilac stote medalje je onaj koji je prvi okaci o vrat ;)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Felipao » 03 Aug 2012, 11:57

Riquelme wrote:Jel moze jedno glupo maler pitanje ...
AKo DJokovic pobedi Mareja danas u polufinalu a Cavic veceras osvoji recimo bronzu , ko je od njih dvojice stoti osvajac medalje za Srbiju ?

Onaj kojeg ja objavim na fejsbuku a to je Čavić :D

Ne ozb,pa biće Čavić jer je on medalju osvojio a ovaj tek osigurao.Nemoj samo da ih ureknemo.Zasluzio je Cavke stoti al mislim da si prevideo atleticare i pucace,bacanje kugle finale je takodje večeras,čije je finale pre?
Felipao

Postby neza » 03 Aug 2012, 12:02

ma onaj kome okace kolajnu prvom taj je No100, znaci postolje, himne i tako to...
neza

Postby ofkovac » 03 Aug 2012, 12:08

ne vredi ulaziti u polemiku sa novakovim fenovima koji su ograniceni kao terasa...vi imate taj vestacki pogled na svet gde je novak djokovic svetu utisnuo neku bajnu sliku o nama jer njegov tim tako kaze, ja tu sliku stvarno nigde ne vidim, nas mmf i dalje zlostavlja, na svakom koraku i na svim nivoima nas jebu , preko nisu svi novakovi fenovi, shvatite, ima ih on, daleko od toga, ali imaju ih i ostali, neki i vise od novaka, a za to je kriv sam djokovic, jer posle svakog turnira daje izjavu "ovaj turnir mi je naj, naj"...da je malo iskreniji verovatno bi bio i najpopularniji...

sto se ovog turnira tice, ukoliko osvoji medalju prvi cu da cestitam, ako ne osvoji, jbg, bitno da nas nije obrukao...
ofkovac

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 12:12

ofk brate zar se ne secas kako je novak djokovic doneo pare u zrbiju ,i to preko nekog kurca bogatog ne znam ni ja sta je vec neki azijat -bio naslov u novine vako nesto "djokovic ugovorio posao vredan 300 000 000 evra" kako se ne secas :D
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby StefNS » 03 Aug 2012, 12:17

@ofk
A ostali sportisti nam zdušno pomažu u pregovorima sa mmf-om :)

Čekaj, a ti nisi recimo primetio oduševljenje publike na otvaranju kad je nosio zastavu? Ako izuzmemo domaćine, to je bio jedan od najvećih aplauza na otvaranju. I to ti recimo nije dovoljan pokazatelj popularnosti najboljeg sportiste sveta za 2011.? :)

A on je čovek koji svake druge nedelje puni stupce sportskih redakcija širom sveta, dok se u njima neki naši drugi sportisti spomenu, ako se uopšte i spomenu možda jednom godišnje.
StefNS

Postby Starsica » 03 Aug 2012, 12:21

Kad se krene sa klasifikacijama u prvoj recenici.. :roll:
Dozvoli da te ispravim. Nije Djokovic ekonom niti predsednik Srbije da utice na mmf. Ne vidim da ostali nasi sportisti uticu na preovoranje sa mmf - om. I ne, nije to vestacki pogled na svet jer njegov tim kaze tako, to je cinjenica. Samo se u Srbiji vodi polemika oko sportiste po kojem nas danas izdvajaju i po dobrim stvarima.
Vecina daje izjave tog tipa. I ne, ne bi bio najpopularniji.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Houdini » 03 Aug 2012, 12:22

ajd redom.

ofkovac wrote:ne vredi ulaziti u polemiku sa novakovim fenovima koji su ograniceni kao terasa...

uf kakva generalizacija. za generalizaciju ljudi u bilo kom obliku :facepalm: x 3

ofkovac wrote:vi imate taj vestacki pogled na svet gde je novak djokovic svetu utisnuo neku bajnu sliku o nama jer njegov tim tako kaze

jeste njegov tim nama iz Srbije sve govori, a mi posto zivimo u Severnoj Koreji i nikada nismo izasli iz zemlje, cekamo da nam se obrati Kim Jong-un Srdjan Djkovic i njegov timtm i onda stvaramo sliku o svetu oko nas.

ofkovac wrote:ja tu sliku stvarno nigde ne vidim, nas mmf i dalje zlostavlja, na svakom koraku i na svim nivoima nas jebu

ovo ti je argument za :facepalm: x 5

ofkovac wrote:shvatite, ima ih on, daleko od toga, ali imaju ih i ostali, neki i vise od novaka

ko Filip Filipovic, Vanja Udovicic, Milos Teodosic, Nenad Krstic, Dejan Stankovic?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby caniggia » 03 Aug 2012, 12:33

ofkovac wrote:ne vredi ulaziti u polemiku sa novakovim fenovima koji su ograniceni kao terasa...vi imate taj vestacki pogled na svet gde je novak djokovic svetu utisnuo neku bajnu sliku o nama jer njegov tim tako kaze, ja tu sliku stvarno nigde ne vidim, nas mmf i dalje zlostavlja, na svakom koraku i na svim nivoima nas jebu , preko nisu svi novakovi fenovi, shvatite, ima ih on, daleko od toga, ali imaju ih i ostali, neki i vise od novaka, a za to je kriv sam djokovic, jer posle svakog turnira daje izjavu "ovaj turnir mi je naj, naj"...da je malo iskreniji verovatno bi bio i najpopularniji...

sto se ovog turnira tice, ukoliko osvoji medalju prvi cu da cestitam, ako ne osvoji, jbg, bitno da nas nije obrukao...

Све зависи шта ти је репер. Ако очекујеш од Новака улазак у ЕУ или 300 милки од ММФ онда си у праву. Из твог угла не знам ни што се нервирамо и трудимо на ОИ, који ће нам медаље. Да их освојимо 30 било би или Косово или ЕУ а ММф се не би ни осврнуо. Причамо имиџу. Да банализујем.. Муваш неку странкињу и кажеш да си из Србије а она каже е обожавам Новака и ето теби кец на десетку. Све и да каже е баш не волим Новака ти кажеш ни ја бла бла бла и ето ти опет карта за игру. На крају реклама је битна. Колико плаћају Азербејџан, Турска, Хрватска итд. рекламе по Еуроспорту, СNN, BBC... Да не причам о склапању пријатељстава, уговора, бизнису, политици.. Колико се врата отвара.. Прво раскрсти шта је за тебе имиџ земље и ако те како кажеш боли уво да ли неко мисли да је Србија у Сибиру и сл. онда што се нервираш уопште око ОИ и медаља. Зар није њихов крајњи циљ рад на имиџу државе и народа као и убризгавање елана и мотива за рад и напредак у свим сегментима.
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
caniggia

Postby Reaper » 03 Aug 2012, 12:35

StefNS wrote:
Reaper wrote:Je li Sucak, ti li si :biggrin: Kakve veze ima Zlaticeva medalja sa Grgicem?

A šta je to toliko teško shvatiti da je u ovom trenutku gori i od Zlatića i od Mikeca u vazdušnom pištolju, i da je tako konstantno bilo u poslednjih godinu dana. A na OI nema mesta za trojicu u jednoj disciplini. Problem je taj što niko ne shvata da Jasna nema veze sa Grgićevim ne igranjem, već ova konstatacija koju sam naveo prethodno.

Ti meni i dalje nisi odgovorio kakve veze ima Zlaticeva medalja sa Dimitrijem?

Grgic je stekao pravo nastupa na OI svojim rezultatima i decko se spremao za OI. Ko sme da garantuje da decko ne bi uzeo medalju? Ne kazem da je favorit, realno gledano verovatno je ne bi uzeo, ali sam siguran da bi grizao kao lud i verovatno bio u finalu 2016. Da je on isao (Grgic) onda bi Bobana pucala MK pistolj i mozda bi ona tu uzela medalju (ili bar usla u finale).

Ono sto ja tebe pitam je sledece: Na osnovu cega je Jasna otisla pre Grgica kada zena nije ispunila NORMU? Znaci nije mogla normu da ispuni (a imala je XY prilika), a odluceno je da ona ide. To jednostavno nije ni fer ni posteno. Zamisli da ti nesto ostvaris u zivotu, steknes pravo da ides na OI, sto sanjas celoga zivota, i onda ti neko saopsti da si izvisio i da ide neko umesto tebe i da ti kazu: Slab si ti, ovaj drugi ce pre uzeti medalju od tebe. Kako bi se ti osecao kao sportista, kao covek?

Bold: Ovo jednostavno nije istina. Ista situacije ti je i u zensom pistolju pa zbog Jasne (koja nezasluzeno ide) Bobana nije pucala MK. Znaci Jasnin odlazak je direktno ostetio 2 strelca, a ono sto je "doneo" muskom pistolju je nastup Mikeca vazdusnim.
Reaper

Postby Houdini » 03 Aug 2012, 12:37

caniggia wrote:Да банализујем.. Муваш неку странкињу и кажеш да си из Србије а она каже е обожавам Новака и ето теби кец на десетку.

sto je najgore ne banalizujes. ja pre par godina u Pesti, Briselu i Gracu kad upadnem u spiku sa nekom devojkom i kazem da sam iz Srbije ona me ko smrdljiv sir pogleda i okrene se (posle sam pricao da sam zabar :biggrin: ), dok sada to uopste nije slucaj i svi se smeskaju na ime Djokovica, a smeskam se i ja :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Niksicanin » 03 Aug 2012, 12:42

Isao sam u London da gledam Partizan, nekoliko dana posle Dejvis kupa u Beogradu. Tamo su mi pricali da je to bila glavna vijest toga dana i par posle. Naravno da sam se radovao posle osvajanja, samo ja nesto ne mogu da na tenis ostavim ni dio emocija koliko na druge sportove.
Niksicanin

Postby StefNS » 03 Aug 2012, 12:44

Reaper wrote:
StefNS wrote:
Reaper wrote:Je li Sucak, ti li si :biggrin: Kakve veze ima Zlaticeva medalja sa Grgicem?

A šta je to toliko teško shvatiti da je u ovom trenutku gori i od Zlatića i od Mikeca u vazdušnom pištolju, i da je tako konstantno bilo u poslednjih godinu dana. A na OI nema mesta za trojicu u jednoj disciplini. Problem je taj što niko ne shvata da Jasna nema veze sa Grgićevim ne igranjem, već ova konstatacija koju sam naveo prethodno.

Ti meni i dalje nisi odgovorio kakve veze ima Zlaticeva medalja sa Dimitrijem?

Grgic je stekao pravo nastupa na OI svojim rezultatima i decko se spremao za OI. Ko sme da garantuje da decko ne bi uzeo medalju? Ne kazem da je favorit, realno gledano verovatno je ne bi uzeo, ali sam siguran da bi grizao kao lud i verovatno bio u finalu 2016. Da je on isao (Grgic) onda bi Bobana pucala MK pistolj i mozda bi ona tu uzela medalju (ili bar usla u finale).

Ono sto ja tebe pitam je sledece: Na osnovu cega je Jasna otisla pre Grgica kada zena nije ispunila NORMU? Znaci nije mogla normu da ispuni (a imala je XY prilika), a odluceno je da ona ide. To jednostavno nije ni fer ni posteno. Zamisli da ti nesto ostvaris u zivotu, steknes pravo da ides na OI, sto sanjas celoga zivota, i onda ti neko saopsti da si izvisio i da ide neko umesto tebe i da ti kazu: Slab si ti, ovaj drugi ce pre uzeti medalju od tebe. Kako bi se ti osecao kao sportista, kao covek?

Bold: Ovo jednostavno nije istina. Ista situacije ti je i u zensom pistolju pa zbog Jasne (koja nezasluzeno ide) Bobana nije pucala MK. Znaci Jasnin odlazak je direktno ostetio 2 strelca, a ono sto je "doneo" muskom pistolju je nastup Mikeca vazdusnim.

Aman čoveče, jel ti čitaš šta pišem ili samo spinuješ?

I da je Jasan završila svoju sportsku karijeru pre OI, Grgić ne bi išao na OI, pošto su Zlatić i Mikec bolji od njega u vazdušnom pištolju u ovom trenutku i tačka. To je cela priča.
StefNS

PreviousNext

Return to London 2012