AirBall wrote:harper lee wrote:To je vrlo pohvalno od tebe i od foruma. Samo se bojim da je za sukob dva misljenja potrebno da oba misljenja budu misljenja, to jest da oba imaju sadrzaj koji se moze prepoznati kao posledica truda kognitivnog aparata.

Pa i ne slazem se bas...
Mislim da nekvalitetan poster sam sebe diskvalifikuje i nije tu potrebna pomoc gvozdene ruke...
Generalno treba ima zivaca da se istrpi pocetak rasprave, nakon par postova se sve iscisti i rasprava krene u pravom smeru...
Dobro, sad, slazem se ja s ovim, samo sto taj koji sebe diskvalifikuje obicno ode iz rasprave noseci pozamasan prtljag kvalifikacija.
Mislim da se Hamilkar malo zaneo u kritikama razocaran rezultatima nasih sportista i to je sve. Teniseri su, realno, mozda ne u globalu najbolji ali svakako najizvikaniji imidz-mejkeri kad su Srbija i njen sport u pitanju. Novak zbog rezultata, Ana zbog kombinacije rezultata i dobrog izgleda, Tipsa zbog specificne pojave, a sada sve vise i zbog rezultata. Delom za to zasluge nosi i specificnost tenisa kao sporta koji je veoma popularan i mnogo se prati svuda na svetu. Ja mogu glavu na panj da stavim da je vise ljudi na svetu naucilo gde je Srbija (makar u pozitivnom smislu) zbog Novaka nego zbog ukupnog napora svih i svakoga, ne samo sportista, da unaprede imidz Srbije i pozicioniraju je tacno na svetskoj mapi. Covek je nevidjeni brend, ne bi verovao gde su me sve ljudi prepoznavali odakle sam zahvaljujuci njemu.
S druge strane, ako se bar ovim muskima nesto ne moze zameriti onda im se ne moze zameriti nonsalancija prema Srbiji. Ljudi su osvojili Dejvis Kup po prvi put u istoriji srpskog sporta, a taj kup ima tradiciju od zilion godina. Da uopste ne idem dalje od toga. Mrzi me sad da trazim linkove ali pre nekoliko meseci je u britanskoj stampi bas bila fina rasprava o tome kako bi Mari mogao da nauci od Novaka nesto o patriotizmu. Jedino smo mi uvek toliko prokleti da nam nikad nije dosta i da smo uvek gladni uspeha kojim mozemo da se ktitimo. Tudjim, uglavnom.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.