Olimp wrote:Dokle više mantre o čudotvorcu Muslinu. Prošao je očajnu grupu s očajnom igrom.
Piksi je sad otišao u kurac s mozgom, ali mi smo se pod njim na SP u Katar plasirali sjajnom igrom.
Šteta da je izgubio svlačionicu i da je taktički nula od trenera.
Propustili smo još jednu dobru generaciju, Tadić otišao u penziju, sa SMS se nije našao zajednički jezik, a uz normalan savez i selektora mogli smo biti pristojni.
Ako ćemo biti realni na najvećim takmičenjima kad uporedimo kvalitet i rezultat najveći podbačaj je bio pod najboljim trenerom -Antićem.
Dok ne sredimo ligu i savez ništa ni od reprezentacije. Atmosfera oko fudbala je toksična. Pogotovo je problem liga Zvezda i prijatelji.
Olimp wrote:Dokle više mantre o čudotvorcu Muslinu. Prošao je očajnu grupu s očajnom igrom.
Piksi je sad otišao u kurac s mozgom, ali mi smo se pod njim na SP u Katar plasirali sjajnom igrom.
Šteta da je izgubio svlačionicu i da je taktički nula od trenera.
Propustili smo još jednu dobru generaciju, Tadić otišao u penziju, sa SMS se nije našao zajednički jezik, a uz normalan savez i selektora mogli smo biti pristojni.
Ako ćemo biti realni na najvećim takmičenjima kad uporedimo kvalitet i rezultat najveći podbačaj je bio pod najboljim trenerom -Antićem.
Dok ne sredimo ligu i savez ništa ni od reprezentacije. Atmosfera oko fudbala je toksična. Pogotovo je problem liga Zvezda i prijatelji.
Gerzovo wrote:Prosjek smo goli. Vlahović, Lazar, Pavlović, Milenković, i po meni Živković, to je to što nam valja. Ostalo sve, tanko za ozbiljnije nešto.
Golmani su nam ok.
Pixi nas je u Katar odveo lepršavom igrom, na EP smo otišli tako što nismo pobjedili ni bugare ni mađare. Totalne krajnosti.
Ako nas odvede na američki kontitent, svaka mu čast.
Cijenim da se on ljudima više zgadio ko čovjek, nego ko selektor. Šta znam, odveo nas je na velika takmičenja, tamo smo mogli bolje, ali nismo kadar za neki uspjeh.
Gore je ono ljudsko, hodanje po Nišu sa presidenteom, alkoholni delirijum po pres konferencijama, nadmenost bez ikakvog trenerskog utemljenja. Ovo sranje da smo glupi ako ne kontamo njegove super izmjene.
Naravno, taktički bolji trener bi izvukao nešto više od ovog tima, ali ne bi bili konkurentni Španiji, Francuskoj i tako dalje.
Večeras 2-0, pa da probamo sa Englezima. Više nade polažem da nekom pukom srećom možemo biti prvi u grupi, nego da ćemo kroz baraž dalje.
Nadam se da će Letonija otkinuti bar bod šiptarima. Da ih skinemo s dnevnog reda.
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests