Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga šampiona

Re: Liga šampiona

Postby Gerzovo » 15 Jul 2025, 19:24

Zvezda na Linklon ide koji je izbacio Vikingura.

Malme prošao dalje, očekivano. Drita na dobrom putu. Zrinjski će takođe dalje.
Gerzovo

Postby Sezione » 15 Jul 2025, 19:56

Je l prenosi neko Buducnost?
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Radonjaa » 15 Jul 2025, 19:57

https://rtcg.me/tv/gledaj-tvcg-2.html

Probaj ovdje, poslednji put kad sam probao je moglo da se pristupi iz Srbije
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Veljkona22 » 15 Jul 2025, 20:16

Na kog ide Titograd ako ispadne
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby fontaneros » 15 Jul 2025, 20:18

Pljevlja
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Radonjaa » 15 Jul 2025, 20:22

Veljkona22 wrote:Na kog ide Titograd ako ispadne

Ispadoše za 20 minuta, kvalitetno ih je odradio sudija, mada svakako ne bi prošli. Na Milsami idu.

Radonjaa

Postby Pit Bull » 15 Jul 2025, 20:50

Nije da bi nesto napravili gledajuci zaostatak i prvih 15 minuta, ali ozbiljna sudijska kradja.

Bas ono besramno.

Ne znam sta mu je ovaj mogao reci toliko da mu pokaze drugi zuti karton zbog prigovora, plus odsvirao je faul i dao zuti Argentincu koji nije vidio faula.

Pa ti reci kad vidis ono i onako da nije dirigovano. :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Stefanm992 » 15 Jul 2025, 20:54

kako covece boziji nije faul ? lakat u glavu cist , cak je kasnije isti igrac u skoku bukvalno ciljao protivnika i zakucao se u njega , loptu nije ni gledao

ja sam iskreno mislio da je dao direktan crveni za taj faul al kasnije vidis magarca koji ima zuti i zalece se za ocigledan faul

mnogo mi je drago kad vidim da lalatova skola ponasanja i fudbala generalno iznova i iznova najebe u evropi
Stefanm992

Postby DM 12 » 15 Jul 2025, 21:09

Ja ne znam na kojim su drogama ljudi u ovim balkanskim ekipama koje sa ovakvim sastavima ulaze u kvalifikacije, odnosno sa ovakvim napadom, da ne dovedu bar jednog stranca.

Evo Radonja je upuceniji dosta, nemoguće da Budućnost nema para da dovede nekog Stjuarta (ne sad naravno, nego Stjuarta pre Radničkog, tako nekog), ove strance iz Radničkog Kg, Viltjera iz Ofke itd, nego im igraju Bulatović koji ima više godina nego golova u karijeri, Milickovic i slični, pa od njih se ni Mogren ne plaši.
DM 12

Postby Radonjaa » 15 Jul 2025, 21:28

Ma nema Budućnost nikakve ambicije van CG, kod njih je godinama standard da najbolji igrači odlaze pred početak kvalifikacija i da se u iste kreće sa neka 3 - 4 pojačanja koja su došla jer ih niko drugi neće, a to su ili blago iznadprosječni igrači iz crnogorske lige, ili povratnici koji bi da odrade 6 mjeseci i da idu, ili klinci, nema tu nikakvog strateškog cilja niti se ponašaju kao da ih Evropa interesuje. Sad kad razmislim, nema šanse da se sjetim koji je poslednji igrač za kog su npr platili bilo kakvo obeštećenje.

Plus se ovog puta poklopilo i da između dvije sezone dođe nova uprava koja je navodno na računu kluba zatekla čitavih 8 hiljada eura, a prethodnu upravu istražuje tužilaštvo jer su izgleda preko menadžerskih provizija pokrali pare od transfera Bulatovića u Lans, Adžića u Juventus i Đukanovića u Hamarbi, tipa agent uzimao proviziju 30 - 40% a FIFA ne dozvoljava preko 10%. :biggrin: Cirkus od kluba, teško ih je uporediti i sa npr Borcem iz Banjaluke, ne sa nekim ozbiljnim klubom, iskreno me čudi i da su Lalatovića ubijedili da dođe.

Stefanm992 wrote:kako covece boziji nije faul ? lakat u glavu cist , cak je kasnije isti igrac u skoku bukvalno ciljao protivnika i zakucao se u njega , loptu nije ni gledao

ja sam iskreno mislio da je dao direktan crveni za taj faul al kasnije vidis magarca koji ima zuti i zalece se za ocigledan faul

mnogo mi je drago kad vidim da lalatova skola ponasanja i fudbala generalno iznova i iznova najebe u evropi

Ali ti je zato Janakopulos dopadljiv :biggrin: Kakva Lalatova škola ponašanja, on do prije 15 dana nije znao ko su ovi ljudi, Budućnost ovakve gafove ima godinama.

Kvalitetan cirkus na Malti, 14 serija penala između Hamruna i Žalgirisa nakon što su Spartansi nadoknadili -2 iz Litvanije. Tri puta imali prednost u penal seriji, 2 puta šutirali direktno za prolaz dalje i promašili, iz trećeg pokušaja pogodili, neki Bosanac iz Švedske promašio 2 penala za Žalgiris. :biggrin:
Sad pretpostavljam Hamrun ima 3 pokušaja da prvi sa Malte uđe u evropske grupe.

Radonjaa

Postby Hajzenberg » 15 Jul 2025, 22:02

Mnogo mi je drago zbog Spartansa koje sam uživo pratio pre 3 leta protiv Partizana na ostrvu jer sam nekih nepunih 10 meseci proveo tamo što zbog posla prvenstveno a i zbog avanture naravno. Jedan korak ih deli do Konferensa, kapiram da ispadaju sada od kijevskog velikana pa u šampionskom delu Q3 LE takođe možda nemaju neku veliku šansu ali u šampionskom delu PO LK imaće svoju priliku za istoriju. Žalgiris iz Viljnusa (ne iz Kaunasa kao košarkaški :okk: mada postoji i slabiji fudbaski Kauno Žalgiris) em što je bio favorit em imao respektabilnih za ovu priliku 2:0 protiv rivala ovakvog kalibra. Crveno-crni Hamrunovci koje sam zgotivio između ostalog i zbog boje dresova kao što ih nosi i voljena mi Sloboda su i pre te tri godine preko kreča izbacili Levski u Sofiji i izašli nama na megdan, ovaj put se nadam da mogu do ligaške faze.

Olimpija se možda i obrukala, pre samo par meseci baraž za osminu finala LK sa Borcem a sada kako Pit veli trnovit put do LK ali ne i nemoguć, prvi rival andorski prvak koji večeras dobio FCSB ali nedovoljno za prolaz. Posle Vikingura (ali ne ovog farskog koji ispao od narednog Zvezdinog rivala sa Gibraltara) Island ima šansu za još jednu vremenski surovu jesen i zimu jer je Breidablik uništio Egnatiu kao jednu od tri šiptarske ekipe i sada ide na Leh u nastavku kvala za LŠ. Prošla je Drita koja sada ide na danskog prvaka a velški TNS posle prošlosezonskog istorijskog uspeha i nastupa u jesenskoj LK ima sada pretežak zadatak da ponovi isto jer ispao od Škendije i moraće velški Sveci protiv Diferdanža za početak da izbore prolaz, duel dve ekipe koje su ispale od albanskih timova iz bivše nam države. Mnogo sreće su imali tzv. laki luzeri odnosno farski Vikingur i ovaj lažni Virtus iz San Marina koji preskaču drugo kolo šampionskih konferencijskih kvalifikacija i idu u treće kolo a najverovatnije to ne bi dočekali na terenu.
Hajzenberg

Postby Pit Bull » 15 Jul 2025, 23:16

Lazni Zalgiris iz Kaunasa, sa sve kosarkaskim grbom, je debelo prvi nakon 2/3 ovogodisnjeg sampionata btw. :biggrin:

Od ovog pravog Zalgirisa imaju jedno 20 bodova vise.
Pit Bull

Postby Hajzenberg » 15 Jul 2025, 23:34

:okk:

Nater`o si me da bacim pogled na tabelu kad vidim da ih je Kauno i u kupu odvalio...znači uletela neka kinta od basketa :lollol: ovaj iz Viljnusa je godinama tamo najbolji. Onako na brzinu bacih pogled na neke od tema (FKP ili KKP) pa videh da se nekih prethodnih dana pisalo i o tome da li i koliko državni košarkaški gigant i projekat iz Kaunasa "baca" love na fudbalsku "sekciju" :biggrin: eto odgovora...

Jel moguće da se Slovan i Zrinjski sreću i treći put u zadnjih par sezona :blue: jedino lane to nije bilo moguće jer Borac bio prvak. Šta žreb radi.
Hajzenberg

Postby Radlirez88 » 16 Jul 2025, 00:21

Jel se to i Varvari medjusobno pobise?
Radlirez88

Postby Pit Bull » 16 Jul 2025, 00:26

Ubice ih Slovan kao zeceve.

Ko igra kladionicu, neka pojuri keca sljedece sedmice.

Gledao sam oba meca protiv Virtusa, ljudi ne znaju kontru 4 na 2 da rijese... Ne golom, nego pokusajem. Ovaj Ivankovic je teska prevara od trenera.

Meni ce licno najzanimljiviji dvomec biti Rijeka-Ludogorec, mada istini za volju to i jeste najatraktivniji duel. Mislim da je ovo najslabiji tim Ludogoreca u zadnjih pet godina... Sigurno ce RIjeka imati svoju sansu, ali ni oni nisu blistavi.

Sto se Hamruna tice, i ja sam za njih navijao i svaka im cast. :okk: Protiv Dinama za svoju dusu.

Pafos-Makabi isto fin duel... Pafos nakon istorijske sezone na Kipru... Lazetic nakon tripl krune juri LS... Ocekujem egal dvomec, ali mislim da ce ovaj put Lazetic bolje odraditi posao nego prosle godine.

Mislim da i ova Noa u teoriji moze odigrati dobro protiv Ferencvarosa. Madjari znaju failovati ovako rano u kvalifikacijama, a ovi su fino izgledali u ovom dvomecu protiv Buducnosti osim zadnjih 20 minuta. Vodi ih Perkovic sto je zavrsio sezonu u Dinamu ZG.
Pit Bull

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal