Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Fudbaloman » 09 Jun 2025, 20:27

Ne radis isti posao, bar ne u svojoj sustinskoj poenti. Nije isto biti deo Premijer lige, igrati LS i slicno i biti egzoticni fudbaler lige koja nikog ne zanima i nista u smislu karijere veliko ne donosi. Ne znam samo odakle zakljucak da je to sto bi kao fudbaler koji svakako vec zaradjuje milione u nekom evropskom klubu radje ostao u evropskom fudbalu nego zbog ne znam koliko miliona vise otisao negde gde sam van svega bitnog, gadljivost na pare. Ja ne glumim nista, nego ti ne shvatas mnogo toga sta. Tako da je dalja rasprava povodom toga suvisna.
Fudbaloman

Postby NEDJA » 09 Jun 2025, 21:44

Osecam da sutra dobijamo 2-0 i da Ćaci Pixi slavodobitno izjavljuje " videli ste protiv Engleza da je Andora ozbiljna selekcija, izgubili su samo 1-0. "
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Baxter Stockman » 10 Jun 2025, 09:02

Mitar večeras igra 100. meč za reprezentaciju
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Baxter Stockman » 10 Jun 2025, 09:19

Teško đubre
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Inzaghi » 10 Jun 2025, 09:28

Nadam se da ce Andora da te naguzi klosaru jedan napredni. Nazadno govedo istra mantra. Na isti kalup vas prave.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Bogun » 10 Jun 2025, 09:49

Nepredni selektor.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Гроф Тинторето » 10 Jun 2025, 13:33

Kakav doktor sve mu jebem :D
Kako smo se strmopizdili otkad su Slaveta oterali kao kera jer igramo ruzan fudbal :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Olimp » 10 Jun 2025, 15:10

Dokle više mantre o čudotvorcu Muslinu. Prošao je očajnu grupu s očajnom igrom.

Piksi je sad otišao u kurac s mozgom, ali mi smo se pod njim na SP u Katar plasirali sjajnom igrom.
Šteta da je izgubio svlačionicu i da je taktički nula od trenera.

Propustili smo još jednu dobru generaciju, Tadić otišao u penziju, sa SMS se nije našao zajednički jezik, a uz normalan savez i selektora mogli smo biti pristojni.

Ako ćemo biti realni na najvećim takmičenjima kad uporedimo kvalitet i rezultat najveći podbačaj je bio pod najboljim trenerom -Antićem.

Dok ne sredimo ligu i savez ništa ni od reprezentacije. Atmosfera oko fudbala je toksična. Pogotovo je problem liga Zvezda i prijatelji.
Olimp

Postby soniko » 10 Jun 2025, 15:29

Olimp wrote:Dokle više mantre o čudotvorcu Muslinu. Prošao je očajnu grupu s očajnom igrom.

Piksi je sad otišao u kurac s mozgom, ali mi smo se pod njim na SP u Katar plasirali sjajnom igrom.

Propustili smo još jednu dobru generaciju, Tadić otišao u penziju, sa SMS se nije našao zajednički jezik, a uz normalan savez i selektora mogli smo biti pristojni.

Ako ćemo biti realni na najvećim takmičenjima kad uporedimo kvalitet i rezultat najveći podbačaj je bio pod najboljim trenerom -Antićem.

Dok ne sredimo ligu i savez ništa ni od reprezentacije. Atmosfera oko fudbala je toksična. Pogotovo je problem liga Zvezda i prijatelji.

Da pohvalim citav post a boldovani dio posebno da istaknem :okk:
soniko

Postby Bogisa91 » 10 Jun 2025, 15:52

Muslin imao neku bednu grupu i to prošao jedva mogla Aus da nam nabije 6 7 golova. Prošli smo nekim golom Prijovica protiv Gruzije nesto jedva. Fudbal kod Antica mi se svidjao najviše nismo imali sreće protiv Australije. Piksi za sada ima 2 od 2 plasmana na veliko takmičenje videćemo šta će biti u ovim kvalifikacijama. Ako bi gledao veliko takmičenje sta god mislili ljudi o Krstajicu lično mi se više svidjala ta igra nego pod Muslinom u kvalifikacijama. Sjebao nas je penal nad Mitrom i ono govedo što nije hteo da ruši Sacirija.
Bogisa91

Postby Гроф Тинторето » 10 Jun 2025, 16:51

Slave je rutinirao neke leve tamo koji su nas krcali godinama unazad, tipa Azeri, Estonija i tako te fudbalske velesile sudeci po nasim medijima i nasim selektorima.

Kome se svidjala igra pod Krpom, svaka mu cast. Brzo se zaboravlja da smo Kostariku pobedili golom iz slobodnjaka Kokise.

Neka je Muki i zasluzio otkaz, ali bedno je bilo obrazlozenje da je zbog ruzne igre, a ne zbog SMS-a.
Dobro je sto je SMS kasnijim igrama dokazao da je Muslin gresio, evo bas i ovih godina briljira :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Fudbaloman » 10 Jun 2025, 16:57

Olimp wrote:Dokle više mantre o čudotvorcu Muslinu. Prošao je očajnu grupu s očajnom igrom.

Konacno neko realan i pametan. Ta glorifikacija Muslina koji apsolutno nije imao nista od igre i jedva se provukao kroz prilicno laku grupu je za svako podsmevanje. Isti je zbog svojih menadzerskih kombinacija drzao Sergeja van reprezentacije cime je isti izgubio 2 godine stasavanja i skupljanja iskustva u nacionalnom timu. Sad je odjednom Muslin primer nekog trenera i ne znam cega. Niti je sta uradio u trenerskoj karijeri niti je tako posten kako ga se smatra.
Fudbaloman

Postby Cvele » 10 Jun 2025, 17:31

Veliki Slavoljub Muslin.
Cvele

Postby Gerzovo » 10 Jun 2025, 18:11

Prosjek smo goli. Vlahović, Lazar, Pavlović, Milenković, i po meni Živković, to je to što nam valja. Ostalo sve, tanko za ozbiljnije nešto.
Golmani su nam ok.

Pixi nas je u Katar odveo lepršavom igrom, na EP smo otišli tako što nismo pobjedili ni bugare ni mađare. Totalne krajnosti.

Ako nas odvede na američki kontitent, svaka mu čast.

Cijenim da se on ljudima više zgadio ko čovjek, nego ko selektor. Šta znam, odveo nas je na velika takmičenja, tamo smo mogli bolje, ali nismo kadar za neki uspjeh.
Gore je ono ljudsko, hodanje po Nišu sa presidenteom, alkoholni delirijum po pres konferencijama, nadmenost bez ikakvog trenerskog utemljenja. Ovo sranje da smo glupi ako ne kontamo njegove super izmjene.

Naravno, taktički bolji trener bi izvukao nešto više od ovog tima, ali ne bi bili konkurentni Španiji, Francuskoj i tako dalje.

Večeras 2-0, pa da probamo sa Englezima. Više nade polažem da nekom pukom srećom možemo biti prvi u grupi, nego da ćemo kroz baraž dalje.

Nadam se da će Letonija otkinuti bar bod šiptarima. Da ih skinemo s dnevnog reda.
Gerzovo

Postby Fudbaloman » 10 Jun 2025, 18:25

Gerzovo wrote:Prosjek smo goli. Vlahović, Lazar, Pavlović, Milenković, i po meni Živković, to je to što nam valja. Ostalo sve, tanko za ozbiljnije nešto.
Golmani su nam ok.

Pixi nas je u Katar odveo lepršavom igrom, na EP smo otišli tako što nismo pobjedili ni bugare ni mađare. Totalne krajnosti.

Ako nas odvede na američki kontitent, svaka mu čast.

Cijenim da se on ljudima više zgadio ko čovjek, nego ko selektor. Šta znam, odveo nas je na velika takmičenja, tamo smo mogli bolje, ali nismo kadar za neki uspjeh.
Gore je ono ljudsko, hodanje po Nišu sa presidenteom, alkoholni delirijum po pres konferencijama, nadmenost bez ikakvog trenerskog utemljenja. Ovo sranje da smo glupi ako ne kontamo njegove super izmjene.

Naravno, taktički bolji trener bi izvukao nešto više od ovog tima, ali ne bi bili konkurentni Španiji, Francuskoj i tako dalje.

Večeras 2-0, pa da probamo sa Englezima. Više nade polažem da nekom pukom srećom možemo biti prvi u grupi, nego da ćemo kroz baraž dalje.

Nadam se da će Letonija otkinuti bar bod šiptarima. Da ih skinemo s dnevnog reda.

Golmani su nam OK? Bukvalno imamo trojicu medju 10 najboljih golmana Evrope. Ubedljivo najjaci deo tima.
Fudbaloman

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja